Tabara de Actorie, Muzica, Dans si Engleza. Spectacol in sala de Teatru

teatru, muzica, dans, desn, pictura si engleza pentru copii
tabara de teatru, muzica, dans, desen, pictura, englezapictur
teatru, muzica, dans, desn, pictura si engleza pentru copii
Marea Britanie - York
Tematica: Teatru, Actorie, Muzica, Dans - Toti copiii participa la pregatirea unui mare spectacol care va fi jucat pe scena teatrului din campus. Comunicarea in limba engleza.
Tip curs: limba engleza, Arta
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 30/06/2019 - 10/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: de la 2400 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara de Actorie, Muzica, Dans si Engleza pentru copii de 7 – 17 ani are loc in orasul medieval York din Anglia si este destinata iubitorilor de arta.

Tabara de Actorie, Muzica, Dans si Engleza

Locatie – York, Anglia

Tabara de actorie, muzica, dans si engleza pentru copii se desfasoara in York, oras medieval din nordul Angliei, oras cu numeroase atractii: Minster, cea mai mare catedrala gotica din nordul Europei, zidurile de aparare, York Castle, Jorvik Viking Centre etc. Detalii despre York gasesti AICI!

Scoala

Queen Ethelburga’s College este situat intr-o zona rurala cu multa vegetatie, la circa 2 ore de aeroportul Manchester.

Detalii despre colegiu gasesti AICI!

Facilitati: campus cu mult spatiu verde, sali de clasa modern echipate, sala de mese, sala de sport moderna, piscina de interior incalzita, terenuri de fotbal, tenis, rugby, baschet, cricket, golf, sala de teatru, sala de fitness, skateboard park, fusball, tenis de masa, crazy golf.

Cazare

Cazarea se face in campus, in apartamente pentru 4-6 persoane, cu baie proprie.

Tabara de Actorie, Muzica, Dans si Engleza

Tipuri de programe
Cursul de teatru, muzica si dans

Varsta 10 – 17 ani

Lumina, camera, motor!

Cursul se adreseaza tinerilor actori, cantareti si dansatori aspiranti, care sunt incurajati sa isi dezvolte talentul si abilitatile. Directorul cursului este Jono Freeman, specialist in teatru, care a format o echipa entuziasta alcatuita din specialisti in dans, canto si productie. Pe parcursul celor 2 saptamani, toata lumea se implica in crearea un show complex, care va fi sustinut la finalul ultimei saptamani pe scena teatrului din campus. Spectacolul este inregistrat profesionist si fiecare participant primeste cate un DVD.
Tarif: 2400 GBP / 2 sapt

Cursul de limba engleza

Varsta 10 – 17 ani

Acest program include doar cursuri de engleza, activitati si excursii.

Cursul include 15 ore de engleza / saptamana in grupe de cate 10 studenti. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament pentru repartizarea studentilor pe grupa in functie de nivelul de cunostinte. Cursul este special conceput pentru varsta participantilor, iar profesorii au experienta in activitatea de predare a limbii engleze ca limba straina pentru tineri.
Tarif: 2500 GBP / 2 sapt

Activitati comune pentru Tabara de actorie, muzica, dans si Tabara de engleza
Activitati de pranz

Programul include activitati artistice ( dans, teatru, muzica, fotografie, discoteca, talent show, karaoke, arts & crafts), sportive (Aerobica, badminton, baschet, fotbal, echitatie, tenis, volei, rugby, inot, frisbee, hockey, volei etc.) si concursuri de cultura generala, gastronomie.

Activitati de seara

Seara, copiii participanti in tabara de teatru, muzica, dans si engleza, iau parte la programele tematice: Seara decernarilor, carnaval, Misiune Imposibila, Ziua Echipelor, Noaptea talentelor, etc.

Excursii comune Taberei de actorie, muzica, dans si Taberei de Engleza

Programul taberei de teatru, muzica, dans si engleza, include 1 excursie de o zi la Manchester (cinema si shopping la Trafford) si 1 excursie de o jumatate de zi la York (centrul vechi al orasului, shopping pe bulevardul Shambles, biserica York)/ 2 saptamani.

Despre tarife

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza sau cursuri conform tipului de program ales, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare.

Tarifele nu includ: transport avion, transfer de la/la aeroport Manchester 150 GBP, curs optional de engleza 12 ore / 2 sapt. (pentru programele cu alt specific) 150 GBP / 2 saptamani, asigurare de calatorie, asigurare storno.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

In campus se organizeaza si urmatoarele tabere:

Alte tabere de arte gasesti AICI!

Contactati-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro