:) Croaziere MSC 2019. Tabara de engleza pe MSC Seaside in Caraibe

Croaziere MSC 2019
Croaziere MSC 2019
Insulele Caraibe - Bahamas, Jamaica, St Marteen
Tematica: Cursuri de limba engleza, activitati pe vas de croaziera, Excursii si vizite in SUA si Insulele Caraibe: Miami, Puerto Rico, Insulele Virgine, St. Marteen, Bahamas, Jamaica, Insulele Cayman, Mexic.
Tip curs: limba engleza, Croaziera
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 04/08/2019 - 18/08/2019
Cazare: Vas de croaziera
Tarif: 2650 GBP /tabara/2 saptamani


Croaziere MSC 2019. Programul include cursuri de engleza pentru copii si activitati pe vas de croaziera, excursii in Insulele Caraibe. Detalii despre frumusetea Insulelor Caraibe gasiti AICI!

Croaziere MSC 2019. Tabara de engleza pe MSC Seaside in Caraibe

Cazare

Cazarea copiilor, profesorilor si monitorilor participanti la tabara are loc pe vasul de croazieara MSC Seaside, in cabine cu 3 si 4 paturi.
Masa: pe vas, pensiune completa.

Cursul de limba engleza

Cursul de limba engleza include 40 lectii de engleza si are loc pe toata durata croazierei, in functie de itinerariu si programul vizitelor. Cursurile au loc in grupe de maximum 15 studenti.

Croaziera in Insulele Caraibe

Itinerariu: Statele Unite, Puerto Rico, Insulele Virgine (SUA), St. Marteen, Bahamas, Jamaica, Insulele Cayman, Mexico
Imbarcare: Miami – Statele Unite
Vas: MSC Seaside. Detalii despre vasul de croaziera MSC Seaside gasesti AICI!
Durata: 15 zile/14 nopti
Perioada: 03.08-17.08.2019

Activitati Croaziere MSC 2019

Activitati de dupa-amiaza: Aqua Park on board, timp liber, Detective + Mistery on board.
Activitati de seara : petrecere de bun venit, concurs de cultura generala, Broadway Show, vanatoare de comori, disco, talent-show la bord, karaoke, vizionari de filme, ceremonie de absolvire.

Excursii Croaziere MSC 2019

Excursii de o 1/2 de zi : Charlotte Amalie (06 august 2019), Insula St. Maarten (07 august 2019), vizita la cel mai mare acvariu in aer liber din lume (09 august 2019), plaja la Insula Balmoral (16 august 2019).
Excursii de o zi : Miami South Beach (10 august 2019), Ocho Rios & Cascada Dunns River (12 august 2019),  Portul George Town si Muzeul National (13 august 2019).

Tarif

Tarif: 2650 GBP/2 saptamani

Tariful  include: Cazare pe vas, pensiune completa, curs de engleza, activitati si excursii, supraveghere permanenta, consultanta obtinere viza SUA pentru croaziera din Caraibe

Tariful nu include: Transport avion, transfer de la/la aeroport, asigurare de calatorie / storno

IMPORTANT!

Parintii pot participa si ei la acest program, alaturi de copiii lor. Pe vas, ei isi vor petrece timpul cum doresc, in timp ce copiii participa la programul taberei.
La excursiile pe tarm, participa impreuna.
La cerere, se ofera si cursuri individuale de engleza pe vas pentru parinti.

Documente necesare: formular inscriere, pasaport valabil/ viza SUA, acordul ambilor parinti.

Vezi si:

Pentru detalii, va rugam:

Contactati-ne!

Amintiri de la Daniel care a fost in croaziera din Islanda

” Am fost in tabere de la 6ani, chiar cate 2-3 pe vara, la munte sau la mare, in Romania , Grecia, Spania, Bulgaria…dar nici una nu a fost asa impresionanta ca cea de anul asta — o croaziera ! MSC Meraviglia a fost pentru aproape 2 saptamani casa mea mobila…si inca ce casa! Era impresionant prin marime – mai inalt decat cladirile din localitatile-port unde acosta, prin comfort- avea pana si meniu de perne!! si de mancare nu mai spun –zeci de feluri incredibile, sau prin paleta de activitati…asa de multe ca nu stiu cu care sa incep!

Mereu era ceva de facut

Mereu era ceva de facut, timp liber—zero! a fost intens…
Am participat la cat de multe activitati am putut : un spectacol de gatit la mancare japoneza, doua spectacole ale circului Du’Soleil , doua spectacole de Broadway , excursii la tarm in zone vulcanice cu gheizere , cu cascade sau lacuri, ore de dans pe teme diverse (cel de rock’n’roll a fost tare!) , o ora de aerobic—epuizanta! , seri de discoteca , balaceala la Aquapark , in bazine cu apa minerala calda sau jacuzzi. Aveam cam 2-3 ore de engleza dimineata , ore care chiar mi-au placut. Multi copii erau din Rusia si engleza a fost foarte utila- mi-am facut prieteni repede.

Imi placea sa ies pe punte si sa vad imensitatea apei in jurul vasului

Imi placea sa ies pe punte si sa vad imensitatea apei in jurul vasului –era ca un film! dar trait la maxim. Interiorul navei era impunator: toate puntile aproape aveau baruri unde puteai servi cocktail-uri —eu asta am apreciat in meniul lor! Erau punti de activitati pentru tineret catre varf (piscine, club, piste de bowling, teren de baschet ,cinematograf , sala de jocuri …) si punti din ce in ce mai selecte catre baza, cu restaurante mari, sali de dans ,de spectacole, de circ, galerii de magazine pentru orice fel de cumparaturi –si de suveniruri! Sa tot sari din distractie in distractie!
Dar, ce sa zic? trebuie sa vezi ca sa crezi! Daca vrei o tabara pe care sa o tii minte , incearca o astfel de minunatie!” 

B. Daniel , 15ani