Tabara Anglia de Engleza 2020, Creare Jocuri Video, Moda, Media

tabara anglia de engleza
Marea Britanie - Boston
Tematica: Engleza & Creare JOCURI VIDEO, Moda, KARTING, MUZICA Live, Top MEDIA
Tip curs: Limba Engleza, Sport, IT
Varsta: 11 - 17 ani
Perioada: 01/07/2020 - 27/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: de la 1378 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara Anglia de Engleza este destinata copiilor de varsta 11 – 17 ani care vor sa invete engleza si sunt pasionati de Creare Jocuri Video, Moda, Media sau Karting.

Tabara Anglia de Engleza, Creare Jocuri Video, Moda, Media si Karting

Locatie – Boston, Marea Britanie

Tabara are loc in comitatul Lincolnshire la distanta de o ora de orasul Cambridge. Colegiul Boston, scoala cu traditie in educatia copiilor, a fost fondat in 1964 si este situat in centrul vechi al orasului Boston. Detalii despre scoala gasesti AICI!

Cazare tabara Anglia de Engleza

Cazarea se face in campus in camere single sau twin cu baie comuna.
Masa: se asigura pensiune completa: mic dejun continental si doua mese calde, iar in weekend, copiii pot opta pentru „Mic dejun englezesc”.

Cursul de limba engleza

Include 27 ore de lectii / 2 saptamani, predate de profesori de engleza calificati. In prima zi de curs se sustine un test de plasament in urma caruia copiii sunt repartizati pe grupe conform nivelului lingvistic. Grupele au maximum 15 cursanti.

Programul de MUZICA LIVE

Consta in 5 sesiuni a cate 3 ore in 2 saptamani. Copiii invata sa compuna cantece si cum sa utilizeze echipamentul de inregistrare. Instructorii specializati vor ghida si vor ajuta cursantii sa isi faca propriile aranjamente muzicale

Programul TOP MEDIA

Consta in 5 sesiuni a cate 3 ore in 2 saptamani. Tinerii invata cum sa produca un show live: de la crearea unui scenariu, folosirea camerelor de fimat, la editarea filmelor sub coordonarea instructorilor profesionisti.

Programul de KARTING

Consta in 5 sesiuni a cate 3 ore in 2 saptamani. Copiii invata cum sa conduca sub atenta supraveghere a instructorilor calificati, respectand anumite reguli si tinand cont de marcajele pistei de karting. De asemenea, isi vor insusi anumite notiuni tehnice de baza in ceea ce priveste motorul masinilor pentru karting.

Program de CREARE JOCURI VIDEO

Consta in 5 sesiuni a cate 3 ore in 2 saptamani. Tinerii patrund in lumea jocurilor video parcurgand toate etapele pe care le implica crearea acestora: crearea de scenarii, design grafic si productie.

Program FASHION

include 5 sesiuni a cate 3 ore in 2 saptamani. Copiii invata cum sa creeeze un logo si sa il imprime pe tricou in conformitate cu NSW – Non Stop Working – un brand de imbracaminte sport cunoscut in UK.

Activitati si excursii tabara Anglia de engleza

Tinerii au posibilitatea sa practice si numeroase alte sporturi datorita facilitatilor oferite ca fotbal, baschet, inot, etc.

Activitatile sociale au loc de obicei seara si sunt foarte variate: disco, karaoke, vizionari de filme, board games. Excursii: la Cambridge si Funcoast World.

Serii 2 saptamani

• 01 iulie – 14 iulie 2020
• 15 iulie – 28 iulie 2020
• 01 august – 14 august 2020
• 14 august – 27 august 2020

Serii 4 saptamani

• 01 iulie – 28 iulie 2020
• 02 iulie – 29 august 2020

Tarife

Curs engleza & Activitati Tarif : 1378 GBP / 2 saptamani
Curs engleza & Muzica Live Tariff 1664 GBP / 2 saptamanni
Curs engleza & Top Media Tarif: 1664 GBP / 2 saptamani
Curs engleza & Karting Tarif: 2106 GBP / 2 saptamani
Curs engleza & Creare Jocuri Video Tarif: 2964 GBP / 2 saptamani
Curs engleza & Fashion Tarif: 1664 GBP / 2 saptamani

Tarifele includ: cazare in rezidenta si pensiune completa, curs de limba engleza, program complet de activitati si excursii, program special in functie de optiune,materiale studiu, test plasament si certificat de participare, supraveghere
Tarifele nu includ: transport avion, transfer de la/la aeroport Heathrow sau Gatwick 200 GBP (sosiri 07.00-13.00, plecari 11.00-18.00), asigurare de calatorie / storno.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere in Anglia gasesti AICI!

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne!