Parinti & copii – Curs Engleza. Timp de calitate impreuna in familie!

parinti & copii curs engleza
parinti & copii curs engleza
Marea Britanie - Oswestry
Tematica: Cursuri de engleza pentru intreaga familie. Engleza si Cultura pentru adulti. Lectii clasice si activitati pentru 3-6 ani. Cursuri engleza din curriculum britanic 7-12 ani.
Tip curs: limba engleza, Academic, Familie
Varsta: 3 - 12 ani
Perioada: 08/07/2019 - 23/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: de la 1900 GBP /program/1 parinte +1 copil


Parinti si copii-Curs Engleza este destinat famiilor cu copii de 7 – 12 ani si se desfoara in boarding school britanic de prestigiu din Marea Britanie.

Parinti & copii – curs Engleza. Timp de calitate impreuna in familie!

Locatie – Oswerstry, Marea Britanie

Parinti si copii – cursuri engleza, are loc in apropiere de orasul Oswestry soituat la limita sintre Anglia si Tara Galilor, la o ora de Manchester si Birmingham.

Scoala

Moreton Hall este un boarding school de prestigiu al carui campus are 100 acri de spatiu verde.

Facilitati: teren de golf, piscina interioara incalzita, sala de sport, terenuri de sport pentru toate tipurile de vreme, terenuri de tenis, sala de mese, laborator IT cu acces Internet, sala de festivitati.

Mai multe detalii despre Moreton Hall gasesti AICI!

Cazare

Cazarea se face in campus, in camere duble sau triple, cu baie proprie, pentru copil si parinte. Atat sosirea, cat si plecarea din campus trebuie sa fie in zile de duminica.
Mesele: Pensiune completa (3 mese pe zi). Micul dejun se ia intre 08:00-08:30, pranzul intre 12:30-13:30 si cina intre 18:00-19:00.

Tipuri de cursuri

Programul ofera unui parinte posibilitatea de a petrece o vacanta in Anglia impreuna cu copilul sau, participand in acelasi timp la un curs de engleza pentru adulti si la activitati si excursii impreuna cu copilul sau.

  • Programul parintilor, “Engleza si cultura”, include 15 ore de engleza / saptamana, activitati sociale, culturale si vizite turistice. Lectiile sunt generale si se adreseaza nivelului minim elementar, punand accentul pe comunicarea verbala. Exemple de activitati la care participa parintii: shopping la Oswestry, Cheshire Oaks, inot in piscina, golf, echitatie (activitate comuna cu copiii), lectii de gatit (activitate comuna cu copiii), dezbatere despre Anglia, vizionari de filme, dezbateri despre literatura engleza, cocktail party, yoga etc. In weekend, parintii isi insotesc copiii in excursii.
  • Programul copiilor de 3-6 ani include un curs de engleza cu 10 ore / saptamana, lectiile desfasurandu-se dimineata de luni pana vineri. Dupa lectii, copiii primesc lectii de inot. Dupa-amiaza si seara, copiii participa la activitati precum: Moreton Hall Holiday Club, sport, dans, teatru, jocuri, discoteca.
  • Programul copiilor de 7-12 ani include curiculum britanic: engleza, matematica, stiinte, geografie, arte si sport.
Excursii Parinti & copii – curs Engleza

Programul de excursii include o excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi in fiecare saptamana.
Excursii de o zi: Old Trafford Stadium, Manchester, Birmingham, Chester, Warwick Castle, Cadbury World, Ironbridge, Alton Towers, Beatles World (Liverpool).
Excursii de o jumatate de zi: Chirk and Powls Castles, Attingham Park, canal walk, typical English tea room, ten-pin bowling.

Perioada programului Parinti & copii – curs Engleza

8 iulie – 23 august 2019

Tarife Parinti & copii – curs Engleza

Tarif: 1900 GBP /saptamana/ pentru 1 parinte + 1 copil
Supliment: 740 GBP/persoana/saptamana/ pentru al doilea copil
Supliment: 950 GBP/persoana/saptamana/ pentru al doilea parinte

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, cursuri de limba engleza, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, certificat de participare

Tariful nu include: taxa de inscriere, transport avion, transfer aeroport, excursii optionale, asigurare de calatorie / storno

Alt program similar in Cipru gasesti AICI!

Suna-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro