Tabara Arta & Design Anglia 2021 – Desen, Fotografie, Grafica si Moda

Tabara desen, design, fotografie
Tabara desen, design, fotografie
Marea Britanie - Cambridge
Tematica: Cursuri de Fotografie digitala, Desen si Pictura, Design 3D, Grafica, Ilustrare si Moda
Tip curs: Arta
Varsta: peste 14 ani
Perioada: 27/06/2021 - 01/08/2021
Cazare: Rezidenta
Tarif: de la 1495 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara Arta & Design Anglia – Desen, Pictura, Design 3d, Fotografie digitala, Grafica, Ilustrare si Moda are loc in Cambridge si se adreseaza tinerilor cu varste peste 14 ani, pasionati de aceste domenii.

Tabara Arta & Design Anglia

Locatie – Cambridge, Marea Britanie

Tabara de arta are loc in Cambridge, unul dintre cele mai renumite centre universitare din lume. Cambridge ofera studentilor numeroase oportunitati turistice si de distractie: teatru in aer liber, concerte, muzee, galerii, magazine, cafenele etc. In timpul verii au loc Festivalul de Film Cambridge si Festivalul Shakespeare.

Detalii despre Cambridge gasesti AICI!

Cazare tabara arta & design Anglia

Studentii  sunt cazati in rezidente aflate la 25 minute de mers pe jos de campus, cu capacitatea de 5-40 locuri. Majoritatea camerelor sunt single si au baie proprie. Se asigura pensiune completa, mesele fiind luate in restaurantul cu autoservire din cadrul campusului. In zilele cu excursii, pranzul se ia la pachet.

Scoala

Scoala situata in centrul orasului, ofera facilitati speciale pentru studiul artelor vizuale ( ateliere, sali de spectacol, camere obscure, studiouri de moda etc.). Aceste programe se adreseaza studentilor interesati de aceste domenii si in special celor care doresc sa urmeze studii superioare cu acest profil. Toti profesorii sunt specialisti in domeniul predat.

ARTA & DESIGN

Cursul include 30 de lectii cu artisti profesionisti / saptamana.

Cerinte: Nivel de limba engleza minimum intermediar.

Tarif: 1495 GBP / saptamana

Cursul ofera cunostinte practice intr-o serie de discipline ce se incadreaza in domeniul arta & design: moda, materiale textile, video, animatie, fotografie digitala, fotografie pentru film, arte aplicate. Studentii isi aleg, dintre optiuniunile prezentate mai jos, cate una pentru fiecare saptamana de studiu (minim 1 saptamana, maxim 6).

Tipuri de cursuri tabara arta & design Anglia:
 • Fotografie digitala – studentii vor invata cum se folosesc setarile unei camere foto digitale pentru a obtine un efect maxim dintr-o fotografie. Fiecare participant trebuie sa isi aduca propriul aparat foto (SLR sau compact). Avand centrul istoric al orasului Cambridge drept inspiratie, cursantii isi vor crea propriul portofoliu de imagini. Ei vor invata sa faca fotografii si sa le prelucreze de la stadiul initial pana la tiparire.
  Date de incepere a cursului: 27 iunie; 4, 11, 25 iulie 2021 – serii de o saptamana
 • Desen si pictura – prin utilizarea unor tehnici variate si a diferitelor materiale,
  cursantii vor putea explora desenul si pictura, avand pitorescul oras Cambridge ca inspiratie si beneficiind de indrumarea expertilor.
  Exemple de tehnici:
  Desen – natura, natura moarta, obiecte, modele utilizand umbre, linii speciale si
  perspective
  Pictura – in culori de apa, uleiuri si pasteluri
  Date de incepere a cursului: 27 iunie; 11, 25 iulie 2021 – serii de 1 saptamana
 • Grafica si ilustrare – utilizand atat tehnici traditionale cat si digitale, cursantii vor putea explora designul contemporan si ilustrarea narativa. Data de incepere a cursului: 4, 18 iulie 2021 – serie de 1 saptamana
 • 3D Design – studentii invata lucrurile de baza din domeniu (masurare, desen, producere de modele, lucrul cu lumini, culori, atmosfera si efecte speciale)    Data de incepere a cursului: 11 iulie, 1 august 2021 – serie de 1 saptamana
 • Animatie – se pun bazele pentru o cariera in industria animatiei, iar studentii vor fi initiati in storyboarding, character design, key frame animation, rotoscoping, 3D modelling, character rigging. Date de incepere a cursului: 11 iulie 2021. – serie de o saptamana
 • Game design – participantii isi vor insusi conceptele unui joc in general, bazele designului si contruirea unui joc si isi vor dezvolta abilitatile in texturing, Unity – Game Engines, Maya. Date de incepere: 18 iulie 2021 – serie de o saptamana.
MODA

Cerinte: nivel avansat de limba engleza.

Tarif: 1495 GBP /1 saptamana

Cursantii sunt familiarizati cu designul si cu latura de promovare a industriei. Se vor sustine workshopuri prin care se urmareste punerea bazelor talentului creativ pentru o educatie ulterioara in domeniul artelor creative- fashion.

Exemple de cursuri : drapare, decupare, cusut la masina, ilustrare de moda, styling, fotografie de moda si retusare, design editorial.
Date de incepere a cursului: 4 iulie 2021 – serie de o saptamana

Disponibil si curs de comunicare in moda, precum si tabara de moda de 2 saptamani –  detalii la cerere!

Despre tarife – tabara arta & design Anglia

Tarifele includ: cazare in rezidenta, pensiune completa, cursul specific programului, program de activitati sociale (vizionari de filme, activitati sportive, discoteca, petreceri, quiz-uri, jocuri diverse), 1 excursie de o zi / saptamana,  transfer privat aeroport Heathrow

Tarifele nu includ: taxa de inscriere 100 GBP, transport avion, asigurare de calatorie / storno, taxa asistenta aeroport minor neinsotit*

* Aceasta taxa este perceputa de catre scoala pentru transferul minorilor neinsotiti si este diferita de taxa care se achita la compania aeriana pentru serviciul de minor neinsotit.

Documente necesare: formular de inscriere, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti, pasaport valabil.

La aceasta scoala se poate studia si Teatru & Regie de film. Detalii AICI!

Alte programe similare gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736913866
office@mara-study.ro