Tabara de Arte Elvetia 2020. Tabara de Dans, Cinematografie, Franceza, Engleza

Tabara de arte Elvetia
Tabara de arte Elvetia
Elvetia - Leysin
Tematica: Cursuri de Dans, Productie de Film, Dans, Engleza, Franceza,
Tip curs: Arta
Varsta: 7 - 18 ani
Perioada: 21/06/2020 - 15/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 4000 CHF /tabara/2 saptamani


Tabara de Arte Elvetia. Tabara de Dans, Cinematografie, limba franceza si engleza pentru copii de 7 – 18 ani la Leysin.

Tabara de Arte Elvetia. Tabara de Dans, Cinematografie, Francez, Engleza

Locatie – Leysin, Elvetia

Tabara de dans, cinematografie, Engleza si Franceza are loc in Leysin, oras situat la 1400 m deasupra vaii Ronului si a lacului Geneva.

Mai multe detalii despre Leysin gasesti AICI!

Scoala

Capacitate: 180 de locuri.

Facilitati campus: sali de clasa modern echipate, sala de festivitati, sala de mese, studio de muzica si dans, atelier de arte si lucru manual, tenis de masa, fusball, piscina interioara, sala de sport, patinoar acoperit, 12 terenuri de tenis, baschet, fotbal, tir cu arcul, sala de gimnastica, patinoar, terenuri de volei, fotbal, squash, perete de escalada, sala de fitness.

Cazare

Cazarea se face in campus in camere spatioase de maxim 4 paturi, cu baie proprie.

Masa: pensiune completa.

Activitati tabara de arte Elvetia, limbi straine

Programul include activitati variate: Tir cu arcul, arts & crafts, baschet, volei pe plaja, gastronomie, dans, fitness, fotbal, drumetii montane, minigolf, mountain bike, muzica, orientare turistica, rafting, escalada, squash, inot, tenis de masa, hochei, tenis, volei, yoga, foc de tabara, discoteca, patinaj, murder mystery, concursuri de cultura generala (quiz-uri), talent show etc.

Excursii tabara de arte Elvetia, limbi straine

Exemple de excursii: Geneva si Muzeul Crucii Rosii, Montreux & Castelul Chillon, Lausanne si Muzeul Olimpic, Gruyeres (fabrica de ciocolata / branzeturi), Parcul de Aventura Labyrinth din Vevey, Parcul Acvatic Aigle.

Tabara de Dans

Varsta 10 – 17 ani

Cursul de dans se adreseaza copiilor care doresc sa invete sa danseze si sa participe seara la spectacolele organizate in cadrul campusului. Instructorul sef, „Dancing Lisa”, are o bogata experienta si este foarte populara printre copii si tineri. Ea asigura un program de inalta calitate, cuprinzand mai multe stiluri de dans.

Tematica clubului include: invatarea miscarilor de dans, alegerea muzicii, coregrafia, designul costumelor si, bineinteles, repetitiile.

Tabara de  Productie film

Varsta 10 – 17 ani

Programul se adreseaza copiilor curiosi sau celor care chiar viseaza sa lucreze in cinematografie si vor sa se familiarizeze cu tehnicile specifice acestei arte. Participantii vor invata pasii productiei unui film, de la scenariu pana la montaj.

PRIMA TABARA! Program pentru Juniori, Varsta 7– 9 ani

Program destinat copiilor care vin pentru prima data in astfel de campusuri departe de familii. Ei sunt inconjurati cu o deosebita atentie, rabdare si afectiune, au un program de activitati special adaptat si sunt permanent supravegheati.

Tabara de Engleza sau Franceza

Varsta 10 – 17 ani

Cursul de limbi straine includ 15 ore de limba engleza sau franceza / saptamana in grupe de 8-12 studenti, pentru orice nivel. Profesorii sunt vorbitori nativi si au o experienta bogata in activitatea didactica, fiind obisnuiti sa lucrezi cu copii si cu tineri. In prima zi de curs, fiecare student sustine un test de plasament, in urma caruia este repartizat la o grupa conform cu nivelul sau. Accentul se pune pe exprimarea orala si intelegerea limbii straine prin intermediul discutiilor, dezbaterilor pe roluri (role playing games), proiectelor de grup si vizitelor locale. Abordarea este una distractiva.

Serii tabara de arte
  • 21 iunie – 04 iulie 2020*
  • 05 iulie – 18 iulie 2020
  • 19 iulie – 01 august 2020
  • 02 august – 15 august 2020

*Serie in care sunt disponibile doar tabara pentru juniori si tabara de engleza

Tarife tabere de arta Elvetia

4000 CHF/2 saptamani

Tarifele includ: cazare in campus si pensiune completa, lectii conform tipului de program ales, program de activitati si excursii, supraveghere permanenta, materiale de studiu si test de plasament, certificat de participare

Tarifele nu includ: transport avion, transfer de la/la aeroport Geneva 200 CHF (sosiri 9.00-20.00, plecari 10.00-20.00), asigurare de calatorie / storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu pentru copii sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Scoala organizeaza si:

Alte tabere de arte gasesti AICI!

Pentru mai multe detalii, va rugam:

Contactati-ne!