Tabara de Desen 2020, Pictura si Limba Engleza pentru copii. Arte vizuale

Tabara de Desen
Tabara de Desen
Marea Britanie - York
Tematica: Tabara de pictura si engleza. Expozitie de pictura
Tip curs: Arta
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 05/07/2020 - 01/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 2500 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara de Desen, Pictura si Engleza pentru copii de 10 – 17 ani are loc in orasul medieval York din Anglia si se adreseaza celor pasionati de arte vizuale.

Tabara de Desen si Engleza

Locatie – York, Anglia

Tabara  se desfasoara in York, oras medieval din nordul Angliei, oras cu numeroase atractii: Minster, cea mai mare catedrala gotica din nordul Europei, zidurile de aparare, York Castle, Jorvik Viking Centre etc. Detalii despre York gasesti AICI!

Scoala

Queen Ethelburga’s College este situat intr-o zona rurala cu multa vegetatie, la circa 2 ore de aeroportul Manchester.

Detalii despre colegiu gasesti AICI!

Facilitati: campus cu mult spatiu verde, sali de clasa modern echipate, sala de mese, sala de sport moderna, piscina de interior incalzita, terenuri de fotbal, tenis, rugby, baschet, cricket, golf, sala de teatru, sala de fitness, skateboard park, fusball, tenis de masa, crazy golf.

Cazare

Cazarea se face in campus, in apartamente pentru 4-6 persoane, cu baie proprie.

Tipuri de programe
Tabara de Desen si Pictura

Varsta 10 – 17 ani

Programul este coordonat de profesori specializati in artele vizuale si artist talentat. Cursantii sunt incurajati sa se exprime prin numeroase forme de arta: desen, pictura, sculptura, gravura, origami etc.

Activitatile se fac atat in ateliere cat si in aer liber. Fiecare participant primeste un panou unde sunt expuse pe parcursul taberei toate lucrarile. La sfarsit, toate lucrarile sunt combinate pentru crearea unei picturi murale uriase. Pe langa activitatile practice, se studiaza istoria artelor si se face o excursie la National Portrait Gallery din York, York Art Gallery sau Yorkshire Sculpture Park.
Optiona, copiii pot opta si pentru un curs de engleza. Supliment curs engleza 150 GBP.

Cursul de limba engleza

Varsta 10 – 17 ani

Acest program include doar cursuri de engleza, activitati si excursii.

Cursul include 15 ore de engleza / saptamana in grupe de cate 10 studenti. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament pentru repartizarea studentilor pe grupa in functie de nivelul de cunostinte. Cursul este special conceput pentru varsta participantilor, iar profesorii au experienta in activitatea de predare a limbii engleze ca limba straina pentru tineri.

Activitati comune celor 2 tabere
Activitati de pranz

Programul include activitati artistice ( dans, teatru, muzica, fotografie, discoteca, talent show, karaoke, arts & crafts), sportive (Aerobica, badminton, baschet, fotbal, echitatie, tenis, volei, rugby, inot, frisbee, hockey, volei etc.) si concursuri de cultura generala, gastronomie.

Activitati de seara

Seara, copiii participanti in tabara de teatru, muzica, dans si engleza, iau parte la programele tematice: Seara decernarilor, carnaval, Misiune Imposibila, Ziua Echipelor, Noaptea talentelor, etc.

Excursii comune celor 2 tabare

Programul taberei de teatru, muzica, dans si engleza, include 1 excursie de o zi la Manchester (cinema si shopping la Trafford) si 1 excursie de o jumatate de zi la York (centrul vechi al orasului, shopping pe bulevardul Shambles, biserica York)/ 2 saptamani.

Tarife tabara de desen si tabara de engleza

2500 GBP/2 saptamani

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza sau cursuri conform tipului de program ales, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare.

Tarifele nu includ: transport avion, transfer de la/la aeroport Manchester 150 GBP, curs optional de engleza 12 ore / 2 sapt. (pentru programele cu alt specific) 200 GBP / 2 saptamani, asigurare de calatorie, asigurare storno.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

In acelasi campus se oganizeaza si urmatoarele tabere:

Alte tabere de arte gasesti AICI!

Contactati-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro