Tabara engleza in Malta 2020 cu profesori vorbitori nativi pentru tineri independenti

Tabara engleza in Malta
Tabara engleza in Malta
Malta - St. Julian's
Tematica: Cursuri de limba engleza, activitati si excursii
Tip curs: Limba Engleza
Varsta: 14 - 21 ani
Perioada: 21/06/2020 - 13/09/2020
Cazare: Rezidenta, Familie gazda
Tarif: de la 645 EUR /tabara/1 saptamana


Tabara de engleza in Malta. Curs de limba engleza cu profesori vorbitori nativi, activitati, plaja si excursii pentru varsta 14-21 ani.

Tabara engleza in Malta cu profesori vorbitori nativi pentru tineri independenti

Locatie – St. Julian’s, Malta

Insula Malta este situata in Marea Mediterana, intre Sicilia si coasta Africii de Nord. Detalii despre Malta gasesti AICI!

Cazare

• rezidenta (cladire situata tot in campus), in camere cu 2-4 paturi
• familie gazda, in camere duble sau triple

Cursul de limba engleza

Include 20 lectii / saptamana, care au loc dimineata, in grupe de cate maximum 15 persoane. Profesorii sunt vorbitori nativi de engleza si au experienta didactica.

Activitati tabara engleza in Malta

Dintre activitati putem enumera: volei pe plaja, surfing, inot in piscina, petrecere de bun venit, barbecue, karaoke, petreceri tematice, fotbal, treasure hunt, shopping, biliard etc.

Excursii tabara engleza in Malta

Programul include 1 excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / 2 saptamani la obiectivele turistice din Malta (centrul vechi, Comino, Sliema, Laguna Albastra etc.)

Tarife

• cazare in rezidenta, camera dubla – 780 EUR / saptamana
• cazare in rezidenta, camera tripla – 740 EUR / saptamana
• cazare in rezidenta, camera patru paturi – 710 EUR / saptamana
• cazare in familie, camera dubla – 645 EUR / saptamana

Tarifele includ: cazare conform rezervarii, pensiune completa, curs de engleza, transfer dus-intors aeroport, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, certificat de participare, tricou cu logoul taberei

Tarifele nu includ: taxa inscriere 50 EUR, transport avion, suplimente in functie de perioada,taxa asistenta aeroport minor neinsotit (obligatorie) 150 EUR / sens *, supliment curs intensiv 40 EUR / saptamana, program intensiv de activitati 65 EUR /saptamana, asigurare de calatorie / storno

* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti (pentru minori)

Pentru detalii, va rugam:

Contactati-ne!