Tabara Engleza si Surfing 2021 in Anglia – deschisa pana la sfarsitul lui august

Tabara de Surfing, Engleza
Tabara de Surfing, Engleza
Marea Britanie - Bournemouth
Tematica: Tabara de Limba Engleza. Program optional de Surf. Una dintre cele mai mari tabere internationale din Marea Britanie. Program asemanator disponibil si pentru varsta 16 - 20 ani.
Tip curs: Limba Engleza, Sport
Varsta: 13 - 17 ani
Perioada: 26/06/2021 - 28/08/2021
Cazare: Rezidenta, Familie gazda, Hotel
Tarif: de la 599 GBP /tabara/saptamana


Tabara de Engleza si Surfing in Anglia 2021 are loc in Bournemouth si se adreseaza tinerilor de 13-16 ani. Programul include cursuri de engleza si optional surf.

IMPORTANT!

  • In cazul anularii din motive sanitare obiective, se ramburseaza integral, sumele platite!
  • Programul poate suporta modificari, in functie de contextul international

Tabara de Engleza si Surfing 2021

Locatie – Bournemouth, Marea Britanie

Tabara internationala de vara de limba engleza se desfasoara la Bournemouth, un orasel aflat pe coasta de sud a Marii Britanii, la 150 km de Londra, avand unele dintre cele mai curate si frumoase plaje. Detalii despre oras gasesti AICI!

Scoala

Campusul Bournemouth & Poole College este situat la 10 minute de mers pe jos de centru si plaja, in zona Lansdowne. Detalii despre campus gasesti AICI! I
Capacitatea taberei: 250 locuri. Este una dintre cele mai mari tabere internationale din Marea Britanie.
Facilitati: sali de clasa spatioase, sala de mese, facilitati sportive in apropiere, gradina, lounge, televizor, frigider, Internet wireless.

Variante de cazare

· rezidenta, camere single/ baie proprie
· familie gazda, in camere duble sau single; familiile locuiesc la maximum 60 minute de scoala, iar costul transportului nu este inclus.
Transportul de la familia gazda la scoala nu este inclus (circa 21 GBP / saptamana).

Masa: pensiune completa pentru rezidenta si demipensiune (mic-dejun si cina) pentru familie-gazda. Pentru cazarea in familie gazda si in zilele cu excursii, masa de pranz se ia la pachet.

Tabara de Engleza si Surfing 2021

Curs de limba engleza

Cursul de limba engleza are loc in grupe de cate maximum 15 studenti si se desfasoara in intervalul orar 09:00-12:30. In prima zi de curs se sustine un test de plasament pentru repartizarea studentilor pe grupe, conform nivelului de cunostinte. Lectiile se adreseaza celor cu nivel de engleza intre A1 si C1.

Tipuri de cursuri

General – 15 lectii de 45 minute / saptamana
Intensiv – 20 lectii de 45 minute / saptamana (+ 22 GBP / saptamana)

Cursuri optionale de Surfing

Tarif: 124 GBP / saptamana. Daca se opteaza pentru cursul acesta, nu mai este posibila participarea la activitatile din timpul zilei si la excursiile de o jumatate de zi.

Tariful include: 5 lectii de cate 1,5 ore si echipamentul necesar.

Tabara de Engleza si Surfing 2021

Activitati

Petrecere de intampinare, vizitarea orasului, sport (baschet, volei pe plaja), frisbee, workshop-uri de dans, cosmetica, arts & crafts, vizionari de filme, quiz-uri, seri tematice, petreceri internationale, open stage, open air etc.

Excursii

1 excursie de o zi/ 2 sapt. la Bath, Brighton, Oxford sau Londra si 2 excursii de o jumatate de zi/ 2 sapt. la Jurassic Coast, Winchester, Portsmouth, Swanage sau Salisbury. Programul de o saptamana include o excursie de o jumatate de zi

Perioada

26.06 – 28.08.2021

Tarife in functie de cazare

· Cazare in rezidenta : 812 GBP (camere single cu baie proprie)/saptamana
· Cazare in familie gazda : 599 GBP (camera cu 2 locuri)/saptamana

Tarifele includ: cazare conform rezervarii, pensiune completa, curs general de limba engleza, program de activitati si excursii,  materiale de studiu, test de evaluare, certificat de participare

Tarifele nu includ: transport avion, asistenta aeroport minor neinsotit (oblig.) 35 GBP / sens*, transfer aeroport Heathrow: individual 220 GBP / sens (disponibil la orice ora), curs de surfing 125 GBP, supliment pranz cald pentru cazare in familie gazda 52 GBP/saptamana, curs intensiv 22 GBP / sapt., transfer aeroport Heathrow economic 79 GBP / sens (pentru aterizari pana la 16.30 si decolari dupa ora 14.00 sambata),   asigurare de calatorie / storno

* Aceasta taxa este diferita de taxa serviciului de minor neinsotit perceputa de compania aeriana pentru asistenta in timpul zborului si se refera la desemnarea unui prezentant al scolii care il asista pe minor cu formalitatile din aeroport, la sosire si plecare.
Documente necesare: formular de inscriere; pasaport valabil, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti

Exista program asemenator pentru tineri cu varsta intre 16-20 ani. Detalii la cerere!

Alte tabere de surf, gasiti AICI!

Suna-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro

 

IMPORTANT!

  • In cazul anularii din motive sanitare obiective, se ramburseaza integral, sumele platite!
  • Programul poate suporta modificari, in functie de contextul international