Cursuri de Limba Engleză pentru Adulți cu Profesori Nativi

Urmarea de cursuri de limba engleză pentru adulți în Oxford îți poate aduce multe satisfacții personale în următoarea vacanță de vară!

Sunt oameni care doresc să se dezvolte încontinuu, care vor să afle cât mai multe și să acumuleze cât mai mult din tot ceea ce îi înconjoară. Dorința de explorare, de descoperire de lucruri noi, de dezvoltare personală este apanajul omului modern, instruit inteligent și este salutară.

Te regăsești în descrierea de mai sus? De ce să nu înveți mai multe lucruri interesante? Ce dacă ești adult, ce dacă ai deja un CV complet, o facultate absolvită sau chiar un master?  Sunt unele domenii pe care nu le-ai explorat niciodată, dar ai visat să o faci cândva.  Poate ai avut un vis, o curiozitate. De ce să nu ți le îndeplinești?

 

Înscrie-te la cursuri de limba engleză pentru adulți!

Noi îți venim în întâmpinare cu sugestii interesante. Perfecționează-ți limba engleză prin cursuri combinate cu alte activități, care să facă procesul de învățare mai agreabil.

Îți propunem cursuri de limba engleză în Marea Britanie și îți recomandăm ca destinație Oxford, pentru a-ți cimenta cunoștințele de engleză sau pentru a învăța să o folosești în interesul tău viitor.

Cursurile se desfășoară în Colegiul Saint Clare’s care are peste 60 de ani de experiență de lucru cu studenți din toată lumea. Aici vei întâlni profesori vorbitori nativi calificați, cu experiență bogată, care garantează un progres rapid.

Cursuri de vară sunt susținute în săli de clasă modern echipate, iar școala are spații de socializare, săli de meșe, acces internet wireless și grădini. Colegiul se află la numai 1 km depărtare de centrul orașului, în apropierea zonei cafenelelor, barurilor, magazinelor și altor puncte de atracție.

 

De ce să urmezi cursuri de limba engleză la Oxford

Oxford este un oraș renumit în toată lumea ca fiind un centru de excelentă academică. Are clădiri vechi, arhitectură deosebită, muzee, parcuri și o viață culturală bogată. Situat la doar o oră și jumătate de Londra, este în apropiere de numeroase locații de interes turistic: Stratford upon Avon, Stonehenge, Palatul Blenheim etc.

Pe lângă partea veche, are toate facilitățile unui oraș modern: centre de cumpărături, cinematografe, teatre, restaurante și centre sportive.
Este un oraș cosmopolit și sigur locul ideal pentru a învață și a te distra!

De ce să urmezi cursuri de limba engleză pentru adulți?

Considerând că prin adulți înțelegem și tineri care au împlinit 18 ani, îți prezentam trei tipuri de cursuri de limba engleză pentru următoarea vacanță de vară:

Cursul IELTS & Academic English

Acest curs pregătitor include 21 lecții de limba engleză pe săptămână.
IELTS a devenit în ultimii ani cel mai popular examen pentru certificarea de limbă engleză, fiind și un criteriu de selecție la admiterea în Universitățile din Marea Britanie și nu numai. Cursurile se concentrează pe fluență și acuratețea abilităților de limbaj academic și sunt practicate tehnicile de examen.

Cursuri Engleza de zi cu zi

Acest curs include tot 21 de lecții de limba engleză pe săptămână. Se concentrează însă pe îmbunătățirea nivelului de limbă engleză pentru a pune în practică cele învățate, concentrarea pe pronunție și dezvoltarea vocabularului.

Cursul English Combination

Acest curs include 20 de lecții de limba engleză pe săptămână. Dintre acestea, jumătate sunt de grup și jumătate sunt individuale. Pe parcursul lecțiilor individuale, profesorul se concentrează pe nevoile specifice de limbă engleză ale fiecărui student în parte, eficientă fiind foarte ridicată.

Pentru mai multe detalii despre aceste cursuri de limba engleză din Oxford îți poți contacta consultantul educațional.

Lasa un comentariu