Tabara la Oberwesel 2014 – informatii de la insotitor

Sosirea in tabara si cazare
Dragi parinti,

Dupa un zbor cam agitat si cu o intarziere de o ora am ajuns pe aeroportul din Frankfurt, unde ne-am intalnit cu persoana de contact . Masina ne-a transportat intr-o ora la castel, unde iarasi am fost asteptati si asezati imediat la masa de seara.
La check-in copiii au primit camere bune, am insistat sa fie cazati exclusiv in camere cu baie proprie si vedere frumoasa.
Seara toti au participat la jocuri de socializare, pentru a intra in atmosfera taberei.

Prima zi de tabara

Luni dimineata dupa micul dejun s-a facut o inviorare in curtea castelului, dupa care s-a dat testul de limba (engleza sau germana), toti copiii luand punctaje mari si fiind repartizati la nivelul superior.
Dupa prima zi in care am constatat o aglomeratie in sala de mese, am vorbit cu administratorul si ni s-a rezervat pe durata taberei o masa intr-o pozitie placuta, astfel ca, indiferent de ora la care ajungem (evident in perioada alocata meselor), grupul nostru are loc liber alocat.

Impresii tabara

Copiii sunt activi, le place si gusta locul si atmosfera, care chiar aduce a loc de sejur, castelul fiind impartit intre un hotel de 4* si tabara scolara, va puteti imagina ce frumos este!
Ieri dupa cursuri am avut o iesire in oras, mai exact spus o coborare si o escaladare pe stanca, prima fiind pe soseaua asfaltata iar a doua pe o carare de munte marcata.
Miscare, savoare, natura, placere si satisfactia reusitei, toate la un loc ne-au dus direct la dusuri, pentru masa de seara si apoi la dezlegarea “Misterelor nocturne ale castelului”, foarte savurata de copii.
Acum ei sunt la partea a doua a cursurilor, dupa o pauza intre si micul dejun luat anterior. Somnul de azi noapte a fost adanc fiindca aseara la 22:30 deja era liniste de mormant in tabara.

Lasa un comentariu