Tabara engleza in SUA. Engleza, Cultura Americana, Plaja si Excursii

tabara engleza in sua
SUA - Miami
Tematica: Engleza, Cultura americana, plaja si excursii
Tip curs: Limba Engleza, Tabara de Grup
Varsta: 12 - 18 ani
Perioada: 26/07/2020 - 08/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 3000 USD /tabara/2 saptamani


Tabara engleza in SUA. Tabara de grup cu insotitor are loc la Miami si este destinata tinerilor cu varsta intre 12 si 18 ani.

Tabara engleza in SUA. Engleza, Cultura Americana, Plaja si Excursii

OFERTA Early Booking! 100 USD – inscrieri pana la 24 Decembrie 2019!

Locatie – Miami, SUA

Miami este capitala economica a statului Florida, stațiune turistică de renume, centru major în finante, comert, cultura, media, divertisment, arta și afaceri internationale. Cea mai mare parte a orasului se afla pe malul Golfului Biscayne si continua pe cateva sute de insule create natural si artificial, cele mai largi fiind Miami Beach si South Beach. Detalii despre orasul Miami gasesti AICI!

Scoala

Universitatea St. Thomas, situata pe unul dintre cele mai moderne bulevarde din Miami, se numara printre universitatile de prestigiu din SUA si are un campus modern dotat cu terenuri de sport, tenis, piscina, gradina tropicala, centru pentru studenti. Detalii despre scoala gasesti AICI!

Cazare

Cazarea: campus, in camere duble cu o baie la 4 copii. Curatenie saptamanala.Wifi gratuit.
Masa: pensiune completa de luni pana vineri si demipensiune in zilele de weekend.

Cursul de limba engleza

Cursul include 15 ore de engleza / saptamana, de luni pana vineri de la 09.00 la 12.30. Cursurile sunt predate de catre profesori vorbitori nativi, cu experienta in predarea limbii engleze ca limba straina. Cursurile au loc in grupe de maximum 15 studenti.
Prima zi de curs: test de plasament in urma caruia studentii sunt repartizati pe grupe in functie de nivel si tipul de curs, engleza generala sau cultura americana.
La sfarsitul cursului se acorda certificat de paricipare.

Activitati

Exemple de activitati: sportive si sociale in campus, plaja, gratar, petreceri, vizite la mall-uri.

Excursii

Programul saptamanal de excursii include o excursie de o zi, 3 excursii de ½ zi, o excursie de seara sau o cina in oras/ saptamana.

Exemple de excursii incluse in program

Excursie de o zi la NASA – Kennedy Space Center, croaziera la Golful Biscayne, tur Miami si cina la Hard Rock Cafe, Parcul Everglades, Miami Seaquarium, Ft. Lauderdale, Canal Cruise & Las Olas Walk, Miami South Beach, Downtown Miami Bayside, Palm Beach & Worth Avenue, Miami Lincoln Road, Aventura Mall, Dolphin Mall sau Sawgrass Mall,etc.

OFERTA Early Booking! 100 USD – inscrieri pana la 24 Decembrie 2019!

Tarif tabara engleza in SUA

3000 USD/ 2 saptamani sau 2900 pentru Early bookings

Tariful include: cazare in campus, masa conform programului, curs de limba engleza, program de activitati si excursii, transfer de la/la aeroport, suport de curs si test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare si tricou, insotitor de grup la 10 copii

Tariful nu include: depozit rambursabil 100 USD – la campus, supliment pentru biletul de avion al insotitorilor de grup, asigurare de calatorie / storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, viza de SUA, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne acum!