Programare online pentru copii. Artificial Intelligence, Python, Digital Design, Photoshop, Youtube Influencer, Minecraft Maker, Digital Music, Virtual Reality, Java

Programare online pentru copii
Online - IT
Tematica: Artificial Intelligence, Coding with Python, Digital Design, Photoshop, Youtube Influencer, Minecraft Maker, Digital Music, Virtual Reality, Coding Games with Java
Tip curs: IT
Varsta: 9 - 17 ani
Perioada: 11/12/2020 - 31/12/2021
Cazare: N/A (curs online)
Tarif: de la 200 GBP /curs/saptamana


Programare online pentru copii. Tabere virtuale pentru pasionatii de Inteligenta Artificiala, Python, Digital Design, Photoshop, Youtube, Minecraft, Digital Music, Virtual Reality, Java. Varste 9-12 ani, 13-17 ani.

Detalii despre programare si impactul acesteia in lume, gasesti AICI!

Cursuri de programare online pentru copii
Informatii generale

Fiecare curs include cate 10 ore de lectii coordonate de catre instructori certificati in IT si 10 ore de project development individual. Cursul se organizeaza in grupe de maximum 5 studenti pentru ca eficienta acestuia sa fie cat mai mare.

Cerinta lingivtica: minim nivel intermediar de limba engleza

Cerinte: Mac sau Windows PC cu conexiune stabila la internet cu software-ul solicitat de curs, acces la Zoom Video Conferencing , WebCam

Tarife

Tarife de la 200 GBP/saptamana

Tipuri de cursuri de programare online pentru copii
Inteligenta artificiala pentru juniori

Varsta 9 – 12 ani

In acest curs, copiii vor face o incursiune in lumea Inteligentei Artificiale (AI), vor construi un model propriu folosind sunete, numere. texte si imagini, folosind tehnologie de ultima generatie.

Inteligenta Artificiala pentru adolescenti

Varsta 13 – 17 ani

Tinerii vor invata sa controleze vehicule autonome si vor invata despre locuinte smart. De asemenea vor avea ocazia sa incerce sa previzioneze succesul unui film, in functie de afisul sau.

Coding cu Python I

Varsta 13 – 17 ani

Cursul urmareste insusirea conceptelor de coding cu Python, cel mai folosit limbaj de programare in unitatile de invatamant specializate in IT si in domeniul afacerilor.

Coding cu Python II

Varsta 13 – 17 ani

Cursul este ideal pentru cei care au parcurs programul de initiere in limbajul de programare Python prezentat mai sus, dar este recomandat si cei care au nivel bun in acest limbaj. Tinerii isi pun in practica fundamentele acestui tip de coding.

Coding Games cu Java Script

Varsta 12 – 17 ani

Tinerii isi vor insusi proceduri de coding de baza si de computing. De asemenea, vor folosi programul Java si biblioteca Greenfoot pentru a invata teorie, sintaxa si coding in IT.

Realitate virtuala

Varsta 9 – 12  ani

Cerinte echipament aditional google cardboard

Tinerii vor invata sa creeze medii captivante pe baza propriilor idei si pe principiul “Imagine it. Build it. And go to a brand new place.”

Creative Digital Design

Varsta 13 – 17 ani

Cursul invata tinerii sa isi dezvolte abilitatile de Graphic Design cu ajutorul programului  Adobe Creative Cloud si vor putea sa isi conceapa propriul portofoliu.

Fotografie digitala si Photoshop

Varsta 13 – 17 ani

Tinerii invata cum sa faca fotografii uimitoare si realizeze un portofoliu cu fotografii cu ajutorul Photoshop, pe care il vor imbartasi prietenilor si familiei.

Creating for Youtube

Varsta 13 – 17 ani

Cursul are scopul de a-i face pe participanti sa creeze continut video eye-catching pentru Youtube prin numeroasele instrumente profesioniste si pe principiul ” The sky’s the limit!”

Productie de muzica digitala

Varsta 12 – 17  ani

Cerinte echipament aditional tastatura Midi

Cursantii vor afla despre una dintre principalele statii de lucru digitale audio ale industriei, Ableton Live si  vor crea muzica asa cum fac profesionistii.

Minecraft Maker

Varsta 9 – 12 ani

Micii programatori isi vor dezvolta creativatatea prin joc si prin tehnica jocului Minecraft.

 

Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne!