Tabara Engleza si Surfing 2020 in Anglia – deschisa pana la sfarsitul lui august

Tabara de Surfing, Engleza
Tabara de Surfing, Engleza
Marea Britanie - Bournemouth
Tematica: Tabara de Limba Engleza. Program optional de Surf. Una dintre cele mai mari tabere internationale din Marea Britanie. Program asemanator disponibil si pentru varsta 16 - 20 ani.
Tip curs: Limba Engleza, Sport
Varsta: 13 - 17 ani
Perioada: 20/06/2020 - 29/08/2020
Cazare: Rezidenta, Familie gazda, Hotel
Tarif: de la 553 GBP /tabara/saptamana


Tabara de Engleza si Surfing in Anglia 2020 are loc in Bournemouth si se adreseaza tinerilor de 13-16 ani. Programul include cursuri de engleza si optional surf.

Tabara de Engleza si Surfing 2020

Locatie – Bournemouth, Marea Britanie

Tabara internationala de vara de limba engleza se desfasoara la Bournemouth, un orasel aflat pe coasta de sud a Marii Britanii, la 150 km de Londra, avand unele dintre cele mai curate si frumoase plaje. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Campusul Bournemouth & Poole College este situat la 10 minute de mers pe jos de centru si plaja, in zona Lansdowne. Detalii despre campus gasesti AICI! I
Capacitatea taberei: 250 locuri. Este una dintre cele mai mari tabere internationale din Marea Britanie.
Facilitati: sali de clasa spatioase, sala de mese, facilitati sportive in apropiere, gradina, lounge, televizor, frigider, Internet wireless.

Variante de cazare

· rezidenta, camere single/ baie proprie
· familie gazda, in camere duble sau single; familiile locuiesc la maximum 60 minute de scoala, iar costul transportului nu este inclus.
· hotel, in camere duble sau triple cu baie proprie.
Transportul de la familia gazda la scoala nu este inclus (circa 21 GBP / saptamana).

Masa: toate variantele asigura pensiune completa. Pentru cazarea in familie gazda si in zilele cu excursii, masa de pranz se ia la pachet.

Tabara de Engleza si Surfing 2020

Curs de limba engleza

Cursul de limba engleza are loc in grupe de cate maximum 15 studenti si se desfasoara in intervalul orar 09:00-12:30. In prima zi de curs se sustine un test de plasament pentru repartizarea studentilor pe grupe, conform nivelului de cunostinte. Lectiile se adreseaza celor cu nivel de engleza intre A1 si C1.

Tipuri de cursuri

General – 15 lectii de 45 minute / saptamana
Intensiv – 20 lectii de 45 minute / saptamana (+ 20 GBP / saptamana)

Cursuri optionale de Surfing

Tarif: 125 GBP / saptamana. Daca se opteaza pentru cursul acesta, nu mai este posibila participarea la activitatile din timpul zilei si la excursiile de o jumatate de zi.

Tariful include: 5 lectii de cate 1,5 ore si echipamentul necesar.

Tabara de Engleza si Surfing 2020

Activitati

Petrecere de intampinare, vizitarea orasului, sport (baschet, volei pe plaja), frisbee, workshop-uri de dans, cosmetica, arts & crafts, vizionari de filme, quiz-uri, seri tematice, petreceri internationale, open stage, open air etc.

Excursii

1 excursie de o zi/ 2 sapt. la Bath, Brighton, Oxford sau Londra si 2 excursii de o jumatate de zi/ 2 sapt. la Jurassic Coast, Winchester, Portsmouth, Swanage sau Salisbury. Programul de o saptamana include o excursie de o jumatate de zi.

Excursie optionala de weekend cu innoptare la Londra

Aceasta excursie ofera posibilitatea vizitarii mai multor obiective turistice din capitala. Cazarea se face intr-un hostel, in camere cu mai multe paturi si baie comuna. Trebuie sa fie minimum 15 participanti din tabara pentru a avea loc.
Supliment: 140 GBP

Tarife in functie de cazare si perioade

· Cazare hotel – 20.06-04.07.2020: 775 GBP (camera cu 2 sau 3 locuri )/ saptamana
· Cazare in rezidenta – 04.07-29.08.2020: 775 GBP (camere single cu baie proprie)/saptamana
· Cazare in familie gazda – 20.06-29.08.2020: 575 GBP (camera cu 2 locuri)/saptamana

Tarifele includ: cazare conform rezervarii, pensiune completa, curs general de limba engleza, program de activitati si excursii,  materiale de studiu, test de evaluare, certificat de participare

Tarifele nu includ: transport avion, asistenta aeroport minor neinsotit (oblig.) 35 GBP / sens*, transfer aeroport Heathrow: individual 220 GBP / sens (disponibil la orice ora), curs de surfing 125 GBP, excursie optionala cu innoptare la Londra 140 GBP, curs intensiv 20 GBP / sapt., transfer aeroport Heathrow economic 80 GBP / sens (pentru aterizari pana la 16.30 si decolari dupa ora 14.00 sambata),  asigurare de calatorie / storno

* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui prezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.
Documente necesare: formular de inscriere; pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Exista program asemenator pentru tineri cu varsta intre 16-20 ani. Detalii la cerere!

Alte tabere de surf, gasiti AICI!

Suna-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro