Tabara de Engleza Portugalia 2020 in colegiu britanic, cu vorbitori nativi, la Oceanul Atlantic

Tabara de engleza Portugalia
Tabara de engleza Portugalia
Portugalia - Algarve
Tematica: Cursuri de engleza, activitati si excursii
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 12 - 18 ani
Perioada: 07/07/2020 - 18/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 2000 EUR /tabara/2 saptamani


Tabara de engleza Portugalia cu profesori vorbitori nativi intr-un boarding school dupa model britanic, la Oceanul Atlantic.

Tabara de engleza Portugalia in colegiu britanic, cu vorbitori nativi, la Oceanul Atlantic

Locatie – Algarve, Portugalia

Tabara are loc in Algarve, regiunea cea mai sudica din Portugalia, la circa 40 minute de aeroportul international Faro. Detalii despre locatie gasesti AICI!

Cazarea

Se face in campus, situat la ocean, in camere single sau duble cu baie proprie.
Masa: pensiune completa (3 mese / zi).

Facilitati: acces Internet wireless, living room, sala de jocuri, piscina in aer liber, terenuri de sport, centru medical, cantina, magazin.

Cursul de limba engleza

Cursurile de limba engleza sunt predate de profesori vorbitori nativi si includ 20 ore / saptamana, in grupe de maximum 12 persoane.

Activitati tabara de engleza Portugalia

Avand loc la malul Oceanului Atlantic, activitatile din aceasta tabara se bazeaza pe jocuri in aer liber, pe plaja, in apa, sport (inot, polo, fotbal, tenis de masa), activitati artistice ( arte si lucru manual), activitati distractive de seara, competitii de talente si cultura generala, paintball, karaoke, barbecue, discoteca etc.

Excursii tabara de engleza Portugalia

In programul taberei sunt incluse 2 excursii de o zi / 2 saptamani. Exemple excursii: Castelul Silves, targul medieval, Water Park sau Sea Life Park.

Serii

• 07 iulie – 21 iulie 2020
• 21 iulie – 04 august 2020
• 04 august – 18 august 2020

Durata minima: 2 saptamani

Tarif

Tarif tabara: 2000 EUR / 2 saptamani

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, transfer dus-intors aeroport Lisabona (numai in zilele de marti intre orele 10.00 si 18.00), program de activitati si excursii, test plasament, materiale studiu, certificat de participare, supraveghere permanenta

Tariful nu include: transport avion, transfer privat Lisabona ( in alte zile si la alte ore decat cele pentru transfer inclus), asigurare de calatorie / storno

Documente necesare: formular de inscriere; pasaport valabil (obligatoriu sub 14 ani) / carte de identitate; declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

IMPORTANT!

Scoala Internationala din Algarve este un boarding school britanic care ofera  programe academice GCSE si A Levels. Detalii despre liceu gasesti AICI!
Tabara de vara este recomandata si copiilor care intentioneaza sa-si continue studiile la o scoala britanica, pentru a se acomoda cu stilul de predare britanic.
Daca copiii dvs. doresc sa studieze pe termen lung la un boarding school, cu un curriculum britanic si intr-o locatie exotica deosebita, va rugam sa ne contactati!

Tabara de engleza cu vorbitori nativi aproape de casa gasesti AICI!