Tabara de Japoneza 2020. Cultura, Civilizatie si Limba Japoneza in Japonia

Tabara de japoneza
Tabara de japoneza
Japonia - Fukuoka
Tematica: Curs standard de limba japoneza, cultura traditionala, cultura pop, conversatie
Tip curs: Limba Japoneza
Varsta: 14+ ani
Perioada: 03/01/2000 - 01/01/2021
Cazare: Rezidenta, Familie gazda
Tarif: de la 1500 EUR /tabara/1 saptamana


Tabara de japoneza se desfasoara in Japonia la Fukuoka si este destinata tinerilor cu varsta 14+ ani care vor sa descopere cultura si civilizatia japoneza.

Tabara de Japoneza 2020. Cultura, Civilizatie si Limba Japoneza in Japonia

Scoala este deschisa tot timpul anului.

Locatie – Fukuoka, Japonia

Fukuoka – cel mai mare oras din insula Kyushu, in sud-vestul Japoniei. Detalii despre oras gasesti AICI!

Cazare: familii gazda sau in rezidenta, in camere single cu baie comuna. Masa: demipensiune

Cerinte: Inainte de sosirea in tabara, studentii trebuie sa memoreze Alfabetul Hiragana.

Scoala

Facilitati scoala: 14 sali de clasa dotate cu aer conditionat, dvd-playere, whiteboard; acces internet, lounge area cu TV, proiector pentru filme, jocuri video, librarie manga/anime, iar in apropiere se afla: internet cafe, cluburi de karaoke, spital, centre de fitness, restaurante etc. Cea mai apropiata plaja este la 10 minute distanta de mers cu autobuzul.

Programe de cultura, civilizatie si limba japoneza
Curs general de japoneza 

Cursurile se bazeaza pe comunicare in limba japoneza.

Cursul include 20 lectii/ saptamana a cate 50 minute, 2 lectii de gramatica si 2 lectii de aplicare in conversatie a cunostintelor / zi). Cursurile se bazeaza pe comunicare in limba japoneza cotidiana.

 Curs optional de cultura traditionala

La cursul general de limba japoneza studentul poate adauga si acest curs care include 3 lectii de cultura japoneza / saptamana, cu tematica diversa: kimono-uri, olarit, ceremonia ceaiului, caligrafie, ikebana, gastronomie, arte martiale, religie, traditii

Curs optonal de cultura pop

la cursul general de limba japoneza studentul poate adauga si acest curs care include 5 lectii de cultura pop japoneza / saptamana (filme japoneze, muzica, manga etc.).

Curs optional de Conversatie intensiva

Cursul de conversatie intensiva include 25 lectii / saptamana (2 de gramatica, 2 de aplicare a cunostintelor si 1 ora de japoneza conversationala – aspecte privind japoneza de zi cu zi / zi – argou, dialecte, vocabular de specialitate etc.).

La acest curs nu sunt acceptati participantii complet incepatori in limba japoneza.

Curs nexGEN

Pe langa cursul general de japoneza, sunt incluse 6 ore de activitati/saptamana pe langa cursul general. Exemple de activitati: ceremonia ceaiului, caligrafie, olarit, antrenamente arte martiale sau sabii katana, desene manga, vizita la o cafenea cu pisici, teatru, etc. Studentii au posibitatea de a alege cursurile favorite din cultura traditionala si populara. Acest curs combina partile cele mai atractive din Cursul de cultura traditionala si cel de Cultura Pop.

Tarif tabara de japoneza

Tarif curs general: 1500 EUR /sapt – cazare in rezidenta si curs general de limba japoneza.

Tarif curs optional: 100 Euro/ saptamana

Pentru cazare in rezidenta, Detalii la cerere.

Tariful taberei include: cursul general de limba japoneza, materiale de studiu, manuale de curs,  cazare in familie-gazda si demipensiune, transfer de la/ la aeroport, test de plasament, certificat de participare, program de activitati si excursii (pentru unele se percepe o taxa), taxa de inscriere si plasament
Tariful taberei nu include: transport avion, supliment curs conversatie, cultura, pop, cultura+pop, lectii private, supliment cazare in familie-gazda, asigurare medicala / storno, bani de buzunar.

Pentru detalii, va rugam:
Contactati-ne!