Tabara de Limba Engleza. Prima tabara pentru juniori in Marea Britanie

Tabara de limba engleza
Tabara de limba engleza
Marea Britanie - York
Tematica: Tabara de engleza, activitati sii excursii
Tip curs: limba engleza
Varsta: 7 - 9 ani
Perioada: 30/06/2019 - 10/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: 2400 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara de Limba Engleza. Prima tabara pentru juniori in Anglia este potrivita pentru copiii care nu au mai fost in tabere, avand parte de supraveghere si atentie permanente.

Tabara de Limba Engleza. Prima tabara pentru juniori in Marea Britanie

Locatie – York, Anglia

Tabara de actorie, muzica, dans si engleza pentru copii se desfasoara in York, oras medieval din nordul Angliei, oras cu numeroase atractii: Minster, cea mai mare catedrala gotica din nordul Europei, zidurile de aparare, York Castle, Jorvik Viking Centre etc. Detalii despre York gasesti AICI!

Scoala

Queen Ethelburga’s College este situat intr-o zona rurala cu multa vegetatie, la circa 2 ore de aeroportul Manchester.

Detalii despre colegiu gasesti AICI!

Facilitati: campus cu mult spatiu verde, sali de clasa modern echipate, sala de mese, sala de sport moderna, piscina de interior incalzita, terenuri de fotbal, tenis, rugby, baschet, cricket, golf, sala de teatru, sala de fitness, skateboard park, fusball, tenis de masa, crazy golf.

Cazare

Cazarea se face in campus, in apartamente pentru 4-6 persoane, cu baie proprie.

Varsta 7 – 9 ani

Program destinat copiilor care vin pentru prima data in astfel de campusuri departe de familii. Ei sunt inconjurati cu o deosebita atentie, rabdare si afectiune, au un program de activitati special adaptat si sunt permanent supravegheati.

Tarif: 2400 GBP / 2 saptamani

Activitati tabara de limba engleza
Activitati de pranz

Programul include activitati artistice ( dans, teatru, muzica, fotografie, discoteca, talent show, karaoke, arts & crafts), sportive (Aerobica, badminton, baschet, fotbal, echitatie, tenis, volei, rugby, inot, frisbee, hockey, volei etc.) si concursuri de cultura generala, gastronomie.

Activitati de seara

Seara, copiii participanti in tabara de teatru, muzica, dans si engleza, iau parte la programele tematice: Seara decernarilor, carnaval, Misiune Imposibila, Ziua Echipelor, Noaptea talentelor, etc.

Excursii tabara de limba engleza

Programul taberei de teatru, muzica, dans si engleza, include 1 excursie de o zi la Manchester (cinema si shopping la Trafford) si 1 excursie de o jumatate de zi la York (centrul vechi al orasului, shopping pe bulevardul Shambles, biserica York)/ 2 saptamani.

Despre tarife

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza sau cursuri conform tipului de program ales, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare.

Tarifele nu includ: transport avion, transfer de la/la aeroport Manchester 150 GBP, curs optional de engleza 12 ore / 2 sapt. (pentru programele cu alt specific) 150 GBP / 2 saptamani, asigurare de calatorie, asigurare storno.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

In acest campus au loc si taberele urmatoare

Contactati-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro