Tabara de Spaniola 2020, Engleza si Interactiune cu Copii Spanioli la Salamanca

Tabara de spaniola
Tabara de spaniola
Spania - Salamanca
Tematica: Curs de spaniola /engleza. Optional creativitate, yoga, tenis, echitatie, paddletennis
Tip curs: Limba Engleza, Limba Spaniola
Varsta: 5 - 18 ani
Perioada: 28/06/2020 - 01/08/2020
Cazare: Campus, Familie gazda
Tarif: 795 EUR /tabara/ 1 saptamana


Tabara de Spaniola are loc in Spania la Salamanca si este destinata copiilor si tinerilor cu varste intre 5-17 ani. Copiii pot interactiona cu copii spanioli care participa la activitati.

Tabara de Spaniola, Engleza si Interactiune cu Copii Spanioli la Salamanca

Locatie – Salamanca, Spania

Tabara are loc in Salamanca, oras este situat in vestul Spaniei, la 80 km de granita cu Portugalia. Detalii despre Salamanca gasesti AICI!

Cazare

Cazarea se face campus, in camere duble cu chiuveta proprie si grup sanitar comun, sau in familii gazda atent selectionate, in camere duble

Scoala

Colegio Calasanz se afla in interiorul orasului vechi, intr-o zona frecventata de turisti, la distanta de mers pe jos de toate obiectivele turistice. Cladirea colegiului este un bun exemplu de arhitectura Castilla y Leon din sec. XIX. Detalii despre scoala gasesti AICI!

Facilitati: campus cu arhitectura deosebita, lounge cu televizor, laborator cu computere, sala de mese, punct medical, centru sportiv cu terenuri de fotbal, baschet, handbal, volei, patinoar si piscina.

Curs de spaniola sau de engleza

Cursul de limba straina include 20 de lectii de spaniola sau engleza / saptamana, test de plasament la sosire si certificat de participare la final. Clase de maximum 14 studenti.

Activitati tabara de spaniola

Programul include activitati precum: concursuri, vanatoare de comori, muzica, teatru, talent show, petreceri tematice, discoteca, vizionare de filme. Alte activitati: workshop-uri de ecologie, jurnalism, muzica, teatru, jonglerie, primul ajutor, arts & crafts, gastronomie, dans, flamenco, sport.

Activitati optionale

· tenis (12 lectii/2 saptamani) Tarif: 200 EUR / 2 saptamani
· echitatie (12 lectii/2 saptamani) Tarif: 250 EUR / 2 saptamani
· paddletennis (12 lectii/2 saptamani) Tarif: 200 EUR / 2 saptamani
· creativitate (12 lectii/2 saptamani) Tarif: 200 EUR / 2 saptamani
· yoga (12 lectii/2 saptamani) Tarif: 200 EUR / 2 saptamani

Excursii tabara spaniola

Programul include 1 excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / 2 saptamani in locatii de interes turistic, cu scopul de a familiariza studentii cu istoria, cultura, gastronomia si geografia Spaniei.

Excursiile de o zi se pot face la Avila, Segovia, Ciudad Rodrigo, La Alberca si Alba de Tormes, iar cele de o jumatate de zi se fac la obiective turistice din Salamanca (catedralele, Palatul, Casa de las Conchas etc.).

Tarife

795 EUR / 1 saptamana

Tarifele includ: cazare in rezidenta cu pensiune completa, curs de spaniola sau engleza, materiale de studiu, test de evaluare si certificat de participare, program de activitati si excursii cu supraveghere permanenta

Tarifele nu includ: taxa de inscriere (obligatorie) 65 EUR, transport avion, transfer aeroport Madrid 150 EUR / sens, uniforma (optionala) 100 EUR, noapte suplimentara 65 EUR, asigurare de calatorie / storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Alte tabere in Spania gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro