Tabara de vara Anglia. Engleza, ARTA si SPORT. Tabara de grup. Ultimele locuri!

tabara de vara Anglia
tabara de vara Anglia
Marea Britanie - Leicester
Tematica: Tabara de engleza, ateliere de arta si activitati sportive la Universitatea din Leicester. Tabara de grup cu insotitor.
Tip curs: limba engleza, Grup
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 15/07/2019 - 29/07/2019
Cazare: Campus
Tarif: 1385 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara de vara Anglia are loc la Universitatea Leicester si este o tabara de grup cu insotitor de limba engleza, ateliere de arte, sport pentru copiii de 10 – 17 ani.

Tabara de vara Anglia. Limba Engleza, Ateliere de Arta si Sport. Tabara de grup

Localizare – Leicester, Anglia

Leicester este un oras situat in zona Midlands a Marii Britanii, la 160 de km nord de Londra. In Leicester, studentii pot vizita diverse muzee, galerii de arta si cea mai mare piata acoperita din Europa. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Universitatea Leicester se afla pe locul 16 in clasamentul universitatilor din Marea Britanie in 2014. Campusul se afla aproape de centrul orasului, intr-o zona rezidentiala placuta. Detalii despre scoala gasesti AICI!
Facilitati: terenuri fotbal, rugby, cricket, tenis, baschet, volei, pista atletism, sala fitness, sala sport, studio de dans, piscina in apropiere.

Cazarea

Cazarea se face in campus, in camere single cu baie comuna. Campusul se afla aproape de centrul sportiv al Universitatii Leicester.
Masa: pensiune completa.

Cursul de limba engleza

Include 18 ore de lectii / saptamana. In prima zi se da un test de plasament, pentru repartizarea la o grupa corespunzatoare nivelului lingvistic. Grupele sunt alcatuite din maximum 16 copii si predarea se face de catre profesori calificati, care se implica cu entuziasm si energie pozitiva pentru a face orele cat mai placute.
Se pune accent pe exprimare orala si abilitati de ascultare, fiind incluse si notiuni de gramatica si vocabular. Scopul este ca cei mici sa fie mai siguri pe ei in momentul in care comunica in limba engleza.

Optional examen Trinity

Optional, se poate sustine un examen Trinity cu conditia sa fie minimum 15 copii din tabara care doresc sa dea acest exament. Taxa examen: 70 GBP.

Activitati tabara de vara Anglia

Activitatile sportive si artistice au loc zilnic, in sesiuni de cate 3 ore dupa amiaza si o ora seara.
Copiii aleg ce activitate doresc sa faca in fiecare zi din lista de mai jos.

Sport

Copiii pot alege dintre volei, fotbal, tenis, baschet si competitii sportive.

Arta

Copiii pot alege dintre dans, teatru, lectii de canto, disco, concursuri si ateliere de arta.

Excursii tabara de vara Anglia

Tabara de engleza include o excursie de o jumatate de o zi  la Leicester si 4 excursii de cate o zi / 2 saptamani, in destinatii de interes turistic precum: Cambridge, Nottingham, Woburn Abbey, Milton Keynes, Birmingham. Taxa de intrare la un obiectiv turistic / saptamana este inclusa in tarif.

Tarif tabara de vara Anglia

Este valabil pentru un grup de minimum 10 participanti

Tabara de 2 saptamani = 1385 GBP ( 15 – 29 iulie 2019)

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, activitati si excursii, materiale de studiu, certificat de participare, test plasament, supraveghere permanenta, 1 insotitor de grup la 15 participanti

Tarifele nu includ: transport avion ( ~ 400 euro), depozit pagube – 50 GBP, taxa examen Trinity (optional – 70 GBP), asigurare de calatorie/ storno, supliment pentru bilet avion al insotitorului aproximativ 40 eur

Conditii de inscriere

– 900 GBP pana la 15 Aprilie 2019
– 485 GBP + asigurarea de calatorie pana la 1iunie 2019.
Asigurarea storno trebuie emisa la incheierea contractului. Asigurarile storno emise ulterior intra in vigoare dupa 10 zile de la emitere.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere de grup gasesti AICI!

In acelasi campus are loc si program de fotbal intensiv cu antrenori acreditati si de limba engleza, detalii gasesti AICI! Cei care merg cu grupul, pot alege sa participe la acest program pentru care se plateste un supliment. Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne!

Prezentarea taberei de engleza, arta si sport de la Leicester facuta de partenerul nostru AICI!

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati!