Tabara la Dublin – impresii si amintiri – vara 2014

Tabara la Dublin – impresii si amintiri de la insotitorul de grup

Tabara la Dublin – impresii si amintiri – vara 2014

Spusesem anul trecut la intoarcerea de la Winchester ca m-as bucura sa ne revedem anul urmator pe aeroport pentru o noua aventura extraordinara… si spre bucuria mea, asa s-a si intamplat. In mare parte ne cunosteam de anul trecut, doar cativa copii au mers pentru prima data cu mine in tabara de anul acesta. A fost un grup minunat si foarte unit, chiar daca s-a mai calcat si stramb din cand in cand… , dar am dat iertarii si uitarii pentru ca, per ansamblu, a primat latura pozitiva…

“…un peisaj ca rupt din filme..”

Referitor la ceea ce am avut de vizitat, un peisaj ca rupt din filme, asta ne-a oferit Irlanda in aceasta vara… Si pe langa peisajul pitoresc al coastei Marii Irlandei , cu renumita maree dirijata de luna, (pe care o urmaream mereu din tren sau autocar, strabatand distante mari pe langa mare), Dublinul ne-a oferit o multitudine de atractii locale de neuitat. Faimoasa si imensa fabrica de bere Guinness, catedrala Sfantul Patrick, the National Leprechaun Museum, multele magazine unde ne pierdeam cautand suveniruri, sunt doar o parte din obienctivele unde ne-am petrecut nenumarate ore in cele doua saptamani. Dublinul, cat si toate excursiile in afara lui (Lullymore Heritage Park, Malahide Castle and Gardens, Dun Laoghaire, Bray etc) vor ramane, cu siguranta, memorabile pentru noi toti.

”…a fost o experienta de neuitat…”

In ceea ce priveste campusul, consider King’s Hospital College, un campus foarte frumos si care ofera cam tot ceea ce poate avea nevoie un copil intr-o tabara de limbi straine. Personalul Alpha, care s-a ocupat de noi pe toata perioada sederii la Dublin, a fost foarte amabil si flexibil, relativ la cerintele si nevoile noastre. Avand in vedere ca am petrecut atatea momente frumoase in calatoriile intreprinse cat si prin activitatile organizate in incinta taberei, consider ca putem incerca sa uitam catina, unde mancarea nu a fost chiar pe gustul nostru, insa, ce-i drept, era comestibila, pentru ca cei de acolo, o mancau cu mare pofta… Una peste alta, a fost o experienta de neuitat, si sper ca si anul viitor sa ne reintalnim pentru o noua aventura, poate si mai frumoasa … va trebui doar sa ne gandim si sa stabilim incotro…
Monica, insotitor grup Irlanda

Tabara de la Dublin – feedback parinte

Buna ziua,
Va multumim pentru aceasta minunata tabara, din care Ingrid a acumulat experiente de neuitat dar si cunostinte noi. Cu siguranta vom apela si pe viitor la dumeavostra.
De asemenea multumim si profesorilor insotitori dar si celor din Irlanda pentru grija si rabdarea pe care au manifestat-o fata de copii.
Cu stima,
Georgina P.

Lasa un comentariu