Tabara engleza in UK 2020 la Universitatea Reading. Program intensiv de Engleza si Excursii

tabara engleza in UK
tabara engleza in UK
Marea Britanie - Reading
Tematica: ENGLEZA & EXCURSII la Londra, Cambridge, Bath, Brighton, Winchester, Newbury, Reading, Windsor
Tip curs: Limba Engleza, Sport
Varsta: 10 - 17 ani
Perioada: 02/07/2020 - 30/07/2020
Cazare: Campus
Tarif: 850 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara engleza in UK are loc la Universitatea Reading. Program intensiv de engleza si excursii la Londra, Cambridge, Bath, Oxford si Brighton.

Tabara engleza in UK la Universitatea Reading. Program intensiv de Engleza si Excursii

Localizare – Reading, Marea Britanie

Reading este punctul de atractie al zonei din Valea Tamisei, fiind un inconjurat de numeroase orase mici si sate cu o istorie lunga si frumusete deosebita. Reading este situat la mai putin de 70 km de Londra si se afla aproape de centrul comercial Oracle cu magazine asemanatoare cu cele din centrul Londrei, dar mai putin aglomerate. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Universitatea Reading este ca o extensie a Universitatii de la Oxford, fiind una dintre universitatile al carei nivel de excelenta este recunoscut international. Detalii despre scoala gasesti AICI!
Facilitati: sali de clasa moderne, terenuri de sport, sali de sport.

Cazarea

Cazarea se face in campus, in camere single cu baie proprie. Masa: pensiune completa.

Cursul de limba engleza

Include 15 ore de lectii / saptamana. In prima zi se da un test de plasament, pentru repartizarea la o grupa corespunzatoare nivelului lingvistic. Grupele sunt alcatuite din maximum 16 copii si predarea se face de catre profesori calificati, care se implica cu entuziasm si energie pozitiva pentru a face orele cat mai placute.
Se pune accent pe exprimare orala si abilitati de ascultare, fiind incluse si notiuni de gramatica si vocabular. Scopul este ca cei mici sa fie mai siguri pe ei in momentul in care comunica in limba engleza.

Examen Trinity

Optional, se poate sustine un examen Trinity cu conditia sa fie minimum 15 copii din tabara care doresc sa dea acest examen. Taxa examen: 85 GBP. Disponibil pentru cei care stau minimum 2 saptamani.

Activitati tabara engleza in UK

Activitati sportive. Programul include 6 ore de sport/ saptamana: Fotbal, Baschet, Tenis, Volei.
Activitati distractive. In fiecare seara, dupa cina au loc activitati distractive precum jocuri, seri tematice, karaoke, concursuri de cultura generala, diverse competitii si discoteca

Excursii tabara engleza in UK

Sunt incluse 2 excursii de o jumatate de zi si 2 excursii de cate o zi pe saptamana.
Excursii de o jumatate de zi: centrul orasului Reading, Windsor & Eton, Winchester, Newbury.
Excursii de o zi: Londra, Cambridge, Oxford, Bath, Brighton, Stratford-Upon-Avon. Este inclusa o intrare pe saptamana la obiective de interes precum: London Eye (Londra), British Museum cu ghid (Londra), Cutty Sark in Greenwich (Londra), Christ Church (Oxford), Punting – croaziera (Cambridge).

Tarif tabara

850 GBP / saptamana

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, activitati sportive si distractive, program complet de excursii, o intrare/sapt la obiective turistice , materiale studiu, certificate participare, test plasament, supraveghere permanenta.

Tariful nu include: transport avion, transfer de la/la aeroport, taxa serviciu minor neinsotit 110 GBP/ambele sensuri*, depozit rambursabil pagube 50 GBP, acces internet 5 GBP, spalatorie 5 GBP/spalare, texamen Trinity – optional (85 GBP),  asigurare de calatorie/ storno

* Aceasta taxa este diferita de cea perceputa de compania aeriana pentru asigurarea serviciului de minor neinsotit, fiind ceruta de catre scoala pentru a isi acoperi cheltuielile pe care le presupune procedura de transfer aeroport a studentilor care calatoresc ca minori neinsotiti.
Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere in Marea Britanie gasesti AICI!

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne!

Vezi detalii de la evenimentul cu partenerul nostru din data de 14 martie 2019 AICI!