Tabara de Sport & Italiana, Engleza langa Venetia. Tenis, Baschet, Inot, Fotbal

Tabara de Italiana, Sport
Tabara de Italiana, Sport
Italia - Lignano Sabbiadoro
Tematica: Tenis, Baschet, Volei pe plaja, Volei, Inot. Cursuri de Engleza sau de Italiana. Campus cu facilitati sportive deosebite.
Tip curs: limba engleza, limba italiana, Sport
Varsta: 08 - 19 ani
Perioada: 30/06/2019 - 28/07/2018
Cazare: Campus
Tarif: 980 EUR /tabara/1 saptamana


Tabara de Sport & Italiana si Engleza langa Venetia. Limbi straine si Sport pentru copii: fotbal, volei, volei pe plaja, baschet, tenis sau inot.

Tabara de Sport & Italiana, Engleza langa Venetia. Tenis, Baschet, Inot, Fotbal

Locatie – Lignano Sabbiadoro, Italia

Lignano Sabbiadoro, una dintre cele mai mari statiuni de litoral ale Italiei, la 80 km de Venetia. Detalii despre locatie gasesti AICI!

Scoala cu facilitati sportive deosebite

Facilitati: 3 terenuri de fotbal, 4 terenuri de baschet/volei, 1 teren de tenis, 4 piscine (dintre care una pentru distractie si una olimpica), plaja privata de 1,2 km lungime, piste pentru role si teren de minigolf, restaurant cu autoservire, automate cu snacks si bauturi.

Cazare

In campus, in camere cu 2 – 4 paturi si baie proprie.  Capacitatea taberei este de 80 locuri.
Masa: pensiune completa.

Tabara de Sport & Italiana

Academia de sport

Academia de sport ofera copiilor si tinerilor participanti in aceasta tabara posibilitatea de a practica intr-un mod profesionist, sub indrumarea antrenorilor specializati, unul din urmatoarele sporturi:
• Tenis – 8 ore / saptamana,
• Baschet – 8 ore / saptamana
• Volei de plaja – 8 ore / saptamana
• Volei – 8 ore / saptamana
• Fotbal in echipe de cate cinci – 8 ore / saptamana
• Inot – 8 ore/saptamana

Cursul de limba straina

Cursul de engleza / italiana consta in 20 lectii a cate 45 minute / saptamana, ce au loc in sali de clasa moderne.
Tinerii cu varsta intre 16 si 19 ani pot opta pentru un examen de certificare lingvistica.

Activitati

Programul de activitati este construit astfel incat sa corespunda urmatoarelor categorii de varsta: 8-12, 13-15 si 16-19 ani.
Exemple de activitati: fotbal, baschet, volei pe plaja, tenis, minigolf, cautare de comori, inot, confectionare de masti, atelier de teatru, concursuri, vizionare de filme, discoteca, iesiri la pizzerii, concursuri de cultura generala (quiz-uri), petreceri tematice.
Pentru anumite activitati la grupa de varsta 16-19 ani se plateste o taxa: water park, croaziere, biliard, kite surfing, surfing, navigatie, echitatie, golf, pizza night, Lunapark.

Excursii

1 excursie de o zi / sapt. (joi): ex. Venetia, Trieste, Aquileia pentru 16-19 ani, iar pentru 8-15 ani Venetia, Trieste, Castello di Miramare, Aquileia.

Tarife Tabara de Sport & Italiana

Tarif: 1015 EUR / saptamana pentru categoria de varstas 8 – 15 ani
Tarif: 980 EUR / saptamana pentru categoria de varstas 16 – 19 ani

Tarifele includ:  cazare in campus, pensiune completa,  cursuri sport, italiana/ engleza, program de activitati si excursii,supraveghere permanenta, materiale de studiu, test plasament,certificat participare

Tarifele nu includ: taxa de inscriere 110 EUR, transport avion, transfer apt.Venetia 115 EUR / sens – Duminica intre 9-20, transfer apt. Venetia 195 EUR/ sens – pentru alte sosiri/ plecari, depozit pentru pagube, asigurare de anulare, asigurare calatorie / storno

Pentru programul complet, va rugam:

Contactati-ne!

Alte tabere de sport gasesti AICI!