Cursuri academice la Oxford 2023. Micii exploratori in: Matematica, Tehnologie, Stiinta, Afaceri, Povesti, Legislatie, Istorie & Medicina

Cursuri academice la Oxford
Marea Britanie - Oxford
Tematica: Cursuri academice de Medicina, Matematica, Tehnologie, Stiinta, Intreprindere, Lege, Istorie, Afaceri & Povesti, Program prestabilit de activitati si excursii in orasele din apropiere
Tip curs: Academic
Varsta: 8 - 12 ani
Perioada: 03/06/2023 - 27/08/2023
Cazare: Rezidenta
Tarif: de la 1900 EUR tabara/saptamana


Programul Cursuri academice la Oxford: STEM, Arte vizuale, Literatura si Cultura Britanica 2023 are loc in Anglia si este destinat copiilor interesati sa combine studiul cu distractia, avand o vacanta de vara pe masura asteptarilor acestora!

Cursuri academice la Oxford: STEM, Arte vizuale, Literatura si Cultura Britanica 2023

Bine ați venit la OXFORD!

Conceput pentru a oferi o introducere in viata academica, intr-un cadru sigur si prietenos, cursurile noastre va vor permite sa va extindeti orizonturile academice si sa va exprimati creativitatea. Aici, studentii vor invata elemente de tehnologie si codare, arta plastica sau cinematografie, oferindu-le experienta unica de a deveni experti intr-unul din domeniile abordate de cursurile programelor noastre.

Cursuri academice la Oxford: STEM, Arte vizuale, Literatura si Cultura Britanica 2023 – detalii
Locatie

Cursurile academice au loc la Oxford. Povestea acestui oras este vecge de secole. Începând ca o așezare medievală numită Oxenaforda (care trecatoare a raului), orasul este acum renumit în întreaga lume ca resedinta uneia dintre cele mai importante instituții academice din lume.

La Oxford este mult mai mult decat se vede, iar odata ce ai explorat de-a lungul raurilor serpuite, te-ai minunat de arhitectura veche și ai cutreierat colecțiile uimitoare ale muzeelor, nu-ti ramane decat sa te lasi fermect de Orașul Turnurilor Visătoare.

Detalii despre scoala gasesti AICI!

Cazare

Cazarea se face in camine studentesti securizate ale pensiunilor din apropierea clădirilor principale ale școlii. Fiecare cladire de cazare detine un spațiu pentru joacă, facilitati de vizionare filme si DVD. Camerele sunt confortabile si supravegheate 24/7 de personalul disponibil la capatul fiecarui coridor.

Masa: se asigura demipensiune. Micul dejun este servit la cazare, iar cina la restaurantele locale din apropiere.

Tipuri de Programe

Micii exploratori in:

 • Istorie

Deveniți unul dintre exploratori si veți afla despre o gamă largă de subiecte, de la schimbările politice, culturale și sociale din societățile trecute până la evenimente, perioade și moșteniri cheie care au contribuit la modelarea modului în care arată și funcționează lumea noastră astăzi.

 • Tehnologie

Echipează-te cu abilitățile de care ai nevoie pentru a-ți urmări rapid cariera în tehnologie, în cel mai distractiv mod posibil! Alătura-te cursului de tehnologie invata  învățați elementele de bază ale programării și electronicii, design sau modelare și multe altele. De asemenea, vom discuta despre inginerie și vom analiza numeroasele moduri diferite în care putem rezolva obstacolele.

 • Stiinta

Tot ceea ce suntem și tot ceea ce ne înconjoară este alcătuit din celule, gene, atomi și molecule. Învață limbajul universal al științei și îl poți aplica la orice! De la originea vieții până la explorarea spațiului cosmic,vă vom stârni curiozitatea. Ia-ți ochelarii de protecție și halatul de laborator și alătură-te cursului pentru o călătorie palpitantă în rețeta vieții!

 • Povesti

Poveștile grozave nu se întâmplă doar întâmplător. Trebuie să știi cum să creezi un personaj, să structurezi o intriga și să atragi atenția cititorului, apoi să-l mentii in povestea ta. Poti invata toate acestea la acest curs! Vei invata cum sa te raportezi publicului si cum sa creezi avatari, aventuri interactive cu benzi desenate si basme. Mai mult, vei invata despre rolul fotografiilor și podcast-urilor în narațiunea modernă sau ca nu este gresit sa va inspirati de la cei mai iubiți autori britanici. Gata pentru capitolul intai?

 • Legislatie

Înțelege sistemul de justiție și dezbate, alaturi de prieteni, dacă sunteți sau nu de acord cu practicile acesteia. Veți învăța modurile complexe prin care sunt alcătuite legile, prin participarea la atelierele interactive de studiu si cercetare individuală. Pe măsură ce cursul avanseaza, vei descoperi cum este să trăiești ca avocat și ce se întâmplă cu adevărat într-o sală de judecată.

 • Intreprindere

Vrei sa faci schimb de locuri cu Peter Jones? Afla cum au devenit oamenii de afaceri care sunt astăzi, la acest curs! Vei explora modul în care funcționează un lanț de aprovizionare; învata cum să tranzacționezi eficient și ce face ca un brand să iasă în evidență, într-un spațiu de piață aglomerat. Creaza si prezinta-ti propriile produse și servicii și descopera secretele pentru creșterea și succesul viitoare!

 • Matematica

Devino unul dintre exploratorii de matematică și vei învăța cum să rezolvi obstacole numerice și să privesti cum exista “probleme matematice” în viața de zi cu zi. Vom explora bazele matematicii pure și aplicate și iti vei construi cunoștințe intr-o serie de ramuri ale matematicii, precum: geometrie, algebra sau statistica.

 • Medicina

Devino un maestru al medicinei doar in urma cursului nostru perspicace și aprofundat. Vom acoperi o gamă largă de subiecte fascinante și informative, de la modul în care se vindecă corpul până la cum este să lucrezi și să trăiești ca medic. Prin grupuri de studiu captivante, interactive și cercetări individuale, vei invăța cum să tratezi pacientii si cum sa comunici cu ei. Afla cum progresele științei depășesc limitele remediilor moderne!

 • Afaceri

Esti interesat de afceri sau ai visat vreodata ca vei conduce propria companie cand vei fi mare? Alături de alți studenți ambițioși din întreaga lume, Academia de Afaceri de la Oxford, iti va oferi o gustare autentică a ceea ce implică studiul acestui subiect interesant.

Program de activitati & excursii

Scoala se axeaza pe ideea de echilibrul dintre munca grea depusa la cursuri si excursiile interesante de cunoastrere a orasului. Programul de activitati si excursii are ca scop mentinerea mintilor lor active, prin organizarea de drumeții în jurul Castelului Windsor, explorăm epicul Palat Blenheim sau ne minunăm de artefactele spectaculoase din cele mai bine păstrate muzee din Londra, suntem mereu în favoarea plic de descoperire și de mirare.

 

Tarife
 • 1900 EUR/saptamana, pentru programele de Medicina, Matematica, Tehnologie, Stiinta, Intreprindere, Lege, Istorie & Povesti
 • 6500 EUR/2 saptamani, pentru programul de Afaceri

 

Tariful include:

 • cazare in camine studentesti
 • demipensiune, cina fiind luata la restaurantele locale din zona
 • cursuri inspirate sustinute de experti
 • un mediu international
 • maximum 8 elevi/clasa
 • ateliere de dezvoltare a abilitatilor
 • ceremonie de absolvire
 • transfer de la/la aeroport
 • program cultural inspirational, inclusiv excursii în locații istorice din Marea Britanie

Tariful nu include:

 • transport cu avionul
 • taxa de inscriere 100 EUR
 • asigurare de calatorie
 • asigurare storno

Documente necesare:

 • formular de inscriere
 • pasaport valabil
 • declaratie notariala cu acordul ambilor parinti in favoarea companiei aeriene

 

————————————————————————-

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne!

Telefon:0736913866

E-mail: office@mara-study.ro

————————————————————————-