Tabara de Germana, Sport si Aventura pe Lacul Schliersee. Minim nivel mediu

Tabara de Germana, Sport
Tabara de Germana, Sport
Germania - Munchen
Tematica: Germana Intensiv, Rafting, Catarare, Inot in cascada. Nu sunt acceptati cei cu nivel incepator.
Tip curs: limba germana, Sport
Varsta: 15-17 ani
Perioada: 30/06/2019 - 11/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: 2030 RON /tabara/2 saptamani


Tabara de Germana, Sport are loc pe malul Lacului Schliersee, in apropiere de Munchen si este destinata copiilor de 15 – 17 ani cu minimum nivel mediu de germana.

Tabara de Germana, Sport si Aventura pe Lacul Schliersee. Minim nivel mediu

Locatie – Munchen, Germania

Campusul este amplasat pe malul lacului Schliersee, la poalele Alpilor si in apropiere de Munchen. Detalii despre locatie gasiti AICI!

Facilitati: Campusul este amplasat intr-un frumos hotel traditional, situat pe malul lacului, avand 8 sali de clasa spatioase, gradina, piscina interioara.

Cazare

Cazarea se face in campus, in camere cu 3 sau 4 paturi cu baie proprie.

Masa: pensiune completa in restaurantul hotelului.

Cursul de limba germana

Include 25 lectii a cate 45 minute / saptamana, in grupe de maxim 12 studenti. Cursul este coordonat de profesori vorbitori nativi si fiecare copil este repartizat unei grupe cu nivel de germana similar cu al sau in urma testului de plasament data la inceputul taberei.
Nu sunt acceptati elevii cu nivel lingvistic incepator

Activitati si aventura in Tabara de Germana, Sport

Sunt incluse 2 activitati / zi; exemple: rafting, catarare, tenis, volei, inot in cascada, vizionari de filme, foc de tabara, discoteca, jocuri, barbeque, aventura si orientare in tere, plimbari cu bicicleta etc.

Excursii in Tabara de Germana, Sport

Sunt incluse 2 excursii de o jumatate de zi si 1 excursie de o zi / saptamana in locuri de interes turistic din Munchen (Olympiazentrum, Englischer Garten, Schloss Nymphenburg, centrul) sau din afara orasului (castelul Neuschwanstein).

Tarife:

2030 EUR / 2 saptamani
2990 EUR / 3 saptamani

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, 25 lectii de limba germana / saptamana, transfer de la/la aeroport, 2 activitati / zi, 2 excursii / saptamana, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare, intrari la obiective turistice

Tarifele nu includ: transport avion, transfer aeroport in alte zile decat duminica 160 EUR / sens, transport public in Munchen 30 EUR / saptamana, asigurare de calatorie, asigurare storno, noapte suplimentara 100 EUR

Alte tabere de germana gasiti AICI!