Blogul studentului! Internship in Turism – Clara Rada

Tinerii care experimenteaza programele noastre educationale, au de acum ocazia sa ne impartaseasca aici  impresiile, amintirile si emotiile traite in taberele Mara Study in BLOGUL STUDENTULUI!

Astazi, Clara ne impartaseste varianta ei despre tabara de Engleza si Internship de la Praga, sesiunea Iulie 2022

Programul English & Internship in Tourism – primele impresii dupa intoarcerea de la Praga

Din tabara de la Praga m-am întors cu nenumărate amintiri, prietenii internaționale și vizite in locuri deosebite. Încă din prima zi am vizitat centrul Pragăi alături de un ghid. Ne-am plimbat pe Divablo Broadway, podul Charles, Wenceslas Square. Seara, alături de lideri am avut jocuri de cunoaștere intr-un părculeț de lângă cazare. In zilele următoare nu am stat deloc pe loc. Diminețile aveam diverse activități in funcție de programul ales.

Eu m-am înscris la programul de Turism și Engleza. Orele de engleza erau dimineața după micul dejun, iar cele de turism erau seara in diferite hoteluri. Pe tot parcursul celor 2 săptămâni, liderii erau in permanenta cu noi, ne insoteau la masa, activități si excursii.

 

       

Micul dejun și cina o luam mereu intr-un restaurant din mall-ul din apropiere, de fiecare data variat, ales cu grija și gustos. Deși era seara, aveam o supa calda, felul doi, băutura lor specifica(un sirop de fructe foarte bun) și un fruct. Pentru prânz, liderii ne opreau mereu in timpul excursiei undeva sa mănâncăm/ sa luam ceva la pachet. Peste tot unde am mâncat, mi-a placut, servirea a fost prompta și locurile alese cu atenție.

 

Experiente unice, in locuri unice

Am vizitat Praga cu toate obiectivele menționate in program. In timpul perioadei in care am fost in tabara s-au organizat excursii optionale la Dresda si Viena, unde am vizitat orașul cu un ghid in engleza dar am avut si 2 ore de timp liber/cumpărături. De asemenea, am avut norocul sa ajungem la Karlovy Vary la o zi după terminarea festivalului internațional de film, putând face poze pe covorul roșu. In plus, am avut o excursie-surpriza unde un alt ghid ne-a plimbat prin centrul Pragăi, povestindu-ne legende si povesti din folclorul local despre anumite monumente celebre.

 

    

Concluzii, in urma experientei cehesti

In timpul tuturor activităților (croaziera pe Vltava, petrecere de bun-venit, castele, catedrale, grădina zoologica) am cunoscut persoane minunate din Mexic, Kazahstan, Georgia și Italia, cu care încă mai pastrez legătura, deși tabara s-a încheiat de o luna.

De fiecare data, gândul meu se întoarce cu plăcere acolo, la liderii prietenoși și săritori, la excursiile dinamice și interesante, la mâncarea delicioasa, la râsetele din cazare și colegii internaționali care acum mi-au devenit prieteni.

Fiind pentru mine a 10-a tabara internațională, am avut termen de comparație și pot spune ca ma felicit pentru aceasta alegere și ca pe aceasta cale aduc mulțumiri atât Agenției Mara Study cât și partenerului ceh care m-au făcut sa trăiesc aceasta experiența de neuitat.”

Clara Rada, 17 ani – Craiova

Am dat startul inscrierilor pentru tabara de vara din anul 2023!

Contacteaza-ne acum!

Telefon: 0736913866

E-mail: office@mara-study.ro

Urmariti-ne si pe:

Lasa un comentariu