Tabara de engleza 2020 la Ely King’s School in atmosfera Harry Potter

Tabara de engleza 2019
Tabara de engleza 2019
Marea Britanie - King's Ely
Tematica: Tabara de engleza in scoala cu atmosfera Harry Potter. Tabara in boarding school britanic
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 8-13 ani
Perioada: 05/07/2020 - 02/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 1280 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara de engleza  2020 are loc la Ely King’s School in spiritul Harry Potter si introduce copiii cu varste intre 8-13 ani intr-o atmosfera plina de magie.

Tabara de engleza 2020 la Ely King’s School in atmosfera Harry Potter

Locatie – Ely, Marea Britanie

Tabara internationala de vara de limba engleza pentru copii cu varsta intre 9 si 13 ani se desfasoara in orasul Ely, aflat in zona rurala Cambridgeshire, la 25 km nord de Cambridge. Este considerat unul dintre cele mai frumoase si bine conservate orase medievale din Anglia, catedrala care domina panorama orasului datand din anul 1083. Detalii despre oras gasesti AICI!

Cazare

Cazare in campus, in camere cu 2 sau mai multe paturi si baie comuna.

Masa. Se asigura pensiune completa in sala de mese a campusului.

Scoala

Campusul King’s School se afla la 3 minute de mers pe jos de centrul localitatii. Putine scoli internationale din lume se pot lauda cu o istorie atat ca impresionanta precum King’s School – avand o vechime mai mare de 1000 de ani, aici a studiat insusi regele Edward Confesorul. Cladirile medievale magnifice, dispuse in jurul Catedralei Ely, sunt inca folosite de scoala. Datorita atmosferei deosebite a campusului aflat intr-un cadru medieval, copiii se vor simti ca intr-un film cu Harry Potter. Detalii despre oras gasesti AICI!

Facilitati: cladiri cu arhitectura impresionanta, 15 sali de clasa, sala de mese, acces gratuit la Internet, sala de spectacole, piscina incalzita in aer liber, terenuri de tenis, alte terenuri de sport, atelier de arta, birou de activitati, birou de cazare si consiliere.

Curs de limba engleza

Cursul de limba engleza al taberei internationale de vara include 20 lectii de cate 45 minute / saptamana. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament in urma caruia fiecare student este repartizat la o grupa conform nivelului sau de cunostinte. La plecare, se acorda un certificat de participare.

Activitati tabara de engleza 2020

Activitati incluse in pretul taberei  sunt: fotbal, baschet, badminton, volei, tenis, inot, arts & crafts, vizite la muzee si la catedrala din Ely, club de conversatie, vizionari de filme, quiz-uri, karaoke, petreceri etc.

Excursii tabara de engleza 2020

Excursii incluse in pretul taberei internationale de vara: 2 excursii de cate o zi / saptamana (miercuri si duminica, cu exceptia zilei de duminica cand este plecarea) in locatii ca: Londra, Cambridge, Stratford, Warwick Castle, Cadbury World, Thorpe Park, Chessington World of Adventures, Canterbury etc. Excursia de miercuri include o vizita la un musical in Londra, o piesa de teatru sau un parc tematic.

Tarife

1280 GBP / saptamana
2050 GBP / 2 saptamani
2700 GBP / 3 saptamani

Tarifele includ: cazare in campus cu pensiune completa, curs de limba engleza, materiale de studiu, test de evaluare si certificat de participare, transfer de la/la aeroport Heathrow, program de activitati si excursii cu supraveghere permanenta

Tarifele nu includ: transport avion, asigurare de calatorie / asigurare storno

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Alte tabere in Marea Britanie gasesti AICI!