Tabara de Regie Film cu UK Film School si Engleza cu Examen Trinity

Tabara la Brooke House College Film
Marea Britanie - Market Harborough
Tematica: Film Making cu UK Film School & Engleza cu Examen Trinity la 2 saptamani
Tip curs: limba engleza, Arta
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 14/07/2019 - 28/07/2019
Cazare: Campus, Familie gazda
Tarif: de la 1070 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara de Regie Film are loc in Anglia in boarding school britanic  in colaborare UK Film School. Engleza cu Examen Trinity.

Tabara de Regie Film cu UK Film School si Engleza cu Examen Trinity
Locatie – Market Harborough, Marea Britanie

Orasul Market Harborough, se afla la o ora si jumatate distanta de Londra iar in apropiere are orase ca Leicester, Oxford sau Cambridge. Detalii despre locatie gasesti AICI!

Scoala

Scoala este situata la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului  si detine facilitati deosebite facand parte dintre scolile de top din lume: sali de clasa moderne, laboratoare moderne de biologie/chimie.fizica, sala de sporturi, sali speciale pentru ateliere de arta, cabinet medical, spatii de socializare cu piscina, camera mare cu TV, camera cu tenis de masa, magazin.

Facilitati scoala
Scoala ofera o atmosfera prietenoasa, confort si atentie personala acordata fiecarui elev. Scoala detine facilitati deosebite facand parte dintre scolile de top din lume: sali de clasa moderne, laboratoare moderne de biologie/chimie, fizica, sala de sporturi, sali speciale pentru ateliere de arta, cabinet medical, spatii de socializare cu piscina, camera mare cu TV, camera cu tenis de masa, magazin.

Cazarea

Se face in campus in functie de gen si varsta, fiecare avand regim strict de supraveghere. Camere sunt single sau twin.Se poate opta si pentru cazare in familie-gazda.
Masa: pensiune completa cu 3 mese calde pe zi. La cerere se ofera si meniu vegetarian, meniu fara gluten.

Tabara de Engleza plus Film Making

Programul include :

  • 15 ore de engleza/saptamana coordonate de Trinity College cu examen Trinity pentru sedere de minimum 2 saptamani
  •  15 ore de Film Making si sesiuni de editari in colaborare cu UK Film School
  • tinerii vor lucra la un film pe care il vor primi pe e-mail.
Activitati tabara de Regie Film si Engleza

Toti studentii din campus au activitati de seara ca discoteca, concursuri de cultura generale, jocuri, computing, creare de bijuterii, face-painting, arte manichiurii, dans, fotbal, baschet, volei, vizionari de filme.

Excursii tabara de Regie Film si Engleza

Programul de 2 saptamani include :
 

  • O excursie de o jumatate de zi (miercuri dupa-amiaza). Exemple : Strat-upon-Avon*, ciclism in jurul Lacului Rutland, castelul medieval Rockingham, Galleries of Justice din Nottingham, National Space Centre, tur al studio-ului Harry Potter*, Castelul Warwick*.
  • 2 excursii de o zi ( sambata si duminica). Exemple : tur al Londrei*, shopping si muzeurile Londrei, Oxford+Oxford University + Palatul Blenheim, York + York Minster, Cambridge + Cambridge University + punting pe Raul Cam, Birmingham + Cadbury Chocolate World, Castelul Warwick, Alton Towers sau Parcul Thorpe – parc tematic*, Castelul Windsor.
    *Excursii incluse pentru cei care opteaza pentru un program de minimum 2 saptamani.

Tarif : 1070 GBP / saptamana cazare in campus
1200 GBP / saptamana cazare in familie-gazda

Despre tarife tabara  Regie Film

Tarifele includ: cazare in campus sau familie-gazda, pensiune completa, curs de engleza, curs de regie film, program complet de activitati si excursii, examen si certificat Trinity pentru durata de sedere de cel putin 2 saptamani, test de evaluare,certificat de participare

Tarifele nu includ: transport avion, transfer aeroport Heathrow 266 GBP/ambele sensuri, taxa de serviciu de minor neinsotit 50 GBP*, musical West End 120 GBP, taxa de examen IELTS 180 GBP, asigurare de calatorie / storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Scoala ofera si tabere de engleza plus sport, tabara de engleza plus programe academice, programe liceale.

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne!

Alte tabere de arta gasesti AICI!

Alte tabere din Anglia gasesti AICI!