Engleza si Teatru Bucuresti cu profesor britanic

tabara teatru2
Romania - Bucuresti
Tematica: Atelier de Engleza prin Teatru cu profesor - regizor britanic
Tip curs: Limba Engleza, Arta
Varsta: 13 - 18 ani
Perioada: 09/09/2020 - 07/10/2020
Cazare:
Tarif: 450 RON modul/4 sedinte


Engleza si Teatru – Bucuresti – atelier de dezvoltare personala pentru copii cu varsta intre 12 si 18 ani. Cursul de teatru in limba engleza pentru copii este coordonat de un profesor vorbitor nativ, regizor de teatru din Marea Britanie.

Curs de Engleza si Teatru in Bucuresti 2020 cu profesor vorbitor nativ

Incepand cu 09 septembrie 2020, se vor relua Atelierele in formula clasica cu maximum 6 participanti!

 

Engleza si Teatru in Bucuresti – Atelier de conversatie
De ce Engleza si Teatru in Bucuresti?

Jocul este metoda cea mai placuta si eficienta de a invata, iar povestile au jucat un rol important in toate societatile umane. Ele ne-au ajutat sa invatam, sa intelegem si sa ne dezvoltam. Capacitatea de a imagina si de a spune povesti este o calitate exclusiv umana. Acest dar da putere imaginatiei prin care noi insine ne integram in povesti fascinante. Din pacate, astazi, internetul si comunicarea on-line, pun o mare presiune pe noi toti, uitand de comunicarea directa si chiar de farmecul copilariei.

Atelierul de Engleza prin Teatru va arata copiilor cat de important este simtul jocului pentru intreaga noastra viata si incearca sa ii tina departe, macar si pentru putin timp, de telefoane sau laptopuri.

Acesta este motivul pentru care am ales sa ii ajutam pe copii sa converseze in limba engleza prin intermediul povestilor, alaturi de un regizor de teatru, vorbitor nativ al limbii engleze.

Asadar, acest atelier, de Engleza si Teatru in Bucuresti, nu este numai pentru cei ce au un interes in actorie. Este si pentru cei ce doresc sa isi imbunatateasca nivelul conversational al limbii engleze cu un vorbitor nativ, intr-un mod amuzant, interesant, interactiv si creativ.

Care este rolul atelierului de Engleza si Teatru in Bucuresti?
  • dobandirea fluentei in limba engleza
  • dobandirea usurintei in comunicare
  • depasirea timiditatilor
  • comunicarea cu un vorbitor nativ
  • descoperirea importantei jocului
  • dezvoltarea personală prin activitătile specifice artei actorului
  • exprimarea liberă in fata audientei
  • insusirea limbajului trupului
Unde are loc atelierul de Engleza si Teatru?

Atelierul are loc in Bucuresti, zona Parcului Carol.

Cand are loc cursul de Engliza si Teatru?

Incepand cu 9 septembrie 2020, se vor relua Atelierele in formula clasica cu maximum 6 participanti! Contacteaza-ne pentru detalii!

Tarif curs Engleza si Teatru in Bucuresti

Tarif / modul / 6 ore = 450 lei

Cursul intensiv se desfasoara in module a cate 4 sesiuni de 1,5 ore fiecare.

Despre coordonator – trupa BÉZNĂ Theatre

Un alt motiv pentru care acest atelier nu va va dezamagi este simplu, veti avea ca profesor pe cel mai simpatic si talentat tanar regizor de teatru!

Veti avea sansa sa traiti experienta unica de a va pune in practica abilitatile de limba engleza lucrand alaturi de Nico Vaccari, tanar regizor de teatru din Marea Britanie, colaborator al nostru de cativa ani. A coordonat atelierele de conversatie din Bucuresti, taberele de engleza prin teatru organizate in Romania si workshopurile organizate in scoli.

Nico Vaccari, regizor de teatru britanic, a studiat regia de teatru la prestigiosul conservator de teatru Drama Centre London din cadrul Universității de Arte din Londra.
In prezent locuiește în București, este implicat activ în viața teatrului independent românesc dar in acelasi timp deruleaza si proiecte teatrale in Marea Britanie.
Nico este deasemenea co-director artistic al trupei BÉZNĂ Theatre. Aceasta e  o companie de teatru recunoscută ca un militant activ împotriva inegalităților sociale.
Piesa CRIME, scrisă si regizata de Nico Vaccari, a fost premiată în anul 2014 în cadrul Festivalului Internațional de teatru de la Suceava. Premiile au fost pentru cel mai bun spectacol și Premiul pentru cel mai bun actor.

Daca locuiesti in Bucuresti, nu rata ocazia acestei experiente aici, aproape de casa!

Pentru detalii, contacteaza-ne!