Cursuri de arta online cu profesionisti din SUA. Actorie, Film, Regie, Screenwriting, Canto, Songwriting

Filmmaking si muzica online
Online - Arta
Tematica: Acting, Filmmaking, Screenwriting, Muzica, Songwriting pentru adolescenti
Tip curs: Arta
Varsta: 14 -17 ani
Perioada: 15/05/2020 - 10/07/2020
Cazare: N/A (curs online)
Tarif: de la 895 USD /curs/2 saptamani


Cursuri online de arta cu profesionisti din SUA pentru tineri cu aptitudini artistice si cu varste intre 14 – 17 ani.

Cursuri de arta online disponibile
 • Filmmaking standard
 • Advanced Filmmaking
 • Screenwriting
 • Muzica & Songwriting

Cursurile sunt sustinute de artisti profesionisti de la scoala de arte din New York, care ii pregatesc pe tinerii pasionati pentru o cariera in teatru, film sau muzica.

Cerinte pentru cursuri online de arta
 • nivel de limba engleza minimum  intermediar
 • situatie scolara buna pe ultimul an de studiu
 • pasiune si dorinta de a studia arta aleasa
 • prezenta activa obligatorie la toate cursurile
 •  respectarea regulilor impuse de scoala
 • pentru cursurile de Screenwriting, Fimmaking standard se accepta toate nivelurile de pregatire
 • pentru cursul de Advanced Filmmaking se accepta nivel avansat in regie
 • pentru cursul de Muzica se accepta nivel minim intermediar  in muzica
Cursuri online de arta cu profesionisti din SUA
Acting standard

Fie ca esti pe scena in fata a numerosi spectatori pe Broadway sau in fata camerei de filmat, fundamentele actoriei sunt aceleasi. Cursul standard de Actorie se desfasoara intr-o atmosfera de grup relaxanta. Studentii concep lucrari originale prin intermediul mijloacelor audio si vizuale, invata tehnici de improvizare, studiaza miscarea / vocea ca instrument expresiv si proiecteaza si construiesc marionete. Comparativ cu cursul de stil universitar, Core Acting introduce, de asemenea, tehnici de auditie online, are sesiuni de Q&A cu actori profesionisti, regizori si agenti de casting si acopera procedurile de admitere in invatamântul superior. Cel mai important, studentii fac legaturi cu colegii de clasa si creeaza prietenii creative de durata.

 

Screenwriting

Tinerii vor avea sansa sa dezvolte 2 scurte scenarii (4-8 pagini fiecare), un scenariu mai lung (10 -12 pagini) sau un prim act la un scenariu prestabilit. Cele doua saptamani de scenariu intensiv ofera studentilor timp, structura, feedback si teorie pentru a-si perfectiona abilitatile de scriere cu un accent special pe dezvoltarea povestii si a personajelor. De asemenea, cursantii au parte si de workshop-uri prin care discuta in mod critic propria lucrare, precum si lucrarile colegilor, dar analizeaza si filme consacrate prin care descopera punctele tari si de cele slabe ale acestora.

Filmmaking standard

Cursul online de filmmaking introduce tinerii regizori in arta povestirii cinematografice. Studentii invata fundamentele filmmaking-ului cu ore separate de scriere de scenarii, regie, productie, cinematografie si editare. Tinerii isi vor pune in practica cunostintele acumulate prin teme de scriere de scenarii, cinematografie, editare si regie, teme care pot fi facute in colaborare, in grupuri mici si in mod individual. Acest curs este asemanator cursului pe care studentii il urmeaza in primul an de universitate.

Advanced filmmaking

Cursul este ideal pentru cei care parcurg inainte programul standard de filmmaking. Tinerii regizori sunt introdusi in noile tehnici de storytelling in cinematografie. Cursantii vor lucra la scenarii scurte si vor analiza in detaliu opera marilor regizori precum Hitchcock, Kubrick si Kurosawa. Cursurile vor fi atat de grup, cat si individuale, cu instructori specializati. Tinerii vor avea de rezolvat teme aditionale care tin de cinematografie, editare si regie, teme pe care le vor rezolva individual si care vor fi impartasite colegilor pentru a vedea si o perspectiva critica asupra muncii lor.

Muzica

Timp de 2 saptamani, acest curs ii incurajeaza pe tinerii pasionati de muzica sa compuna, sa pregateasca si sa prezinte in mod profesionist piese muzicale variate. De asemenea, programul le va dezvalui cursantilor istoria muzicii, in teorie, business, inregistrari profesioniste. Vor avea loc si workshop-uri individuale si de grup. Acestea se vor concentra pe conceperea unui cantec, aranjament, compunere de versuri, prezenta scenica si pe realizarea de inregistrari profesioniste alaturi de artisti. Tinerii isi vor lucra propriile cantece, vor face o inregistrare video pe care o vor prezenta colegilor si vor avea parte de instructaj individual pe baza acesteia.

Cursuri online de arta- PERIOADA & ORGANIZARE

Serii

15.06 – 26.06.2020, 29.06 – 10.07.2020 , 20.07 – 31.07 2020 – Acting, Filmmaking, Music

20.07 – 31.07 2020 – Screenwriting

Zile si interval orar de luni pana vineri de la 11.00 – 16.30 EST orele locale New York

Marimea grupelor maximum 12 participanti

Cursuri online de arta – TARIFE
 • Curs Screenwriting, Filmmaking standard sau Muzica – 895 USD/2 saptamani
 • Curs Advanced Fimmaking – 975 USD/2 saptamani

Tarifele includ 5 ore/zi de cursuri intensive in domeniul artistic ales, cursuri coordonate de artisti profesionisti, worskhop-uri specializate de grup si individuale, certificat de absolvire

Tarifele nu includ taxa de inscriere 100 USD

Pentru inscriere, contacteaza-ne!