Tabara engleza in UK la Universitatea Reading. Program intensiv de Engleza si Excursii

tabara engleza in UK
tabara engleza in UK
Marea Britanie - Reading
Tematica: ENGLEZA & EXCURSII la Londra, Cambridge, Bath, Brighton, Winchester, Newbury, Reading, Windsor
Tip curs: limba engleza
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 02/07/2019 - 30/07/2019
Cazare: Campus
Tarif: 812 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara engleza in UK are loc la Universitatea Reading. Program intensiv de engleza si excursii la Londra, Cambridge, Bath, Oxford si Brighton.

Tabara engleza in UK la Universitatea Reading. Program intensiv de Engleza si Excursii

Localizare – Reading, Marea Britanie

Reading este punctul de atractie al zonei din Valea Tamisei, fiind un inconjurat de numeroase orase mici si sate cu o istorie lunga si frumusete deosebita. Reading este situat la mai putin de 70 km de Londra si se afla aproape de centrul comercial Oracle cu magazine asemanatoare cu cele din centrul Londrei, dar mai putin aglomerate. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Universitatea Reading este ca o extensie a Universitatii de la Oxford, fiind una dintre universitatile al carei nivel de excelenta este recunoscut international. Detalii despre scoala gasesti AICI!
Facilitati: sali de clasa moderne, terenuri de sport, sali de sport.

Cazarea

Cazarea se face in campus, in camere single cu baie proprie. Masa: pensiune completa.

Cursul de limba engleza

Include 15 ore de lectii / saptamana. In prima zi se da un test de plasament, pentru repartizarea la o grupa corespunzatoare nivelului lingvistic. Grupele sunt alcatuite din maximum 16 copii si predarea se face de catre profesori calificati, care se implica cu entuziasm si energie pozitiva pentru a face orele cat mai placute.
Se pune accent pe exprimare orala si abilitati de ascultare, fiind incluse si notiuni de gramatica si vocabular. Scopul este ca cei mici sa fie mai siguri pe ei in momentul in care comunica in limba engleza.

Examen Trinity

Optional, se poate sustine un examen Trinity cu conditia sa fie minimum 15 copii din tabara care doresc sa dea acest examen. Taxa examen: 70 GBP. Disponibil pentru cei care stau minimum 2 saptamani.

Activitati tabara engleza in UK

Sunt incluse 6 sesiuni de activitati sportive pe saptamana si in fiecare seara au loc activitati distractive si de socializare.
Activitati sportive includ 6 sesiuni / saptamana si sunt foarte variate: volei, fotbal, tenis, baschet, competitii sportive.
Activitati distractive. In fiecare seara, dupa cina au loc activitati distractive precum jocuri, seri tematice, karaoke, concursuri de cultura generala, diverse competitii si discoteca.

Excursii tabara engleza in UK

Sunt incluse 2 excursii de o jumatate de zi si 2 excursii de cate o zi pe saptamana.
Excursii de o jumatate de zi: centrul orasului Reading, Windsor & Eton, Winchester, New Bury. Aceste excursii au loc in cursul saptamanii.
Excursii de o zi: Londra, Cambridge, Oxford, Bath, Brighton. Aceste excursii au loc in weekend-uri. Fiecare excursie de o zi include o intrare la obiective de interes precum: London Eye (Londra), British Museum cu ghid (Londra), Cutty Sark in Greenwich (Londra), Christ Church (Oxford), Punting – croaziera (Cambridge), etc.

Tarife tabara

812 GBP / saptamana

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza,activitati sportive si distractive, program complet de excursii, 2 intrari/saptamana incluse in excursiile de o zi, materiale studiu, certificate participare, test plasament, supraveghere permanenta

Tariful nu include: transport avion, transfer de la/la aeroport,taxa de inscriere 50 GBP, taxa serviciu minor neinsotit 60 GBP/sens, depozit pagube 50 GBP, acces internet 5 GBP, spalatorie 5 GBP/spalare, taxa examen Trinity, (optional – 70 GBP),  asigurare de calatorie/ storno

* Aceasta taxa este diferita de cea perceputa de compania aeriana pentru asigurarea serviciului de minor neinsotit, fiind ceruta de catre scoala pentru a isi acoperi cheltuielile pe care le presupune procedura de transfer aeroport a studentilor care calatoresc ca minori neinsotiti.
Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere in Marea Britanie gasesti AICI!

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne!

Pentru a afla informatii chiar de la partenerul nostru care organizeaza aceasta tabara, participa si la evenimentul nostru din data de 14 martie 2019, detalii AICI!