Tabara Engleza in Anglia 2020 in cea mai frumoasa statiune de litoral

Tabara engleza in Anglia
Tabara engleza in Anglia
Marea Britanie - Brighton
Tematica: Curs limba engleza, activitati si excursii pe Riviera Engleza
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 12 - 17 ani
Perioada: 21/06/2020 - 30/08/2020
Cazare: Rezidenta, Familie gazda
Tarif: de la 650 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara Engleza in Anglia se desfasoara in Brighton, cea mai frumoasa destinatie de litoral din Marea Britanie si este destinata copiilor si tinerilor cu varsta 12-17 ani.

Tabara Engleza in Anglia in cea mai frumoasa statiune de litoral

Locatie – Brighton, Marea Britanie

Brighton este cea mai frumoasa destinatie de litoral din Marea Britanie, situata in SE tarii. Detalii despre oras gasesti AICI!

Variante de cazare

· familie gazda, in camere cu 2-3 paturi
· rezidenta in camere single
Familiile gazda locuiesc la 20-30 minute de scoala, transportul facandu-se usor cu un autobuz local. Transportul de la cazare la scoala nu este inclus.
Masa: ambele variante de cazare includ pensiune completa, cu pranz la pachet.

Scoala

Tinerii vor face lectiile la scoala situata intr-o zona rezidentiala a orasului, la 20 minute de centru.

Curs de limba engleza

Cursul de limba engleza include 20 lectii / saptamana, care au loc dimineata, in grupe de cate maximum 15 persoane. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament pentru repartizarea pe grupe in functie de nivelul lingvistic. In ultima zi de curs, se acorda un certificat de participare. Profesorii sunt vorbitori nativi de engleza si au experienta didactica bogata. Contra unui supliment, se poate opta pentru curs intensiv (30 lectii / saptamana).

Activitati tabara engleza in Anglia

Activitati: petrecere de bun venit, tur pietonal in Brighton, sport, iesiri la plaja, cinema, barbecue, petreceri tematice, discoteca, karaoke, shopping, concurs de fotografie, dansuri, etc.

Excursii tabara engleza in Anglia

Tabara include 1 excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / 2 saptamani la obiective turistice din Brighton si in alte locatii turistice precum Londra, Bournemouth, Porstmouth, Windsor, Cambridge, Bath, Stonehenge, Salisbury, Canterbury.

Sosirile si plecarile se vor face in intervalul orar 9.00 – 19.00!

Tarife

Tarif pentru cazare in Familie Gazda : 650 GBP/saptamana
Tarif pentru cazare in Rezidenta: 855 GBP/saptamana

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti (in cazul minorilor)

Tarifele includ: cazare conform rezervarii, pensiune completa, curs general de limba engleza, transfer de la/la aeroport (sosiri si plecari 09:00-19:00), program complet de activitati si excursii, supraveghere, materiale de studiu, test de plasament, certificat de participare

Tarifele nu includ: taxa inscriere, taxa check-in / check-out asistat (pentru minori neinsotiti) – echivalentul in GBP a 150 EUR/ sens*, transport avion, asigurare calatorie/ storno, program intensiv de activitati 60 GBP / saptamana, supliment curs intensiv de engleza 70 GBP / sapt

* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Alte tabere in Anglia gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro