fbpx

Contact

Mara Study

Va multumim pentru ca ati completat acest formular, pentru a salva datele furnizate, apasati pe buton. Prin apasarea acestui buton consimtiti ca ati luat la cunostinta de prevederile legii 677/2001 actualizata, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

SC MARA STUDY TURISM S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin acest document in scopuri de gestiune economico-financiara si administrativa, precum si de marketing, reclama si publicitate. Datele Dvs. nu vor fi dezvaluite unei terte persoane. Pe viitor, aceste date ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră. In cazul in care nu doriţi aceasta, nu apasati pe butonul "TRIMITE".

Conform regulamentului european de prelucrarea datelor personale GDPR 679/2016, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.


DA Sunt de acord cu politica de confidentialitate MARA STUDY TURISM