Tabara de Coding, Leadership Global, Media si Limba Engleza 2020

Tabara de coding, leadership
Tabara de coding, leadership
Marea Britanie - Cambridge
Tematica: Engleza plus leadership global, coding sau media
Tip curs: Academic, IT
Varsta: 13 - 16 ani
Perioada: 14/06/2020 - 23/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: de la 1150 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara de Coding, Leadership Global are loc in Cambridge. Copiii pot studia si Media alaturi de cursurile standard de limba engleza.

Tabara de Coding, Leadership Global, Media si Limba Engleza

Locatie – Cambridge, Marea Britanie
Cambridge este de peste 700 de ani unul dintre cele mai renumite orase universitare din lume. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Scoala se afla la 10 minute de mers pe jos de centru, zona colegiilor si a raului Cam. Este una din taberele internationale cele mai populare din Anglia, capacitatea fiind de 300 de locuri.

Facilitati: cladire impresionanta in stil victorian, 22 sali de clasa, restaurant-cafenea, acces gratuit la internet, atelier de arta, gradina, lounge, sala de sport, terenuri de sport in aer liber si piscina la 10 minute distanta.

Variante cazare

· rezidenta in apropiere de scoala, in camere cu 1-2 paturi si baie proprie sau comuna
· familie gazda, in camere duble cu baie comuna; familiile locuiesc la maximum 30 minute de mers cu un mijloc de transport in comun de scoala. Pentru acest tip de cazare varsta minima este de 14 ani.
Ambele variante includ pensiune completa.

Tipuri de programe
Program standard limba engleza

Cursul de Limba engleza generala include 20 lectii, 15 ore / saptamana.

Programul de coding

Programul include 21 de lectii saptamana – 3 ore/zi de engleza in 5 zile plus 6 ore de Coding in 4 seri. Studentii au cursuri de engleza dimineata sau dupa-amiaza, in timp ce cursurile de coding au loc dupa cina. Acest tip de program le permite copiilor sa fie mai relaxati pe parcursul zilei, avand activitati si vizite in orasul Cambridge. Programul consta in studiul variabilelor, functiilor, dezvoltarea capacitatilor de a rezolva probleme si gandirea critica, studiul conceptelor care stau la baza coding-ului si implicatiile acestuia in viata de zi cu zi, coding sub forma de puzzle pentru a stimula creativitatea, folosirea unei platforme de web-coding prin care copiii pot vedea ce creeaza folosind codificarea informatica. Cerinta: cel putin nivel intermediar de limba engleza. Durata minima: 2 saptamani, disponibil doar pentru cazarea in rezidenta.

Programul de leadership global

Include in plus fata de programul standard si 8 lectii, 6 ore /saptamana de studii de leadership global care urmaresc dezvoltarea aptitudinilor personale de organizare in structuri internationale, incurajand intelegerea si empatia intre tineri din diferite tari si culturi. Cerinta: cel putin nivel intermediar de limba engleza. Durata minima: 2 saptamani, disponibil doar pentru cazarea in rezidenta.

Programul Creative social media

Include 21 de lectii saptamana – 3 ore/zi de engleza in 5 zile plus 6 ore de Media in 4 seri. Acest tip de program se concentraza pe studiul social media si impactul acesteia in mediul online, creare de proiecte folosind diverse canale media, trucuri pentru o prezenta online virala, studiul trend-urior si al mediului digital in media. Cerinta: cel putin nivel intermediar de limba engleza. Durata minima: 2 saptamani, disponibil pentru cazarea in rezidenta.
In prima zi de curs, se sustine un test de plasament in urma caruia fiecare student este repartizat la o grupa conform nivelului sau de cunostinte. La plecare, se acorda un certificat de participare.

Activitati tabara de Coding, Leadership Global, Media si Limba Engleza

Activitatile sunt distractive si foarte variate: sport (fotbal, baschet, badminton, volei, tenis, inot), vizite la obiective turistice in Cambridge, arts & crafts, club de conversatie, vizionari de filme, quiz-uri, karaoke
petreceri

Excursii tabara de Coding, Leadership Global, Media si Limba Engleza

Fiecare program include 1 excursie de o zi / saptamana (sambata) in locatii ca: Londra, Windsor Castle, Stratford, Warwick Castle, Thorpe Park, Canterbury, Hampton Court Palace etc.

Tarife

1150 GBP / saptamana – cazare in familie – Program standard de engleza
1280 GBP / saptamana – cazare in rezidenta – Program standard de engleza
2050 GBP / 2 saptamani – cazare in rezidenta – Global Leaders, Media
2370 GBP / 2 saptamani – cazare in rezidenta – Coding

Tarifele includ: cazare in rezidenta/familie cu pensiune completa, curs de limba engleza si/sau program special, materiale de studiu, test de evaluare si certificat de participare, transfer de la/la aeroport Heathrow/, Gatwick sau Stanstead, program de activitati si excursii cu supraveghere permanenta

Tarifele nu includ: transport avion, transport de la familia gazda la scoala, asigurare de calatorie / asigurare storno

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Alte tabere in Marea Britanie gasesti AICI!