Club Engleza prin Film – Vizionezi, Analizezi si Comentezi cu un regizor britanic!

Club Engleza prin Film
Club Engleza prin Film
Online - Engleza, Arta
Tematica: Viziune, Dezbatere, Analiza si Comentariu cu regizor britanic pentru pasionatii de Film.
Tip curs: Limba Engleza, Arta
Varsta: 13 - 17, 18+ ani
Perioada: 15/07/2020 - 25/05/2021
Cazare: N/A (curs online)
Tarif: 350 RON modul/5 sedinte/curs de grup


Club Engleza prin Film – Club de socializare cu un profesionist! Vizionezi un film, apoi il analizezi si il comentezi cu un regizor britanic!

Club Engleza prin Film
ACTION!

Acest curs inovativ, reprezinta ocazia perfecta si comoda de a-ti perfectiona limba engleza, socializand si analizand un film.

Nico, regizor britanic profesionist si vorbitor nativ de limba engleza, va selectiona cate un film, pe care toti participantii il vor viziona individual. In cadrul intalnirilor saptamanale, din comoditatea casei fiecaruia, cursantii vor analiza si comenta filmul, participand activ la o discutie in limba engleza impreuna cu un specialist in domeniu.

Club Engleza prin Film – CERINTE
  • limba engleza: nivel conversational B1 – B2 (mediu spre intermediar), spre beneficiul tuturor participantilor. In cazul in care cursantul nu are un certificat constatator al nivelului lingvistic, va sustine inainte de inscriere un scurt interviu pentru evaluare.
  • laptop cu web cam, fie tableta sau smartphone cu conexiune foarte buna la internet – valabil  pentru atelierul online. De asemenea, este necesara aplicatia ZOOM pentru a fi posibila participarea la curs
  • varsta: 13 – 17 ani si 18 +
Club Engleza prin Film – AVANTAJE

Pedagogia lui Nico este bazata pe ideea ca o limba straina se invata mult mai usor intr-o atmosfera relaxata, vorbind ca intre prieteni, stimuland imaginatia si vorbind despre subiecte de interes pentru grup.

Astfel, pe langa competentele lingvistice si de comunicare, cursantii vor invata cum sa priveasca un film, in mod analitic, prin prisma unui profesionist.

Club Engleza prin Film – TARIFE
  • Varianta de atelier in grup, online: 350 RON/ modul / 5 sedinte ( grup 3 – 5 participanti)
  • Varianta de atelier individual, online: 500 RON /modul / 5 sedinte
Club Engleza prin Film – Date de incepere
  • 18 iulie 2020 – Modulul 1 – Tema: Filme din diverse perioade si culturi
  • 20  august 2020 – Modulul 2 – Tema: Filmele fantezie
  • 24 septembrie 2020 – Modulul 3 – Tema: In prima zi de curs, de comun acord cu participantii, se va alege tema modulului.

In prima zi, cursul va consta intr-o discutie libera intre membrii grupului pentru a se cunoaste intre ei si pentru a stabili programul filmelor ce urmeaza a fi vizionate, analizate si comentate.

CUT!
Club Engleza prin Film – Impresii
👉 Afla din impresiile Dariei din Sibiu, care are 16 ani si urmeaza aceste cursuri de cateva luni❗
” Atmosfera din cadrul orelor cu Nico face ora sa fie pur și simplu o discutie într-un mediu relaxat.
Se desfasoara fără formalitățile unei ore la școală dar in care bagajul de cunoștințe acumulat este unul consistent. Orele de până acum m-au ajutat semnificativ să îmi înfrunt teama de a vorbi cu persoane necunoscute, mai ales în engleza.
Și nu numai !
Am explorat teme diverse, de cultura generală. Acestea au dus la dezvoltarea limbajului, depășirea obstacolelor de a ma exprima liber și dezinvolt intr-o limba straina.
Până și profesorii de la școală au remarcat o îmbunătățire semnificativă în vocabularul meu, mai ales la speak-out.
Toate acestea m-au ajutat sa ma descurc excelent la o tabăra on line cu profesori din Anglia la care, având in spate aceste ore de engleza, nu am întâmpinat nici o problema de înțelegere cu participanți din diferite tari !
Vorbind chiar si pentru câteva ore cu un nativ în engleza, conteaza foarte mult. In acest timp nu mi-a fost frica să greșesc in exprimare si să întreb de mai multe ori. Nico mi-a raspuns cu răbdare iar toate aceste ore m-au împins să îmi doresc și mai mult să continui să învat limba engleză. De fiecare dată aștept cu nerăbdare urmatoarea noastră întâlnire.
Recomand aceste ore !”
Daria

Vezi si Cursul de limba Engleza Online cu profesor vorbitor nativ! – Mai multe detalii gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum!