Tabara de engleza la University of Leicester. Examen Trinity optional

Tabara de engleza
Tabara de engleza
Marea Britanie - Leicester
Tematica: Engleza, examen Trinity, tenis, fotbal, baschet, volei, dans, teatru, karaoke
Tip curs: limba engleza, Sport
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 01/07/2019 - 12/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: de la 665 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara de engleza la University of Leicester se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani. Se organizeaza in aceeasi locatie tabara de fotbal intensiv si engleza.

Tabara de engleza la University of Leicester

Locatie – Leicester, Marea Britanie

Leicester este un oras situat in zona Midlands a Marii Britanii, la 160 de km nord de Londra. In Leicester, studentii pot vizita diverse muzee, galerii de arta si cea mai mare piata acoperita din Europa. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Universitatea Leicester se afla pe locul 16 in clasamentul universitatilor din Marea Britanie in 2014. Campusul se afla aproape de centrul orasului, intr-o zona rezidentiala placuta. Detalii despre universitate gasesti AICI!

Facilitati: terenuri fotbal, rugby, cricket, tenis, baschet, volei, pista atletism, sala fitness, sala sport, studio de dans, piscina in apropiere.

Cazarea

Cazarea se face in camere single, cu baie proprie sau baie comuna, in campusul din apropiere de centrul de facilitati sportive al Universitatii Leicester. Masa Se asigura pensiune completa.

Activitati

Activitatile sportive si artistice au loc zilnic, in sesiuni de cate 3 ore dupa amiaza si o ora seara. Copiii aleg ce activitate doresc sa faca in fiecare zi din lista de mai jos.

Sport

Copiii pot alege dintre volei, fotbal, tenis, baschet si competitii sportive.

Arta

Copiii pot alege dintre dans, teatru, lectii de canto, disco, concursuri, ateliere de arta.

Excursii

Sunt incluse o excursie de o jumatate de o zi  la Leicester si 4 excursii de cate o zi / 2 saptamani, in destinatii de interes turistic precum: Cambridge, Nottingham, Woburn Abbey, Milton Keynes, Birmingham. Taxa de intrare la un obiectiv turistic / saptamana este inclusa in tarif.

Tabara de engleza la University of Leicester

Curs de limba engleza

Include 18 lectii / saptamana. In prima zi se da un test de plasament, pentru repartizarea la o grupa corespunzatoare nivelului lingvistic. Grupele sunt alcatuite din maximum 16 copii si predarea se face de catre profesori calificati, care se implica cu entuziasm si energie pozitiva pentru a face orele cat mai placute.
Se pune accent pe exprimare orala si abilitati de ascultare, fiind incluse si notiuni de gramatica si vocabular. Scopul este ca cei mici sa fie mai siguri pe ei in momentul in care comunica in limba engleza.

Examen Trinity

Optional, se poate sustine un examen Trinity College London (GESE) daca sunt minimum 15 copii din tabara care doresc sa dea acest examen. Taxa examen: 70 GBP.

Tarife

Tarife in functie de cazare
– cazare cu camera standard 656 GBP/sapt
– cazare cu camera baie proprie 708 GBP/sapt
Tarifele includ: cazare in campus, pensiune complet, curs de limba engleza, program de activitati si excursii, materiale de studio si test de plasament, supraveghere permanent, certificat de participare

Tarifele nu includ: taxa inscriere 50 GBP,  serviciu minor neinsotit 90 GBP,  transport avion, transfer aeroport, depozit pagube 50 GBP, taxa examen Trinity College London (GESE) 70 GBP, asigurare de calatorie/ storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil ,declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

NOU: Scoala organizeaza si tabara de fotbal si engleza in aceasta locatie.
Programul include 30 ore de fotbal si 9 ore de engleza pe saptamana
Tarife de la 708 GBP/saptamana

In acelasi campus are loc si program de fotbal intensiv cu antrenori acreditati si de limba engleza, detalii gasesti AICI! Cei care merg cu grupul, pot alege sa participe la acest program pentru care se plateste un supliment. Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne!

Alte tabere din Anglia, gasiti AICI!

Pentru a afla informatii chiar de la partenerul nostru care organizeaza aceasta tabara, participa si la evenimentul nostru din data de 14 martie 2019, detalii AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro