Tabara de vara SUA la Miami. Engleza si cultura americana

Tabara de vara SUA
Tabara de vara SUA
SUA - Miami
Tematica: Engleza si cultura americana. Vizite in Miami si Fort Lauderdale.
Tip curs: limba engleza
Varsta: 13 - 18 ani
Perioada: 30/06/2019 - 10/08/2019
Cazare: Campus
Tarif: 2800 USD /tabara/2 saptamani


Tabara de vara SUA se desfasoara in campus universitar din Miami si este destinata adolescentilor de varsta de 13 – 18 ani.

Tabara de vara SUA la Miami. Engleza si cultura americana

Localizare – Miami, SUA

Miami este capitala economica a statului Florida, stațiune turistică de renume, centru major în finante, comert, cultura, media, divertisment, arta și afaceri internationale. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Universitatea St. Thomas se numara printre universitatile de prestigiu din America. Scoala are un campus modern dotat cu terenuri de sport, tenis, piscina, gradina tropicala, centru pentru studenti. Detalii desrpe scoala gasesti AICI!

Cazarea

Cazarea se face in campus, in camere duble cu o baie la 4 copii. Curatenie saptamanala.Wifi gratuit.
Masa: pensiune completa de luni pana vineri si demipensiune in zilele de weekend.

Cursul de limba engleza

Include 15 ore / sapt., de luni pana vineri de la 09.00 la 12.30. Cursurile sunt predate de catre profesori vorbitori nativi, cu experienta in predarea limbii engleze ca limba straina. Cursurile au loc in grupe de maximum 15 studenti.
La sfarsitul cursului se acorda certificat de paricipare.

Activitati tabara de vara SUA

Sunt incluse activitati sportive si sociale in campus, plaja, gratar, petreceri, vizite la mall-uri.

Excursii tabara de vara SUA

Programul saptamanal de excursii include o excursie de o zi, 3 excursii de ½ zi, o excursie de seara sau o cina in oras/ saptamana.
Exemple excursii incluse in program: Excursie de o zi la NASA – Kennedy Space Center, croaziera la Golful Biscayne, tur Miami si cina la Hard Rock Cafe, Parcul Everglades, Miami Seaquarium. Alte excursii: Ft. Lauderdale, Canal Cruise & Las Olas Walk, Miami South Beach, Downtown Miami Bayside, Palm Beach & Worth Avenue, Miami Lincoln Road, Aventura Mall, Dolphin Mall sau Sawgrass Mall,etc.

Tarif

2800 USD/tabara/2 saptamani

Tariful include: cazare in campus, masa conform programului, curs de limba engleza, program de activitati si excursii, suport de curs si test de plasament, supraveghere, certificat de participare si tricou

Tariful nu include: depozit 100 USD – la campus, transfer aeroport 175 USD / sens, serviciu minor neinsotit 200 USD, transport avion, asigurare de calatorie / storno.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, viza de SUA, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere in SUA gasesti AICI!

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne!