Tabara Engleza Harry Potter 2020 in UK in boarding school Downside School

Tabara pregatire admitere liceu
Tabara pregatire admitere liceu
Marea Britanie - Bath
Tematica: Limba engleza, importante discipline scolare ca Engleza, Stiinte Exacte, Stiinte Umaniste, Geografie. Optional echitatie, tenis. Program dedicat celor care vor sa isi continue studiile in UK.
Tip curs: Limba Engleza, Academic
Varsta: 8 - 17 ani
Perioada: 01/07/2020 - 19/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: de la 940 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara  Engleza Harry Potter  are loc in boarding school britanic in atmosfera Harry Potter. Optional Tenis si Echitatie.

Tabara Engleza Harry Potter 2020 in UK in boarding school Downside School

Locatie Bath – Marea Britanie

Bath este un oras situat in sud-vestul Angliei, la circa 190 km de Londra si face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO datorita vestigiilor romane si arhitecturii georgiene care ii confera un aer romantic. Detalii despre oras gasesti AICI!

Cazare in campus

Cazarea se face in campus, in camere single, duble sau mai mari (pentru varsta mai mica, cu 4-8 paturi), cu baie comuna.
Masa: pensiune completa. Pranzul si cina sunt in general mese calde, cu exceptia zilelor cu excursii cand pranzul se ia la pachet.

Scoala

Downside School este o scoala cu internat tipic britanica, care reda atmosfera din filmele cu Harry Potter, situata la 2 ore de Londra. Detalii despre scoala gasesti AICI!
Facilitati: sali de clasa modern echipate, terenuri de sport in aer liber pentru fotbal, rugby si cricket, terenuri indoor de tenis, netball, hochei, squash, baschet, volei, badminton, piscina interioara de 25 metri, sala de festivitati cu 600 locuri, laboratoare cu calculatoare, acces Internet la ore prestabilite.

Program de engleza si Stiinte Exacte, Umaniste, Geografie

Cursul include 27 ore in total / saptamana, limba engleza (15 ore) si alte discipline (Science, Maths, Humanities, Geography- 12 ore), nefiind astfel doar un simplu curs de limba engleza cum este cazul in majoritatea scolilor de vara din Anglia. Sunt de asemenea incluse seminarii despre viata universitara in Marea Britanie si workshop-uri in compania unor speakeri. Lectiile se fac in grupe de cate maximum 15 (limba engleza) sau 12 (alte discipline).

Program dedicat celor care vor sa isi continue studiile in UK

Programul Intensive Academic se adreseaza tinerilor motivati cu varsta intre 13 si 17 ani, care urmaresc admiterea la un boarding school din Marea Britanie si apoi la facultate.
Conditia de participare este un nivel cel putin intermediar de limba engleza.

Copiii cu varsta intre 8-12 ani urmeaza doar cursul de limba engleza si/sau optionale.

Activitati tabara engleza Harry Potter

Activitatile sunt numeroase si foarte variate: activitati spotive, inot, quiz-uri, vizionari de filme, arts and crafts, gastronomie, ateliere de fotografie digitala, jocuri de team building etc.

Excursii tabara engleza Harry Potter

In program sunt incluse 2 excursii de o zi si o excursie de o jumatate de zi in fiecare saptamana. Exemple de destinatii pentru excursiile de o zi: Londra, Oxford, Bristol, Safari Park, Salisbury/Stonehenge, Cardiff. Excursii de o jumatate de zi: Bath, Wookey Hole, Bristol Zoo, Cheddar Gorge, Wells.

Tarife tabara engleza Harry Potter

– Curs Engleza 940 GBP / saptamana
– Curs Engleza + Tenis 1090 GBP / saptamana (tenis – 6h/sapt)
– Curs Engleza + Echitatie 1200 GBP / saptamana (echitatie – 6h/sapt)
– Curs Engleza + Harry Potter 1040 GBP / saptamana (6 sesiuni tematice/saptamana)
– Curs Engleza + Intensive Academic de la 1125 GBP / saptamana – se desfasoara la University of Brighton

Tarifele includ: cazare in campus, pensiune completa, program Engleza /Intensive Academic, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, certificat de participare

Tarifele nu includ: taxa de inscriere, transport avion, transfer economic Heathrow 70 GBP/sens(in fiecare zi de miercuri – sosiri intre orele 10-18, plecari 11-19),  transfer privat Heathrow 200 GBP / sens, depozit returnabil asigurare pagube 50 GBP, taxa asistenta aeroport minor neinsotit (obligatorie) 65 GBP*, asigurare de calatorie / storno.

* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere de pregatire academica gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro