Tabara Engleza si Scrima sau Tenis 2021, jocuri si distractie. Recomandat pentru prima tabara!

Tabara engleza, tenis, scrima
Tabara engleza, tenis, scrima
Marea Britanie - Canterbury
Tematica: Curs de limba engleza, jocuri. Optional cursuri de tenis si de scrima. Jocuri, distractie, activitati si excursii. Recomandata celor care pleaca pentru prima oara intr-o tabara.
Tip curs: Limba Engleza, Sport
Varsta: 8 - 17 ani
Perioada: 11/07/2021 - 15/08/2021
Cazare: Campus
Tarif: de la 1150 GBP /tabara/1 saptamana


Tabara engleza si scrima, tenis, jocuri si distractie are loc in Canterbury din Anglia. Tabara de vara este destinata copiilor cu varsta intre 8-17 ani. Este recomandata mai ales celor care pleaca pentru prima oara intr-o tabara.

Tabara engleza si scrima sau tenis, jocuri si distractie

Locatie – Canterbury, Marea Britanie

Canterbury se afla in SE Angliei si este unul dintre cele mai vizitate localitati din Marea Britanie. Detalii despre oras gasesti AICI!

Cazarea

se face in campus, in camere single, cu 2, 3 sau 4 paturi si baie comuna. Se asigura pensiune completa in sala de mese a campusului.

Scoala

Junior King’s School face parte din King’s School Canterbury si functioneaza intr-o cladire splendida din sec. XVI, pe malul raului Stour. Campusul este inconjurat de un spatiu verde cu suprafata de 32 ha si se afla la 4 km de centrul orasului Canterbury. Detalii despre scoala gasesti AICI!
Capacitatea taberei: 70 locuri.
Fiind un campus mic si cu o atmosfera familiala, este foarte potrivit pentru organizarea unei tabere pentru copii mici, care se adreseaza si copiilor care pleaca prima data intr-o tabara internationala din strainatate.
Raportul supraveghetor/copii este de 1:7, staff-ul taberei avand in permanenta ca prioritate siguranta tuturor copiilor.
Facilitati: sala de mese, spatiu verde pentru joaca, piscina exterioara, terenuri de tenis, sala de sport, sala de calculatoare cu acces Internet.

Curs de limba engleza

Cursul de limba engleza iinclude 20 lectii de cate 50 minute / saptamana. Numarul maxim de cursanti este de 12 copii. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament in urma caruia fiecare student este repartizat la o grupa conform nivelului sau de cunostinte. La plecare, se acorda un certificat de participare.

Activitati

Fotbal, baschet, volei, inot, tenis de masa, vizionari de filme, workshop-uri de cantat la tobe, karaoke, discoteca, bowling, scavenger hunt, talent show, activitati de team building, capture the flag, foc de tabara etc.

Activitati optionale sportive
Tenis

Include 5 lectii / saptamana – supliment 120 GBP / saptamana

Scrima

Include 5 lectii / saptamana – supliment 155 GBP / saptamana

Excursii

2 excursii de o zi si 2 excursii de o jumatate de zi / saptamana. Cele de o zi se organizeaza in una dintre urmatoarele destinatii: Londra, Brighton, Rye, Dover, Chessington World of Adventures. Cele de o jumatate de zi au ca variante: Howletts Wildlife Park, Canterbury, Windsor Castle, Hastings & Dover, Leeds Castle.

Durata minima: 2 saptamani

Tarif

1150 GBP / saptamana

Tariful include: cazare in campus, pensiune completa, curs de limba engleza, program de activitati si excursii, test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare.
Tariful nu include: transport avion, transfer privat dus-intors aeroport Heathrow 240 GBP, taxa asistenta aeroport minor neinsotit (obligatorie) 50 GBP *, taxa de inregistrare,  materiale de studiu, asigurare de calatorie / storno
* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui reprezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere in Anglia gasesti AICI!

Contacteaza-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro