Tabara Italia, limba italiana/engleza in campus la malul marii, langa Venetia. Tenis, Baschet, Inot, Fotbal

Tabara de Italiana, Sport
Tabara de Italiana, Sport
Italia - Lignano Sabbiadoro
Tematica: Cursuri limba italiana, engleza, Academia de Sport: Tenis, Baschet, Volei pe plaja, Volei, Inot. Campus cu facilitati sportive deosebite.
Tip curs: Limba Engleza, Limba Italiana, Sport
Varsta: 08 - 19 ani
Perioada: 28/06/2020 - 26/07/2020
Cazare: Campus
Tarif: de la 995 EUR /tabara/1 saptamana


Tabara de Sport & Italiana si Engleza langa Venetia. Limbi straine si Sport pentru copii: fotbal, volei, volei pe plaja, baschet, tenis sau inot.

Tabara in Italia, limba italiana/engleza in campus la malul marii, langa Venetia

Cursuri de italiana sau engleza & Academia de Sport (Tenis, Baschet, Inot, Fotbal )
Locatie – Lignano Sabbiadoro, Italia

Lignano Sabbiadoro, una dintre cele mai mari statiuni de litoral ale Italiei, este situata la 80 km de Venetia. Detalii despre locatie gasesti AICI!

Scoala cu facilitati sportive deosebite

Facilitati: 3 terenuri de fotbal, 4 terenuri de baschet/volei, 1 teren de tenis, 4 piscine (dintre care una pentru distractie si una olimpica), plaja privata de 1,2 km lungime, piste pentru role si teren de minigolf, restaurant cu autoservire, automate cu snacks si bauturi.

Cazare si masa

Cazarea se face in campus, in camere cu 2 – 4 paturi si cu baie proprie.  Capacitatea taberei este de 80 locuri.
Masa – pensiune completa cu trei mese si o gustare de dupa-amiaza. Mesele constau in 3 feluri de mancare: paste sau orez, carne si legume, desert sau fructe. La fiecare fel de mancare, copiii au de ales din mai multe sortimente. Mesele sunt servite la restaurantul de self service din interiorul campusului. In zilele cu excursii, se ofera pranz la pachet. Regim special alimentar – disponibil la cerere.

Tabara in Italia, limba italiana/engleza & Sport
Academia de sport

Cei interesati in practicarea anumitor sporturi in mod intensiv, pot alege Academia de sport. Aceasta ofera copiilor si tinerilor sportivi posibilitatea de a practica sportul preferat 8 ore / saptamana, in mod profesionist sub indrumarea antrenorilor specializati.

Ei pot alege unul din urmatoarele sporturi: Tenis, Baschet, Volei de plaja, Volei, Fotbal in echipe de cate cinci si Inot.

Cursul de limba straina

La alegere, participantii pot urma Cursul de engleza sau Cursul de limba italiana. Acestea constau in 20 lectii a cate 45 minute / saptamana si au loc in sali de clasa moderne.
Tinerii cu varsta intre 16 si 19 ani pot opta pentru un examen de certificare lingvistica.

Activitati tabara de sport & italiana

Programul de activitati este special conceput pentru fiecare categorie de varsta: 8-12, 13-15 si 16-19 ani.
Exemple de activitati: fotbal, baschet, volei pe plaja, tenis, minigolf, cautare de comori, inot, confectionare de masti, atelier de teatru, concursuri, vizionare de filme, discoteca, iesiri la pizzerii, concursuri de cultura generala (quiz-uri), petreceri tematice.
Pentru anumite activitati la grupa de varsta 16-19 ani se plateste o taxa: water park, croaziere, biliard, kite surfing, surfing, navigatie, echitatie, golf, pizza night, Lunapark.

Excursii tabara de sport & italiana

Programul include 1 excursie de 1 zi / saptamana, joia si o excursie de 1/2 zi martea, in locatii precum:

  • Pentru categoria de varsta 8-15 ani : Venetia, Trieste, Castello di Miramare, Aquileia.
  • Pentru categoria de varsta 16 – 19 ani: 1 excursie de o zi / sapt. (joi): ex. Venetia, Trieste, Aquileia pentru 16-19 ani,
Tarife tabara de sport & italiana

Tarif: 1045 EUR / saptamana pentru categoria de varstas 8 – 15 ani
Tarif: 995 EUR / saptamana pentru categoria de varstas 16 – 19 ani

Tarifele includ:  cazare in campus, pensiune completa,  cursuri sport, italiana/ engleza, program de activitati si excursii,supraveghere permanenta, materiale de studiu, test plasament,certificat participare

Tarifele nu includ: taxa de inscriere 110 EUR, transport avion, transfer apt.Venetia 115 EUR / sens – Duminica intre 9-20, transfer apt. Venetia 195 EUR/ sens – pentru alte sosiri/ plecari, depozit pentru pagube, asigurare de anulare, asigurare calatorie / storno

Pentru programul complet, va rugam:

Contactati-ne!

Alte tabere de sport gasesti AICI!