Tabara de Munte 2020, Sport si Germana la Spitzingsee

Tabara de Munte, Sport
Tabara de Munte, Sport
Germania - Munchen
Tematica: Tabara de germana, aventura, catarare, mountain bike, rafting pe malul Lacului Spitzingsee. Cerinta limba germana: minimum nivel intermediar.
Tip curs: Limba Germana
Varsta: 12 - 17 ani
Perioada: 21/06/2020 - 16/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 1200 EUR /tabara/ saptamana


Tabara de Munte, Sport si Germana la Spitzingsee este o tabara de limba germana cu drumetii pe jos sau cu bicicleta, rafting, focuri de tabara, mountain bike pentru varsta 12 – 17 ani cu minimum nivel intermediar de germana.

Tabara de Munte, Sport si Germana la Spitzingsee

Locatie – Spitzingsee, Germania

Intr-o zona montana la 50 km sud de Munchen, pe malul unuia dintre cele mai frumoase lacuri din Alpii Germani, Spitzingsee. Detalii despre localitate gasesti AICI!

Cazare

Campus, in camere cu 3 sau 4 paturi si baie proprie.
Masa: pensiune completa in restaurantul cu autoservire.
Facilitati: balcoane de lemn, 7 sali de clasa spatioase, gradina, perete de escalada, sala de fitness, sauna, living cu TV. Capacitatea taberei este 50 de locuri.

Curs de limba germana

Include 20 lectii de 45 minute / saptamana, in grupe de maxim 12 studenti.
Incepatorii nu pot participa in aceasta tabara.

Activitati – sporturi de munte

2 activitati / zi; exemple: drumetii pe jos sau cu bicicleta, constructie barci, rafting, focuri de tabara, mountain bike, escalada, jocuri indoor, vizionari de filme, barbecue.

Excursii

1 excursie de o jumatate de zi si 1 excursie de o zi / saptamana in locuri de interes turistic din Munchen (Olympiazentrum, Englischer Garten, Schloss Nymphenburg, centrul) sau alte locatii de interes din Bavaria, cum ar fii lacul Tegernsee.

Tarife

1200 EUR /  saptamana
2090 EUR / 2 saptamani
3100 EUR / 3 saptamani

Tarifele includ: cazare in campus, transfer de la/la aeroport Munchen, pensiune complet, 20 lectii de limba germana/saptamana, 2 activitati / zi, 2 excursii / saptamana, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare, intrari la obiective turistice

Tarifele nu includ: transport avion, transfer aeroport Munchen in alte zile decat duminica (160 EUR / sens), activitati optionale (se achita direct in tabara), asigurare de calatorie, asigurare storno, noapte suplimentara 100 euro

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

Mai multe tabere de limba germana gasesti AICI!

Mai multe tabere de sport gasesti AICI!