Tabara de Aventura Anglia 2020, Safari in Parc Woburn si distractie in Funcoast World

Tabara de aventura Anglia
Tabara de aventura Anglia
Marea Britanie - Woburn
Tematica: Engleza, safari si ingrijirea animalelor salbatice
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 7 - 15 ani
Perioada: 03/07/2020 - 27/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 1638 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara de Aventura Anglia, Safari in Parc Woburn si distractie in Funcoast World  este destinata copiilor cu varsta 7 – 15 ani. Se viziteaza parc de animale salbatice si parc de distractie.

Tabara de Aventura Anglia, Safari in Parc Woburn si distractie in Funcoast World

Locatie – Woburn, Marea Britanie

Woburn Safari Park este un parc safari situat in Bedfordshire, Anglia. Vizitatorii parcului pot admira exponate exotice precum Rinocerul Alb, Elefanti, Tigrii, Ursi Negri, Maimute etc. Acesta face parte din mosiile ducelui de Bedford, care include, de asemenea, Woburn Abbey si 3.000 de acri (1.200 ha), parcul de cerbi. Parcul de safari in sine acopera 360 de acri (150 ha). Detalii despre parc gasesti AICI!

Cazare

Cazarea se face in apartamente moderne, confortabile, de 2-6 persoane. Elevii beneficiaza de trei mese pe zi inclusiv mic dejun englezesc.

Curs de limba engleza

Cursul de limba engleza include 15 ore de lectii / 2 saptamani, predate de profesori de engleza calificati. In prima zi de curs se sustine un test de plasament in urma caruia copiii sunt repartizati pe grupe conform nivelului lingvistic. Grupele au maxim 16 cursanti. Profesorii predau cu entuziasm pentru a face lectiile sa fie interesante si placute, acestea punand accent pe engleza vorbita si abilitatile de ascultare, incluzand si notiuni de gramatica si vocabular. Scopul este ca elevii sa dea randament in comunicare si sa fie increzatori in discutiile cotidiene.

Program special cu vizite la parcul de animale salbatice si cel de distractii
Saptamana 1 : Woburn Safari Park tabara de aventura Anglia

Copiii interactioneaza cu animalele, ii ajuta pe ingrijitori sa le hraneasca si sa aiba grija de ele, participa la tururi prin safari in vehiculele puse la dispozitie de personalul parcului, isi fac noi prieteni si invata lucruri noi despre viata animalelor si modul cum sunt ingrijite.

Saptamana 2 : English and fun at Funcoast World tabara de aventura Anglia

Funcoast World a fost votat centrul rezidential nr. 1 din Marea Britanie in ultimii 10 ani si are numeroase facilitati: 3 sali de teatru moderne cu sistem special de iluminare si efecte speciale, piscina cu masina de facut valuri, jacuzzi, pista de karting, bowling, parc de distractii, plaja privata, terenuri de sport, Nintendo wii, discoteca, laser quest, spatiu pentru tir cu arcul, sala de cinema.
Pentru categoria de varsta 15 -17 ani exista varianta ca a doua saptamana sa fie dedicata explorarii Londrei. Contacteaza-ne acum!

Serii 2 saptamani

· 03 – 16 iulie 2020
· 10 – 23 iulie 2020
· 17 – 30 iulie 2020
· 03 – 16 august 2020
· 14 – 27 august 2020

Tarif

1638 GBP / 2 saptamani

Tariful include: cazare in rezidenta, pensiune completa, curs de limba engleza, program complet de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere, certificat de participare
Tariful nu include: transport avion, transfer aeroport Heathrow 100 GBP / sens (sosiri in intervalul 07:00 – 13:00; plecari in intervalul 11:00 – 18:00), transfer privat aeroport Heathrow 290 GBP / sens, asigurare de calatorie / storno

Documente necesare: formular de inscriere,  pasaport valabil (obligatoriu sub 14 ani), declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Alte tabere in Marea Britanie gasesti AICI!