Liceu privat in UK – BURSE de STUDIU – Brooke House College – GCSE, A Level, Academia de FOTBAL

Bursa de studiu Anglia
Bursa de studiu Anglia
Marea Britanie - Market Harborough
Tematica: GCSE, A Level, University Foundation Programme, Academie de Fotbal
Tip curs: Academic
Varsta: 14 - 19 ani
Perioada: 07/09/2020 - 19/06/2021
Cazare: Campus
Tarif: de la 35700 GBP /an academic


Liceu privat in UK – Brooke House College -Marea Britanie ofera BURSE PARTIALE de STUDIU pentru anul scolar 2020 – 2021.

 

Colegiul ofera BURSE PARTIALE DE STUDIU elevilor cu merite deosebite la invatatura si care isi doresc sa studieze in Marea Britanie. Acordarea burselor se face in urma unor testari care vor avea loc in cadrul unui eveniment organizat la Mara Study Turism.

Detalii despre concursul pentru obtinerea de burse gasesti AICI!

Liceu privat in UK

Locatie – Market Harborough, Marea Britanie

Orasul Market Harborough, se afla la o ora si jumatate distanta de Londra iar in apropiere are orase ca Leicester, Oxford sau Cambridge.

Scoala

Scoala este situata la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului  si detine facilitati deosebite facand parte dintre scolile de top din lume: sali de clasa moderne, laboratoare moderne de biologie/chimie/fizica, sala de sporturi, sali speciale pentru ateliere de arta, cabinet medical, spatii de socializare cu piscina, camera mare cu TV, camera cu tenis de masa, magazin. Detalii  despre scoala gasesti AICI!

Cazarea

Se face in campus in functie de gen si varsta, fiecare avand regim strict de supraveghere.
Masa: pensiune completa cu 3 mese calde pe zi. La cerere se ofera si meniu vegetarian, meniu fara gluten.

Liceu privat in UK
Programme oferite de Brooke House College
GCSE

Varsta 14 – 16 ani
Tinerii pot opta pentru 4 pana la 8 discipline si au posibilitatea sa parcurga acest program intr-un singur an sau in 2 ani. Certificarea GCSE reprezinta adeseori o conditie necesara pentru continuarea studiilor in vederea obtinerii examenelor de A Level sau IB (Bacalaureat International).
Discipline obligatorii: Engleza, Matematica, Stiinte, PSHE
Discipline optionale: Literatura Engleza, Geografie, Business, Educatie Civica, Istorie, Psihologie, Sociologie, Franceza, Spaniola, Germana, Sport, Arte, IT

A Level

Varsta: peste 16 ani
A Level este certificarea cea mai importanta si reprezinta o conditie de admitere in universitatile britanice.
Discipline: Matematica, Economie, IT, Business, Chimie, Contabilitate, Fizica, Sociologie, Biologie, Drept, Limbi straine, Sport, Literatura Engleza, Sport, Geografie, Iatorie, Arte, Politici guvernamentale

University Foundation Program (UFP)

Varsta: peste 17 ani
Programul este destinat celor care deja au terminat liceul si care vor sa aplice pentru o universitate britanica. Acesta are durata de un an, insa daca este cazul, se poate parcurge si in 2 ani.
Domenii: Arhitectura, Arte, Moda, Shoe Design, Contour Fashion, Business, IT, Inginerie, Drept, Matematica Medicina si Farmacie, Stiinte Sportului si Management in Sport

ACADEMIE DE FOTBAL

Varsta: 14 – 17 ani
Programul este destinat celor care vor sa exceleze in fotbal dar sa obtina si rezultate academice deosebite. Tinerii pot parcurge GCSE, A Level sau UFP invatand si antrenandu-se cu instructori profesionisti acreditati UEFA in fotbal. Programul de la Academia de fotbal pregateste tinerii de la tacticile si tehnicile acestui sport pana la alimentatia specifica si stilul de viata sanatos al unui sportiv de performanta. Inainte de inceperea anului academic, are loc un training in afara campusului.
Jucatori celebri care au fost elevi la Academia de fotbal Brooke House College: Mark Tan (echipa nationala a Hong Kong), Nikolai Todorov ( Heart of Midlothian FC), Chiggy Mbah ( MSK Zilina), Jesse Sekidika (Benfica FC), Habib Makanjuola ( Leicester City FC).

Activitati extracuriculare si excursii

Indiferent de programul academic ales, studentii au posibilitatea sa desfasoare numeroase activitati extracuriculare, activitati de relaxare precum discoteca, vizionari de filme, seri de dezbateri, sah, tenis de masa, competitii de inot. Scoala are echipe de fotbal si de baschet care joaca mereu cu alte scoli si cu cluburi locale sportive. In weekend, copiii se pot bucura de karting, paintballing, cinema si vizite la teatru, echitatie, ciclism, vizite la parcuri tematice, excursii la obiective turistice din apropiere.

Tarife programe academice 2020 – 2021

Programul liceal – Tarif: 35700 GBP/an academic

Academia de Fotbal – Tarif: 39000 GBP/an academic

Tariful include: scolarizarea, cazarea, pensiune completa pentru un an academic

Tariful nu include:

  • taxa de inscriere 200 GBP
  • depozit rambursabil la finalul anului academic 3000 GBP
  • unele activitati si excursii, cheltuieli din deplasarile in cadrul turneelor la Academia de fotbal
  • materiale de studiu
  • servicii suplimentare
  • eventuale pagube.

Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne acum!

Colegiul ofera BURSE PARTIALE DE STUDIU elevilor cu merite deosebite la invatatura si care isi doresc sa studieze in Marea Britanie. Acordarea burselor se face in urma unor testari care vor avea loc in cadrul unui eveniment organizat la Mara Study Turism.

Detalii despre concursul pentru obtinerea de burse gasesti AICI!

  • 11400 GBP/trimestru ; tarif redus 50% – 5700 GBP/trimestru
  • 12500 GBP/trimestru la Academie de Fotbal; tarif redus 50% – 6250 GBP/trimestru
  • 35700 GBP/an academic; tarif redus 50% – 17850 GBP/an academic
  • 39000 GBP/an academic la Academie de Fotbal; tarif redus 50% – 19500 GBP/an academic