Tabara de STEM Elvetia 2020. Robotica, Stiinte, Engleza, Franceza, tabara pentru Juniori

tabara de STEM Elvetia
tabara de STEM Elvetia
Elvetia - Leysin
Tematica: Engleza, Franceza, Robotica, Stiinte, Tehnologie, Inginerie, Matematica, program disponibil pentru cei care pleaca prima oara intr-o tabara
Tip curs: IT
Varsta: 7 - 18 ani
Perioada: 21/06/2020 - 15/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 4000 CHF /tabara/2 saptamani


Tabara de STEM Elvetia are loc la Leysin si ofera cursuri de engleza, franceza, IT si stiinte exacte pentru varsta 7 – 18 ani.

Tabara de STEM Elvetia. Robotica, Stiinte, Engleza, Franceza, tabara pentru Juniori

Locatie – Leysin, Elvetia

Tabara se desfasoara la Leysin, la 1400 m deasupra vaii Ronului si a lacului Geneva. Detalii despre locatie gasesti AICI!

Scoala tabara de STEM Elvetia si limbi straine

Capacitate: 180 de locuri.
Facilitati: sali de clasa modern echipate, sala de festivitati, sala de mese, studio de muzica si dans, atelier de arte si lucru manual, tenis de masa, fusball, piscina interioara, sala de sport, patinoar acoperit, 12 terenuri de tenis, baschet, fotbal, tir cu arcul, sala de gimnastica, patinoar, terenuri de volei, fotbal, squash, perete de escalada, sala de fitness.
Cazare: campus in camere spatioase de maxim 4 paturi, cu baie proprie.
Masa: pensiune completa.

Activitati tabara STEM Elvetia si limbi straine

Programul taberei include activitati variate: Tir cu arcul, arts & crafts, baschet, volei pe plaja, gastronomie, dans, fitness, fotbal, drumetii montane, minigolf, mountain bike, muzica, orientare turistica, rafting, escalada, squash, inot, tenis de masa, hochei, tenis, volei, yoga, foc de tabara, discoteca, patinaj, murder mystery, concursuri de cultura generala (quiz-uri), talent show etc.

Excursii tabara STEM Elvetia si limbi straine

Geneva si Muzeul Crucii Rosii, Montreux & Castelul Chillon, Lausanne si Muzeul Olimpic, Gruyeres (fabrica de ciocolata / branzeturi), Parcul de Aventura Labyrinth din Vevey, Parcul Acvatic Aigle.

Program de ROBOTICA si STEM, Varsta 10 – 17 ani

Participantii la acest program au sansa de a explora fascinantele evolutii ale stiintei STEM (Science-Technology-Engineering-Mathematics) si ale programarii in relatie cu robotica. Acestia se vor familiariza cu limbajele de programare. Copiii vor pune in practica notiuni legate de stiintele exacte prin construirea de masinarii.

Prima tabara! Program pentru Juniori, Varsta 7– 9 ani

Program destinat copiilor care vin pentru prima data in astfel de campusuri departe de familii. Ei sunt inconjurati cu o deosebita atentie, rabdare si afectiun. Au un program de activitati special adaptat si sunt permanent supravegheati.

Program de Engleza sau Franceza, Varsta 10 – 17 ani

Programul include 15 ore de limba engleza sau franceza / saptamana in grupe de 8-12 studenti, pentru orice nivel. Profesorii sunt vorbitori nativi si au o experienta bogata in activitatea didactica. In prima zi de curs, fiecare student sustine un test de plasament, in urma caruia este repartizat la o grupa conform cu nivelul sau. Accentul se pune pe exprimarea orala si intelegerea limbii straine prin intermediul discutiilor, dezbaterilor pe roluri (role playing games), proiectelor de grup si vizitelor locale. Abordarea este una distractiva.

Serii

• 21 iunie – 04 iulie 2020*
• 05 iulie – 18 iulie 2020
• 19 iulie – 01 august 2020
• 02 august – 15 august 2020

*Disponibile doar tabara de juniori si tabara de engleza

Tarife tabara STEM Elvetia, tabara juniori, engleza sau franceza

4000 CHF/2 saptamani

Tarifele includ: cazare in campus si pensiune completa, lectii conform tipului de program ales, program de activitati si excursii, supraveghere permanenta, materiale de studiu, test de plasament, certificat de participare
Tarifele nu includ: transport avion, transfer de la/la aeroport Geneva 200 CHF (sosiri 9.00-20.00, plecari 10.00-20.00), asigurare de calatorie / storno
Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu pentru copii sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Scoala organizeaza si:

Pentru mai multe detalii, va rugam:

Contactati-ne!