Pregatire online admitere facultate – Universitatea Oxford. Medicina, Drept, Business, Inginerie.

programe online de admitere facultate
programe online de admitere facultate
Online - Academic
Tematica: Seminarii si proiecte de grup si individuale live cu profesori si alti studenti. Seminarii de Medicina, Drept, Business sau Inginerie, etc. Acces timp de 6 luni la materiale de studiu care fac referire la cele 20 de cursuri specializate ale scolii.
Tip curs: Academic
Varsta: 14 - 18 ani
Perioada: 11/05/2020 - 31/07/2020
Cazare: N/A (curs online)
Tarif: 995 GBP /curs/saptamana


Pregatire online admitere facultate – Universitatea Oxford. Medicina, Drept, Business, Inginerie. Programe academice online live pentru adolescenti.

Pregatire online admitere facultate – Universitatea Oxford
Caracteristici programe de pregatire online  admitere facultate
  • posibilitatea de a interactiona cu tineri din toata lumea
  • rigoare academica si invatare la cel mai inalt nivel cu profesori de la Universitatea de la Oxford
  • pas important in excelarea in  domeniul preferat, pentru o cariera de succes
  • acces timp de 6 luni la platforma online a scolii cu peste 20 de cursuri academice
  • evitarea deplasarilor nedorite si a cheltuielilor implicate de acestea

Programele noastre academice online au trei componente de baza

1.Subiecte specializate

Adolescentii pot alege subiecte specializate precum Medicina, Drept, Business sau Tehnologie. In fiecare zi, participantii au parte o ora de studiu in disciplina preferata alaturi de specialisti in domeniu si de alti colegi din toata lumea care impartasesc aceeasi pasiune.

2.Curs principal

Toti cursantii urmeaza acelasi curriculum care acopera tematici si subiect de interes actual precum Inteligenta Artificiala, Etica Medicala, Valuta Virtuala, Probleme legislative ale secolului XXI, subiecte care vor presupune scriere de eseuri, imbunatatirea abilitatilor de studiu si multe altele.

3.Proiect virtual

Pe parcursul programului, tinerii vor lucra un proiect atat individual, cat si in grup, cu cate 1,5 ore timp de studiu alocat pentru aceste indeplinirea acestor sarcini in fiecare zi. Cu asistenta mentorului virtual si leader-ului de curs, tinerii vor colabora cu alti tineri de aceeasi varsta din toata lumea, folosind toolkit-ul ul special oferit de catre scoala.

Perioada programe de pregatire online admitere facultate

11 mai – 31 iulie 2020

Durata programe de pregatire online admitere facultate

1 saptamana in perioada mentionata

Cursul se desfasoara de luni pana vineri

Tarife programe de pregatire online admitere facultate

995 GBP/saptamana

Tariful include: seminarii specializate si subiecte de interes sub coordonarea profesorilor de la Universitatea Oxford, acces la platforma online a scolii cu peste 20 de discipline specializate de interes, evaluare din partea profesorilor, certificat de participare

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne!

Mereu am simțit că ingineria ar fi cariera potrivita pentru mine dar niciodată nu am fost sigură, așa că am ales sa particip la tabăra academica Oxford Royale, pe partea de inginerie. După 5 zile de cursuri si seminarii, pot spune ca m-am convins. Această tabără mi-a oferit o fărâmă din viața la Oxford. In fiecare dimineață așteptam cu nerăbdare să încep cursurile, fiind mereu curioasă de ce aș mai putea învăța nou, ce lucruri interesante ne va prezenta domnul profesor Solomon Beazer în ziua respectivă. Am învațat totul de la ce înseamnă să fii inginer pană la câteva tehnici de programare folosind Octave, oferindu-ne aftfel o imagine cu viața de inginer. Domnul profesor ne-a explicat cu răbdare fiecare capitol al cursului, răspunzând la fiecare întrebare pe care o aveam si asigurându-se că fiecare elev a participat activ la ore. A fost un mediu creativ care ne- a impulsionat atât individual dar si prin munca de echipa , participând alături de copii din toată lumea la proiecte interesante La sfârșitul taberei, am simțit ca sunt cu un pas mai aproape de cariera la care am visat si pot spune ca am acumulat mai multa informatie despre inginerie decat in 10 ani de scoală. Recomand tuturor aceasta experiență și sper să am ocazia să și particip la alte tabere de acest gen.

Daria, 16 ani