Tabara de Surf 2020, Tenis, Echitatie si cursuri de Engleza

tabara surfing sporturi extreme
tabara surfing sporturi extreme
Irlanda - Westport
Tematica: Cursuri de Surfing, Tenis, Echitatie, Cursuri de limba engleza, Program standard de activitati multiple, Interactiune cu copii irlandezi
Tip curs: Sport
Varsta: 8 - 17 ani
Perioada: 28/06/2020 - 26/07/2020
Cazare: Hotel
Tarif: 1470 EUR /tabara/2 saptamani


Tabara de surf, tenis, echitatie si engleza de la Westport, Irlanda, ofera programe internationale variate. Participantii interactioneaza cu copiii irlandezi care locuiesc in tabara.

Tabara de Surf, Tenis, Echitatie si cursuri de Engleza

Tabara de surfing, sporturi extreme, navigatie, tenis, echitatie si engleza are loc la Westport, Irlanda, cea mai buna statiune pentru practicarea surfingului.

Locatie Westport – Irlanda

Tabara internationala se desfasoara in vestul Irlandei, in apropierea orasului Westport, declarat drept cea mai curata localitate a Irlandei si locul unde se intalnesc irlandezii dornici de aventura. Locatia este ideala pentru practicarea surfing-ului si a sporturilor in aer liber.
Transferul de la aeroportul Dublin dureaza 3 ore.
In aceasta tabara isi petrec vacanta si copii de nationalitate irlandeza. De aceea, conceptul acestor tabere este interactiunea cu copii irlandezi.

Mai multe detalii despre Westport gasesti AICI!

Cazare

Cazarea se face in Westport Woods Hotel, in camere cu 2- 4 paturi si baie proprie. Hotelul are o piscina de 17 m care este la dispozitia participantilor in tabara. Capacitatea taberei este de 100 locuri.

Excursii

Programul taberei include o excursie de o zi la Dublin si excursii de cate o jumatate de zi in locatii de importanta turistica precum Galway City sau Connemara National Park.

Cursul de Limba Engleza

Cursul de limba engleza include 15 ore de lectii / saptamana. Interactiunea cu copiii irlandezi participanti la tabara ofera eficienta maxima cursului.

In prima zi de curs, fiecare student sustine un test de plasament, in urma caruia este repartizat la o grupa conform cu nivelul sau de cunostinte de limba engleza. In ultima zi de curs, fiecare primeste un certificat de participare, cu un raport din partea profesorilor.

Tipuri de programe
Programul standard  MULTI – ACTIVITY

Acesta este programul standard, care include 15 lectii de engleza saptamanal si o multitudine de activitati dintre care fiecare poate alege in functie de preferinte: surfing, alpinism, hill walking, rapel, bungee jumping, tragere cu arcul, caiac, canoe, ropes, jocuri de echipa, drumetii, navigatie, raft building.

Tarif: 1470 EUR / 2 saptamani

Tabara de surf

Varsta: 10 -17 ani

Surfing-ul este sportul care cunoaste, in ultimii ani, dezvoltarea cea mai puternica in Irlanda. Westport este renumit pentru valurile speciale create de ocean. Participantii au ocazia de a invata notiunile de baza, atata timp cat nu au frica de apa. Tot echipamentul necesar este asigurat de catre organizatori. Programul include 5 sesiuni de surfing / saptamana, restul timpului studentii avand activitati de recreere.

Tarif: 1748 EUR / 2 saptamani

Tabara de echitatie

Varsta: 10-17 ani

Programul este dedicat copiilor indiferent de nivelul de pregatire pentru echitatie. Cursurile se concentreza pe tehnici de calarie, manamegement si protectia animalelor. Copiii isi vor dezolta simtul responsabilitatii prin ingrijirea acordata calului. La finalul taberei va fi un eveniment in care fiecare participant va pune in practica tot ce a invatat pe parcurul taberei. Cursul include 4 jumatati de zi de echitatie, 5 jumatati de zi plus o zi de multi activity.

Tarif: 2076 EUR / 2 saptamani

Tabea de tenis

Varsta: 10-17 ani

Programul este coordonat de insctructori acreditati in tenis. Copiii au sansa sa participle in campionate internationale cu jucatori de tenis irlandezi sau francezi. Campusul are facilitati deosebite pentru practicarea acestui sport.

Cursul include 4 jumatati de zi de tenis, 5 jumatati de zi plus o zi de multi activity.

Tarif: 1644 EUR / 2 saptamani

Despre tarife tabara de Surf, Tenis, Echitatie

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, sesiuni de sport conform programului ales, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare

Tarifele nu includ: transport avion, transfer aeroport Dublin, kit camp 60 EUR, asigurare de calatorie / storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu pentru copii sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Alte programe similare gasesti AICI!

Suna-ne acum 0736.913.866
office@mara-study.ro