:) Cursuri Engleza pentru familii – program Parinti si Copii in Vacanta la mare

Cursuri engleza pentru familii
Cursuri engleza pentru familii
Cipru - Limassol
Tematica: Cursuri de engleza pentru copii. Cursuri de engleza pentru adulti. Vacanta pentru intreaga familie la Marea Mediterana.
Tip curs: limba engleza, Familie
Varsta: 5 -16 ani
Perioada: 01/12/2019 - 31/12/2019
Cazare: Rezidenta, Familie gazda, Hotel
Tarif: 460 EUR /program/1 saptamana


Cursuri Engleza pentru familii.Petrece timp de calitate alaturi de copilul tau in programul nostru special pentru familii cu copii in Cipru, la Marea Mediterana!

Cursuri Engleza pentru famillii

Programul special pentru parinti si copii este conceput in asa fel incat sa-i implice atat pe copii cat si pe adulti, dandu-le ocazia de a petrece timp de calitate impreuna.

 

Varsta copii: 5 – 16 ani

Locatie

Cipru, a treia insula ca marime din Marea Mediterana  situata in partea rasariteana a Marii Mediterane se bucura de una dintre cele mai blande clime din zona.

Mai multe informatii despre Cipru gasesti AICI!

Scoala

Scoala de limba engleza este localizata in Limassol, intr-o zona de interes turistic. Toti profesorii sunt specializati in predarea limbii engleza ca limba straina si sunt vorbitori nativi.
Facilitati scoala: 12 sali de clasa moderne, dotate cu aer conditionat, laborator computerizat, sala de fitness, teatru, amfiteatru, sali de sport, acces la internet, WiFi in cadrul scolii, biblioteci care dispun de nenumarate carti si reviste, cafenea, snack bar + racoritoare.

Cazare

Familiile pot alege, dupa preferinte, tipul de cazare dorit: rezidenta, familie-gazda sau  hotel.  Pentru cazarea in hotel, tarifele vor fi oferite la cerere, in functie de hotel si disponibilitate.

Cursuri engleza pentru familii

Parintii pot participa la cursul de limba engleza special pentru adulti, dimineata. Cursul include 20 sau 25 de lectii de limba engleza. In acest timp, copiii participa la programul special pentru ei „Young Learners’ Club”. Parintii si copiii invata simultan, in aceeasi locatie. Dupa participarea la ore, familia se reuneste si se poate bucura de vacanta pe plajele insulei sau de atractiile turistice.

Tarife cursuri engleza pentru familii

Curs Engleza standard (20 lectii/sapt.) = 460 EUR/saptamana (1 copil+ 1 parinte)

Supliment pentru al doilea adult: 200 EUR/saptamana, Supliment pentru al doilea copil: 200 EUR/saptamana

Pentru copiii cu varste cuprinse intre 12 si 16 ani, mai exista optiunea ca acestia sa urmeze programul taberei de vara pentru juniori de la Episkopi, in timp ce parintii pot urma cursurile pentru adulti in Limasol sau isi pot face vacanta asa cum si-o doresc.  Episkopi se afla la doar 15 minute distanta de Limassol.

Vezi tabara internationala din Episkopi!

Tariful include:
• curs de limba engleza si certificat de participare
• activitati si excursiile gratuite prevazute de scoala in saptamana  respectiva

Tariful nu include:
• taxa transfer aeroport 65 EUR/sens (1-4 persoane)
• taxa transfer scoala –cazare 65 EUR/sapt (1-2 persoane) sau 80 EUR/sapt (3-4 persoane)
• transport avion
• cazare si masa
• unele activitati si excursii
• taxa de inscriere 50 EUR/familie
• taxa plasament cazare 50 EUR/familie
• material didactic 40 EUR

 

Pentru programul complet,

Contactati-ne!