Tabara de engleza 2019 la Universitatea din Exeter in Marea Britanie

Tabara de engleza 2019
Tabara de engleza 2019
Marea Britanie - Exeter
Tematica: Cursuri de engleza in campus universitar. Activitati si excursii.
Tip curs: limba engleza
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 29/06/2019 - 17/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: de la 660 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara de engleza 2019. Tabara de vara  pentru copii in campus universitar la Universitatea din Exeter in UK pentru varsta 10-17 ani.

Tabara de engleza 2019 la Universitatea din Exeter in Marea Britanie

Locatie scoala – Exeter, Marea Britanie

Campusul Streatham al Universitatii Exeter se afla la 1 km de centrul orasului  Exeter. Capacitate: 300 locuri. Detalii despre scoala gasesti AICI!
Facilitati: sali de clasa moderne, sala de mese, lounge, zona verde, terenuri de tenis si volei, piscina exterioara incalzita (disponibila o data pe saptamana), Internet wireless.

Cazare

Cazarea se face in campus, in camere single cu baie proprie sau comuna.

Masa: regim de pensiune completa.

Curs de limba engleza

• general – 15 lectii de 45 minute / saptamana
• intensiv – 20 lectii de 45 minute / saptamana ( + 20 GBP / saptamana)
Cursurile se adreseaza tuturor celor cu nivel de engleza intre A1 si C1.

Activitati tabara de engleza 2019

Petrecere de intampinare, vizitarea orasului, sport (tenis, baschet, fotbal, volei, inot, calarie), workshop-uri de moda, cosmetica, dans, arts & crafts, vizionari de filme, seri tematice, quiz-uri, open stage etc.

Excursii tabara de engleza 2019

1 excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / 2 saptamani in locatii de interes turistic precum: Bath, Cornwall, Londra, Dartmoor, Lyme Regis.
Excursie optionala de weekend cu innoptare la Londra (varsta minima 13 ani, minim 13 participanti) – aceasta excursie ofera posibilitatea vizitarii mai multor obiective turistice din capitala. Cazarea se face intr-un hostel, in camere cu mai multe paturi si baie comuna.
Supliment: 140 GBP

Tarife

• Cazare campus, baie comuna – 660 GBP / saptamana
• Cazare campus, baie proprie – 735 GBP / saptamana

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs general de limba engleza, program complet de activitati si excursii, materiale de studiu, supraveghere permanenta, test de evaluare & certificat de participare

Tarifele nu includ: transport avion, asistenta aeroport minor neinsotit (oblig.) 40 GBP / sens *, transfer aeroport Heathrow – individual 237 GBP / sens (disponibil la orice ora), transfer aeroport Heathrow economic 80 GBP / sens (pentru aterizari pana la 16.30 si decolari dupa ora 14.00 sambata), excursie optionala cu innoptare la Londra 140 GBP, curs intensiv 20 GBP / saptamana,  asigurare de calatorie / storno

*Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu pentru copiii sub 14
ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Pentru detalii, va rugam:

Contactati-ne!

Alte tabere din Marea Britanie gasesti AICI!