Tabara fotbal cu ACMilan – programe de fotbal intensiv pentru tineri de toate nivelurile sportive

antrenamente2
Italia - Venetia
Tematica: Tabara de vara cu program sportiv. Antrenamente de fotbal cu antrenori profesionisti de la AC Milan. Comunicare in limba engleza/italiana. Program standrad de activitati. Vizite si excursii in Milano & Venetia.
Tip curs: Sport
Varsta: 6 - 17 ani
Perioada: 18/06/2023 - 12/08/2023
Cazare: Hotel
Tarif: de la 1300 EUR tabara/saptamana


Tabara de fotbal cu AC Milan este un program de antrenament mixt, pentru copii si adolescenti, fete sau baieti, cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani, pentru toate nivelurile de competenta sportiva, dedicat sa promoveze excelenta.

Tabara fotbal cu ACMilan – programe de fotbal profesionist, intensiv pentru tineri 

Tabara fotbal cu AC Milan ofera tinerilor jucatori posibilitatea de a se antrena cu cei mai buni, de a progresa rapid si oportunitatea sa fie remarcati ca jucatori de viitor.

Scoala gazduieste anual peste 1000 de camperi pe parcursul intregii veri: 700 din Italia si 300 din 50 de tari diferite, precum: SUA, Marea Britanie, Japonia, China, Germania, Elvetia, Franta, Estonia, etc…

Limbile oficiale vorbite in tabara sunt limba engleza și limba italiana.

Tabara fotbal AC Milan – antrenori

Programele de fotbal sunt coordonate de cei mai buni antrenori din Italia și Europa:

 • Walter De Vecchi, fost jucător AC Milan și Coordonator al echipelor competiționale din Sectorul Tineret AC Milan
 • Pietro Vierchowod, fost jucător AC Milan și Campion mondial al Italiei în 1982
 • Diego Bortoluzzi, fost antrenor din Seria A și Premier League
Locatii

Tabara se desfasoara in unele dintre cele mai faimoase și exclusiviste locații italiene din Italia:

 • Lido di Jesolo
 • Platoul Asiago
 • Lignano Sabbiadoro
 • Cortina Damezzo
Cazare
Teren fotbal AC Milan
Tabara fotbal AC Milan

In toate cele 4 locatii, cazarea se face in hoteluri de lux, in camere duble sau triple.

Masa: se asigura pensiune completa + 2 gustrai zilnice, dimineata si dupa-amiaza.

Antrenamentele de fotbal

In prima zi, studentii sunt impartiti pe grupuri, în funcție de vârstă, creștere fizică și abilități tehnice.
Principalele grupe de vârstă sunt:

 •  6 –   9 ani
 • 10 – 13 ani
 • 14 – 17 ani
Pietro Vierchowod, campion mondial in 1982

Programul standard include 2 sesiuni/zi, a cate 2 ore fiecare predate de antrenori profesionisti, fosti jucatori ai echipei AC Milan. Antrenamentul de dimineata este dedicat schemelor  tehnice, iar cel de dupa-amiaza pentru turnee de echipă sau individuale. Ca regulă generală, munca fizică este suspendată miercurea sau joi după-amiaza pentru a oferi studentilor timp să-și revină după antrenamentele intensive. Recuperarea are loc, adesea, într-o piscină sau la o plimbare.

Sesiunile de antrenament sunt structurate pe baza Metodei Combinate AC Milan, un set de metodologii și programe de antrenament concepute de Academia AC Milan pentru a urmări simultan o multitudine de obiective:

 • zona tehnico-tactică
 • zona de dezvoltare atletică
 • zona psihologică-relaţională
 • zona educaţională

In tabara, portarii primesc o uniformă specifică Puma – AC Milan Academy – Fly Emirates și urmează un program de antrenament personalizat, bazat pe rolului portarului în echipă. Așadar, dimineața, portarii sunt separați de restul grupului și antrenori specializati ii antreneaza corespunzator.

 

Antrenori tabara AC Milan – perioada 18.06 – 12.08.2023

Cortina

 • 18 iunie – 01 iulie: Luca Santochirico (manager); Diego Bortoluzzi (supervizor); Lorenzo Cresta (director)
 • 02 – 08 iulie: Luca Santochirico (manager); Pietro Vierchowod (supervizor); Lorenzo Cresta (director)
 • 09 – 15 iulie: Luca Santochirico (manager); Valerio Brandi (director)

Jesolo

 • 23 iulie – 05 august: Luca Santochirico (manager); Diego Bortoluzzi (supervizor); Alberto Lacandela (director)

Asiago

 • 09 – 15 iulie: Diego Bortoluzzi (supervizor); Lorenzo Cresta (manager si director)
 • 16 – 22 iulie: Valter de Vecchi (supervizor); Lorenzo Cresta (manager si director)
 • 23 – 29 iulie: Pietro Vierchowod (supervizor); Lorenzo Cresta (manager si director)

Lignano

 • 06 – 12 august: Luca Santochirico (manager); Diego Bortoluzzi (supervizor); Giuseppe Vuono (director)
Program de activitati

Sosirile in tabara se fac duminica, dupa ora 14:00. Dupa check-in, studentilor li se atribuie un echipament sportiv, personalizat, astfel incat sa poata fi echipati corespunzator pe teren, la antrenament din dupa-amiaza respectiva. La ora 16:00 se face plecarea din hotel pentru a merge pe terenul de fotbal. Acest antrenament se face, in principiu, pentru a-si cunoaste antrenorii. Acestia le vor oferi studentilor primele instrucțiuni cu privire la regulile taberei și la comportamentul așteptat de la ei.

Un program standard pentru aceast tip de tabara include 2 sesiuni/zi, a cate 2 ore fiecare. Restul zilei este ocupat de activități de divertisment și recreere: sală TV, joacă în grup, karaoke, minigolf, înot, etc…

Vineri seara are loc ceremonia de premiere, la care pot participa parintii, pentru a decerna cupele si medaliile jucatorilor si echipelor castigatoare a provocările individuale. Totodata, este oferit si un certificat de participare. Sâmbăta dimineața se desfășoară meciuri amicale, iar dupa masa de pranz incep plecarile din tabara.

Mentionam ca acesta este un program standard pentru a exeplifica cum arata o saptamana de tabara cu program sportiv AC Milan. Acesta poate suporta modificari in functie de perioada si conditiile meteo.

Tarife
 • 1300 EUR/persoana/saptamana
 • 2300 EUR/persoana/2 saptamani
Ingrijire medicala & Spitalizare

Fiecare locație in care are loc tabara este aleasa pe baza facilitatilor de a putea primi îngrijiri medicale prompte. Așadar, siturile de la Cortina d’Ampezzo, Podișul Asiago și Jesolo Lido sunt dotate cu o unitate medicală-spitală publică capabilă să acorde prompt primul ajutor dacă este necesar. Centrul Sportiv Bella Italia poate găzdui până la 3.000 de persoane și are propria sa cameră medicală privată.

Cerinte dietetice, Alergii & Tratamente 

Participanții care au cerințe alimentare specifice din cauza unor afectiuni, care sufera de alergii severe, vor tine legatura cu bucatarul, prin intermediul personalului scolii, pentru a putea comunica propriile cerinte. De asemenea, angajatii scolii vor avea grija de studentii care trebuie să urmeze un anumit tratament medicamentos în timpul taberei.

Conditiile meteo & Antrenamentele  

Personalul verifică condițiile meteo de cel puțin 3 ori/zi. În locațiile de munte, în caz de ploaie abundentă, antrenamentul studentilor se va desfasura in sala de sport, in serii, pe categorii de varsta. In locațiile de pe litoral, în caz de căldură excesivă, antrenamentul de dimineață va avea loc cu 30 de minute mai devreme, iar antrenamentul de după-amiază va fi amânat cu 30-60 de minute sau scurtat.
Aceste evenimente sunt rare, dar în orice caz, personalul scolii va prioritiza sănătatea copiilor. Dacă un participant este prea obosit sau nu se simte in stare sa participe la antrenament va primi autorizatie sa stea în hotel pentru a se odihni, supravegheat corespunzător.

 

Tariful include:

 • cazare in hotel cu pensiune completă
 • program complet de coaching
 • certificat de participare
 • activități de seară
 • asigurare medicală
 • prezența personalului calificat 24 de ore/zi
 • transfer de la cazare la antrenamente si invers, cu autocarul privat
 • sticlă de apă proprie pe terenul de joc
 • gustări gratuite de 2 ori/zi, dimineata si dupa-amiaza
 • uniforma
 • spălarea zilnică a uniformei
 • supraveghere permanenta

Tarifele nu includ:

 • transport avion
 • transfer aeroport/campus/aeroport
 • taxa unica de inscriere: 100 EUR
 • asigurare storno

 

Tabara fotbal cu ACMilan – detalii locatii in care se desfasoara programele 

Jesolo este cea mai faimoasă plajă a Mării Adriatice și se afla la doar 20 km distanță de orasul si aeroportul international Veneția. Aceasta este un adevărat paradis pentru turiști, cu o faleză de peste 15 km, magazine, locuri de joacă, hoteluri, cluburi de golf și distracții pe 16 piețe ale orașului. Locatia exacta a taberei este la Marzotto Village, o structură privată de 1555 de metri patrati, creată pentru vacanțele familiilor și copiilor. Cazarea se face in acelasi loc.

Facilitati: teren de fotbal cu iarbă artificială, terenuri de fotbal în cinci, centru medical, piscina si zona de wellness, restaurante și baruri, priveliste pe malul marii și plajă privată

Tabăra are loc în localitatea Gallio, la o înălțime de 1000 m deasupra nivelului mării, iar cazarea se face in Hotelul Gaarten de 4 stele. Platoul Asiago este una dintre cele mai renumite stațiuni de vacanță din Italia, la doar 2 ore distanta de mers cu mașina de Veneția, Verona și Lacul di Garda. Pe platou se poate face trekking, schi alpin, golf, echitatie, planare si plimbari cu mountain bike. Teritoriul, pe lângă frumusețea naturală și aerul curat, are și locuri de mare interes istoric legate de Primul Război Mondial, precum Memorialul de Război, cimitirele de război, tranșeele și buncărele, care pot fi vizitate.

Tabara are loc in „Bella Italia EFA Village” care are o capacitate de 2.800 de persoane, 60 de hectare de pini, 1200 de metri pătrați de plajă privată, o sală de sport, piscine și terenuri de fotbal. Statiunea Lignano Sabbiadoro, se află la aproximativ 60 km de Udine și la 90 km de Veneția și Trieste. Aceasta este situata între Laguna Marano, malul stâng al râului Tagliamento și Marea Adriatică, fiind reumita pentru nisipul său auriu.

Marea curată și puțin adâncă este ideală pentru o vacanță în familie cu copiii. De ani de zile, stațiunea a primit în mod constant Steagul Albastru European, un standard pe care doar câteva plaje din Italia îl au, care denotă atenția acordată îngrijirii și curățeniei nu numai a apelor stațiunii, ci și a întregului sistem turistic.

 

Cortina d’Ampezzo este înconjurată de măreții Munți Dolomiți, din Alpi. Este fără îndoială cea mai prestigioasă și mai la modă stațiune montană din Italia și Europa. Comitetul UNESCO a înscris Munții Dolomiți din Italia pe Lista Patrimoniului Mondial în 2009. Statiunea a găzduit în 2021 Campionatele Mondiale de schi alpin, iar în 2026 Milano și Cortina d’Ampezzo vor găzdui Jocurile Olimpice de iarnă. Cazarea se face in Hotelul Alaska, un hotel de 4*, situat in centrul statiunii.

În 2007, tabara de juniori de la Cortina d’Ampezzo, a fost premiată ca fiind „cea mai bună tabara de juniori AC Milan din lume” de către AC Milan.

 

————————————————————-

Pentru detalii suplimentare, contacteaza-ne acum!

Telefon: 0736913866

E-mail: office@mara-study.ro

————————————————————–