:) Croaziera MSC 2019. Tabara de engleza pe MSC Preziosa in Islanda si UK

Croaziera MSC 2019
Croaziera MSC 2019
Islanda - Seydisfjordur, Westjords, Reykjavik
Tematica: Cursuri de engleza si activitati pe vas de croaziera. Excursii in UK si Islanda.
Tip curs: limba engleza, Croaziera
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 23/07/2019 - 04/08/2019
Cazare: Vas de croaziera
Tarif: 2650 GBP /tabara/12 zile


Croaziera MSC 2019. Are loc are loc pe vasul de croaziera MSC Preziosa. Programul include cursuri de engleza si activitati pe vas de croaziera, excursii in UK si Islanda. Detalii despre Islanda gasiti AICI!

Croaziera MSC 2019. Tabara de engleza pe MSC Preziosa in Islanda si UK

Inscrie-te pana pe 28 FEBRUARIE 2019 si beneficiezi de 100 GBP REDUCERE!

Cazare

Studentii, profesorii si monitorii participanti la tabara sunt cazati pe vasul de croazieara MSC Preziosa in cabine cu 3 si 4 paturi. Detalii despre MSC Preziosa gasiti AICI!
Masa: pe vas, pensiune completa.

Cursul de limba engleza

Cursul de limba engleza include 40 lectii de engleza distribuite pe toata durata croazierei in functie de itinerariu si programul vizitelor. Cursurile au loc in grupe de maximum 15 studenti.

Croaziera in Europa – Germania, Marea Britanie, Islanda

Itinerariu: Germania, Marera Britanie, Islanda
Imbarcare: Hamburg – Germania
Vas: MSC Preziosa
Durata: 13 zile / 12 nopti
Perioada: 23.07.2019-04.08.2019

Acivitati Croaziera MSC 2019

Activitati de dupa-amiaza : Aqua Park on board, timp liber, Detective + Mistery on board, sport la bord
Activitati de seara : petrecere de bun venit, concurs de cultura generala, Broadway Show, vanatoare de comori, disco, talent-show la bord, karaoke, vizionari de filme, ceremonie de absolvire.

Excursii  Croaziera MSC 2019

Excursii de o 1/2 de zi : Lerwick (25 iulie 2019), Seydisfjordur (27 iulie 2019), satul Westjords din Sudureyri (29 iulie 2019), Reykjavik (31 iulie 2019)
Excursii de o zi : Craterele de la Skutustadir sau Lacul Myvatn (28 iulie 2019), Golden Circle (30 iulie 2019), Loch Ness – monstri de apa si vizitare de castele ( 02 august 2019).

Tarif

Tarif: 2650 GBP/12 zile

Tariful include: Cazare pe vas, pensiune completa, curs de engleza, activitati si excursii, supraveghere permanenta.

Tariful nu include: Transport avion, transfer de la/la aeroport, asigurare de calatorie / storrno

IMPORTANT!

Parintii pot participa si ei la acest program, alaturi de copiii lor. Pe vas, ei isi vor petrece timpul cum doresc, in timp ce copiii participa la programul taberei.
La excursiile pe tarm, participa impreuna.
La cerere, se ofera si cursuri individuale de engleza pe vas pentru parinti.

Documente necesare: formular inscriere, pasaport valabi, acordul ambilor parinti.

Vezi si:

Inscrie-te pana pe 28 FEBRUARIE 2019 si beneficiezi de 100 GBP REDUCERE!

Pentru detalii, va rugam:

Contactati-ne!

Amintiri de la Daniel care a fost in croaziera din Islanda

” Am fost in tabere de la 6ani, chiar cate 2-3 pe vara, la munte sau la mare, in Romania , Grecia, Spania, Bulgaria…dar nici una nu a fost asa impresionanta ca cea de anul asta — o croaziera ! MSC Meraviglia a fost pentru aproape 2 saptamani casa mea mobila…si inca ce casa! Era impresionant prin marime – mai inalt decat cladirile din localitatile-port unde acosta, prin comfort- avea pana si meniu de perne!! si de mancare nu mai spun –zeci de feluri incredibile, sau prin paleta de activitati…asa de multe ca nu stiu cu care sa incep!

Mereu era ceva de facut

Mereu era ceva de facut, timp liber—zero! a fost intens…
Am participat la cat de multe activitati am putut : un spectacol de gatit la mancare japoneza, doua spectacole ale circului Du’Soleil , doua spectacole de Broadway , excursii la tarm in zone vulcanice cu gheizere , cu cascade sau lacuri, ore de dans pe teme diverse (cel de rock’n’roll a fost tare!) , o ora de aerobic—epuizanta! , seri de discoteca , balaceala la Aquapark , in bazine cu apa minerala calda sau jacuzzi. Aveam cam 2-3 ore de engleza dimineata , ore care chiar mi-au placut. Multi copii erau din Rusia si engleza a fost foarte utila- mi-am facut prieteni repede.

Imi placea sa ies pe punte si sa vad imensitatea apei in jurul vasului

Imi placea sa ies pe punte si sa vad imensitatea apei in jurul vasului –era ca un film! dar trait la maxim. Interiorul navei era impunator: toate puntile aproape aveau baruri unde puteai servi cocktail-uri —eu asta am apreciat in meniul lor! Erau punti de activitati pentru tineret catre varf (piscine, club, piste de bowling, teren de baschet ,cinematograf , sala de jocuri …) si punti din ce in ce mai selecte catre baza, cu restaurante mari, sali de dans ,de spectacole, de circ, galerii de magazine pentru orice fel de cumparaturi –si de suveniruri! Sa tot sari din distractie in distractie!
Dar, ce sa zic? trebuie sa vezi ca sa crezi! Daca vrei o tabara pe care sa o tii minte , incearca o astfel de minunatie!” 

B. Daniel , 15ani