Tabara de SPORT 2020, Leadership, Aventura, Engleza, Franceza, program Juniori

Tabara de SPORT, Leadership
Tabara de SPORT, Leadership
Elvetia - Leysin
Tematica: Engleza, Franceza, Leadership, Tenis, Fotbal, Baschet, Volei, Squash, Hochei, Inot, Sporturi montane.
Tip curs: Sport
Varsta: 7 - 18 ani
Perioada: 21/06/2020 - 15/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: de la 4000 CHF /tabara/2 saptamani


Tabara de limba engleza, franceza si sport pentru copii

Tabara de SPORT, Leadership, Aventura, Engleza, Franceza are loc la Leysin Elvetia. Tabara de baschet, tenis, aventura montana, limbi straine si leadership pentru varsta 7 – 18 ani.

Tabara de SPORT, Leadership, Aventura, Engleza, Franceza

Locatie – Leysin, Elvetia

Leysin, la 1400 m deasupra vaii Ronului si a lacului Geneva. Detalii despre oras gasesti AICI!
Capacitate: 180 de locuri.
Facilitati: sali de clasa modern echipate, sala de festivitati, sala de mese, studio de muzica si dans, atelier de arte si lucru manual, tenis de masa, fusball, piscina interioara, sala de sport, patinoar acoperit, 12 terenuri de tenis, baschet, fotbal, tir cu arcul, sala de gimnastica, patinoar, terenuri de volei, fotbal, squash, perete de escalada, sala de fitness.

Cazare

Campus in camere spatioase de maxim 4 paturi, cu baie proprie.
Masa: pensiune completa.

Activitati

Programul de activitati include: Tir cu arcul, arts & crafts, baschet, volei pe plaja, gastronomie, dans, fitness, fotbal, drumetii montane, minigolf, mountain bike, muzica, orientare turistica, rafting, escalada, squash, inot, tenis de masa, hochei, tenis, volei, yoga, foc de tabara, discoteca, patinaj, murder mystery, concursuri de cultura generala (quiz-uri), talent show etc.

Excursii

Exemple de excursii: Geneva si Muzeul Crucii Rosii, Montreux & Castelul Chillon, Lausanne si Muzeul Olimpic, Gruyeres (fabrica de ciocolata / branzeturi), Parcul de Aventura Labyrinth din Vevey, Parcul Acvatic Aigle.

Tabara de SPORT, Leadership, Aventura, Engleza, Franceza

Program de SPORT, Varsta 10 – 17 ani

Campusul este dotat cu facilitati sportive deosebite, atat in sala, cat si in aer liber, asftel incat copiii pot practica numeroase activitati sportive: fotbal, tenis, baschet, volei, squash, hochei, inot, in conditii foarte bune.

Se organizeaza meciuri intre studenti, pentru dezvoltarea spiritului de competitie.

Tarif: 4000 CHF / 2 saptamani

Program de TENIS, Varsta 10 – 17 ani

Cursurile de tenis sunt indrumate de antrenorul Steve Loft, impreuna cu echipa lui de instructori. Pe parcursul celor 2 saptamani, tinerii jucatori descopera toate aspectele sportului alb. Cele 7 terenuri de tenis sunt situate vis-a vis de rezidenta de cazare.

Tarif: 4000 CHF / 2 saptamani

Program de AVENTURA, Varsta 10 – 17 ani

Participantii la acest program au sansa de a participa la activitati inedite ce se pot face foarte rar in aceeasi locatie: mountain bike, rafting pe rauri involburate, escalada pe stanca, notiuni de supravietuire si drumetii montane etc. Atractia programului o reprezinta o excursie montana cu innoptare la o cabana traditionala elvetiana.

Tarif: 4000 CHF / 2 saptamani

Program de Limba Straina si Tenis – Engleza sau Franceza, Varsta 10 – 17 ani

Program complex ce combina 15 lectii de limba franceza sau engleza dimineata cu 15 ore de antrenamente de tenis dupa-amiaza.

Tarif: 4000 CHF / 2 saptamani

Program de LEADERSHIP, Varsta 13 – 17 ani

Acest program este foarte popular printre tineri si ofera mari beneficii participantilor, familiarizandu-i cu ideea organizarii unui team building, cu prezentari teoretice, practice etc. Studentii sunt indemnati sa-si stabileasca obiective personale, sa-si dezvolte increderea de sine si calitatile de leader. Programul este structura in functie de varste:

Tabara Leadership Training

Varsta 15-17 ani

Tarif 4500 CHF/2 saptamani

Perioada 19 iulie – 1 august 2020

Tabara Learning to Lead

Varsta 13-15 ani

Tarif 4000 CHF/2 saptamani

Perioada 2 august – 15 august 2020

Prima tabara! Program pentru Juniori, Varsta 7– 9 ani

Program destinat copiilor care vin pentru prima data in astfel de campusuri departe de familii. Ei sunt inconjurati cu o deosebita atentie, rabdare si afectiune, au un program de activitati special adaptat si sunt permanent supravegheati.

Tarif: 4000 CHF / 2 saptamani

Program de Engleza sau Franceza, Varsta 10 – 17 ani

Programul include 15 ore de limba engleza sau franceza / saptamana in grupe de 8-12 studenti, pentru orice nivel. Profesorii sunt vorbitori nativi si au o experienta bogata in activitatea didactica, fiind obisnuiti sa lucrezi cu copii si cu tineri. In prima zi de curs, fiecare
student sustine un test de plasament, in urma caruia este repartizat la o grupa conform cu nivelul sau. Accentul se pune pe exprimarea orala si intelegerea limbii straine prin intermediul discutiilor, dezbaterilor pe roluri (role playing games), proiectelor de grup si vizitelor locale. Abordarea este una distractiva.

Tarif: 4000 CHF / 2 saptamani

Serii  Tabara de SPORT, Leadership, Aventura, Engleza, Franceza*

• 21 iunie – 04 iulie 2020**
• 05 iulie – 18 iulie 2020
• 19 iulie – 01 august 2020
• 02 august – 15 august 2020
*Serii valabile pentru toate taberele mentionate cu exceptia programului de leadership
**Disponibile in aceasta seria doar tabara pentru juniori, aventura, tenis si engleza

Tarifele includ: cazare in campus si pensiune completa, lectii conform tipului de program ales, program de activitati si excursii, supraveghere permanenta, materiale de studiu si test de plasament, certificat de participare
Tarifele nu includ: transport avion, transfer de la/la aeroport Geneva 200 CHF (sosiri 9.00-20.00, plecari 10.00-20.00), asigurare de calatorie / storno
Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu pentru copii sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Scoala organizeaza si:

Mai multe tabere de sport gasesti AICI!

Pentru mai multe detalii, va rugam:

Contactati-ne!