Tabara Engleza, Limbaj Academic 2020 la Richmond American International University

Tabara engleza, limbaj intensiv
Tabara engleza, limbaj intensiv
Marea Britanie - Londra
Tematica: Curs Intensiv de Limba Engleza, dobandire de abilitati academice la Richmond American International University
Tip curs: Limba Engleza, Academic
Varsta: 14 - 17 ani
Perioada: 28/06/2020 - 02/08/2020
Cazare: Campus
Tarif: 1280 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara Engleza, Limbaj academic este destinata tinerilor cu varsta intre 14 si 17 ani si se desfasoara in Richmond American International University.

Tabara Engleza, Limbaj Academic la Richmond American International University

Locatie scoala – Londra, Marea Britanie

Se desfasoara la Richmond-upon-Thames, una dintre cele mai selecte zone ale Londrei, situata la mai putin de 20 minute cu metroul pana la principalele obiective turistice. Este un cartier popular, unde se retrag familia regala si numeroase VIP-uri. Detalii despre oras gasesti AICI!

Cazare

In campus, in camere single sau duble cu baie comuna.
Masa: pensiune completa.

Scoala

Campusul American International University, institutie acreditata atat in S.U.A., cat si in Regatul Unit, promoveaza un stil de invatamant american intr-o atmosfera tipic britanica. Infiintata in 1843, Detalii despre scoala gasesti AICI!
Facilitati: cladiri cu arhitectura deosebita, gradini, sala de mese, 15 sali de clasa, sala de spectacole, acces Internet, atelier de arte, birou de activitati, facilitati sportive la 15 minute.

Tipuri de programe

Cursul de limba engleza are 2 variante

Curs de engleza standard

Include 20 lectii de engleza – 15 ore/saptamana

Program intensiv de dezvoltare aptitudini academice

Include 20 lectii de engleza 15 ore/saptamana – PLUS 8 lectii – 6 ore/saptamana Academic skills sau English level skills in functie de nivel. Sunt acceptat toate nivelurile de engleza.

In prima zi de curs, se sustine un test de plasament in urma caruia fiecare student este repartizat la o grupa conform nivelului sau de cunostinte. La plecare, se acorda un certificat de participare. Nu se percepe niciun supliment pentru cursul intensiv.

Activitati tabara engleza, limbaj academic

Programul include activitati ca fotbal, baschet, badminton, volei, tenis, inot, arts & crafts, club de conversatie, vizionari de filme, quiz-uri, karaoke, petreceri etc.

Excursii tabara engleza, limbaj academic

Programul include 2 excursii de cate o zi / saptamana (miercuri si duminica, cu exceptia zilei de duminica cand este plecarea) in locatii ca: Londra, Brighton, Oxford, Thorpe Park, Canterbury, Warwick Castle, Chessington World of Adventures etc.

Tarife

1280 GBP / saptamana
2050 GBP / 2 saptamani
2700 GBP / 4 saptamani

Tarifele includ: cazare in campus cu pensiune completa, curs de limba engleza, materiale de studiu, test de evaluare si certificat de participare, transfer dus-intors aeroport Heathrow/Stanstead, program de activitati si excursii cu supraveghere permanenta

Tarifele nu includ: transport avion, asigurare de calatorie / asigurare storno

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

Alte tabere in Marea Britanie gasesti AICI!