Tabara BASCHET si Engleza pentru fete si baieti

TABARA BASCHET SI ENGLEZA
TABARA BASCHET SI ENGLEZA
Marea Britanie - Petersfield
Tematica: Antrenamente de Baschet, Cursuri de limba Engleza, Tabara pentru fete si baieti
Tip curs: limba engleza, Sport
Varsta: 9 - 17 ani
Perioada: 07/07/2019 - 04/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: 871 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara de BASCHET si Engleza pentru fete si baieti ofera cursuri de engleza si antrenamente de baschet pentru copii coordonate de antrenori calificati.

Tabara baschet si engleza pentru fete si baieti

Locatie – Petersfield, Anglia

Tabara are loc in apropiere de Petersfield, intr-o zona rurala din sudul Angliei. Mai multe detalii despre Petersfield, gasesti AICI!

Scoala

Scoala Bedales dateaza din secolul al XIX-lea. Detalii despre scoala gasiti AICI!

Facilitati scoala: piscina interioara, sala de sport, terenuri de tenis, terenuri de baschet „astroturf„ , sala de gimnastica, sali de clasa moderne, amfiteatru / centru de divertisment.

Cazare

Cazarea se face in campus, in camere single, 2- 4 paturi cu baie comuna.
Masa: pensiune completa.
Capacitatea este de 330 locuri. Centrul va fi impartit in doua sectiuni diferite pentru baieti si fete.

Tabara baschet si engleza pentru fete si baieti

Cursuri
Cursul de Limba Engleza

Cursul de limba engleza include 15 lectii / saptamana si acopera o gama larga de subiecte ce pot fi intalnite in conversatiile cotidiene. Predarea se face de catre profesori vorbitori nativi si in prima zi de curs se sustine un test de plasament, in urma caruia se formeaza grupele in functie de nivelul de cunostinte.
Vocabularul specific de baschet se va invata in timpul antrenamentelor.
La plecare, se acorda un certificat de participare.

Cursul de Baschet

Programul de baschet include 12 ore de antrenamente de baschet/saptamana, care abordeaza cele mai noi tehnici disponibile. Tinerii au ocazia sa joace in numeroase competitii de-a lungul saptamanii. In fiecare sesiune se pune accent pe aspectele fundamentale ale jocului de baschet ca aruncari la cos, tehnici de utilizare a mingii si jocul de echipa.

Activitati

Programul de activitati recreative au loc seara, sub supravegherea personalului scolii. Activitatile includ: discoteca, vizionari de filme, concursuri de cultura generala (quiz-uri) etc.

Excursii

Programul taberei include: 1 excursie de o zi / saptamana (sambata) si 1 excursie de o jumatate de zi / saptamana (miercuri) in locatii precum Londra, Brighton, Winchester, Portsmouth .

Tabara baschet si engleza pentru fete si baieti
Despre Tarif

Tarif: 871 GBP / saptamana

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, antrenamente de baschet, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare

Tariful nu include: transport avion, transfer privat dus-intors aeroport Heathrow 280 GBP, taxa minor neinsotit 40 GBP/sens*, asigurare de calatorie / storno

* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere de baschet gasesti AICI!

Suna-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro