Tabara Fotbal, Baschet, Tenis, Trambulina si Engleza

Tabara Fotbal, Baschet, Tenis
Tabara Fotbal, Baschet, Tenis
Marea Britanie - Skegness
Tematica: Engleza, tenis, fotbal, baschet, golf, trambulina, skateboard, activitati distractive
Tip curs: limba engleza, Sport
Varsta: 7 - 17 ani
Perioada: 24/06/2019 - 30/08/2019
Cazare: Rezidenta
Tarif: de la 1446 GBP /tabara/2 saptamani


Tabara Fotbal, Baschet, Tenis, Trambulina si Engleza are loc in Marea Britanie in centrul rezidential si parcul de distractii Funcoast World.

Tabara Fotbal, Baschet, Tenis, Trambulina si Engleza

Locatie Skegness, Marea Britanie

Skegness este un orasel de litoral pe coasta de nord-est a Angliei, la 190 km nord de Londra, ce ofera turistilor plaje intinse cu nisip fin si o atmosfera primitoare si ospitaliera. Skegness este o destinatie de vacanta populara intre britanici de mult timp, iar in ultimii ani a incep sa atraga si turisti internationali.
Obiectivele turistice principale sunt: digul vechi de 125 ani, centrul artistic Embassy si Skegness Nature Land, o interesanta expozitie faunistica.

Scoala

Funcoast World a fost votat centrul rezidential nr. 1 din Marea Britanie in ultimii 10 ani si are numeroase facilitati: 3 sali de teatru moderne cu sistem special de iluminare si efecte speciale, piscina cu masina de facut valuri, jacuzzi, pista de karting, bowling, parc de distractii, plaja privata, terenuri de sport, Nintendo wii, discoteca, laser quest, spatiu pentru tir cu arcul, sala de cinema. Detalii despre centru gasiti AICI!

Cazarea este la un standard ridicat si se face in apartamente moderne cu capacitatea de 2-6 locuri. Se asigura pensiune completa (3 mese / zi).

Tabara Fotbal, Baschet, Tenis, Trambulina si Engleza

Cursul de limba engleza

Include 15 ore de lectii / saptamana. In prima zi se da un test de plasament, pentru repartizarea la o grupa corespunzatoare nivelului lingvistic. Grupele sunt alcatuite din maximum 16 copii si predarea se face de profesori calificati, care se implica cu entuziasm si energie pozitiva pentru a face orele cat mai placute.
Se pune accent pe exprimare orala si abilitati de ascultare, fiind incluse si notiuni de gramatica si vocabular. Scopul este ca cei mici sa fie mai siguri pe ei in momentul in care comunica in limba engleza.

Activitati si excursii

Activitati si excursii: Funcoast World ofera facilitati deosebite.
Exemple de activitati: inot, jacuzzi, plimbari cu barca, super water bowl, plaja, sport, jocuri pe calculator, discoteca, laser quest, tir cu arcul, bowling, muzicaluri, vizionari de filme, jocuri de team building. Se organizeaza de asemenea excursii la obiective de interes turistic.

Programe sportive Tabara Fotbal, Baschet, Tenis, Trambulina si Engleza

Acest program include, pe langa lectiile de engleza, un numar de sesiuni de antrenamente sportive in compania unor antrenori profesionisti.

Fotbal

Include 12 ore / saptamana; pregatire fizica si mentala pentru a juca un
meci, abilitati individuale si de grup, dribbling, pase, controlul mingii, tactici si aparare si atac, jocul la cap, penalty-uri

Baschet

Include 12 ore / sapt.; pregatire fizica si mentala, consolidarea abilitatilor de
joc, aruncare la cos, pase, dribbling, sarituri, controlul unghiurilor in atac si aparare.

Tenis

Include 8 ore / saptamana; loviturile de forehand si rever, serviciul, top spin, tehnici generale cu racheta, meciuri single si double

Skateboard

Include 6 ore / saptamana; insusirea diverselor tehnici intr-un parc special amenajat pentru a ca studentul sa aiba propriul stil.

Golf

Include 3, 5, 7 sau 9 sesiuni pe toata durata taberei, in functie de sederea copilului. Fiecare sesiune consta intr-o ora de antrenament impreuna cu un instructor pe un teren sportiv si ora pe un teren special amenajat pentru golf cu 6-9 gauri. Este necesar sa fie minimum 5 studenti per sesiune.

Sarit pe trambulina

Include 3, 5, 7 sau 9 sesiuni pe toata durata taberei, in functie de sederea copilului. Fiecare sesiune consta intr-o ora in care copiii sunt coordonati sa faca sarituri de nivel din ce in ce mai inalt, urmand ca in cealalta ora sa aiba libertatea de a-si dezvolta propriul stil de a sari. Cerinte : inaltime minimum 1,20 m.

Program standard

se organizeaza teambuilding-uri, exersare de abilitati pentru circ si numeroase alte activitati. Pe langa perioada obisnuita, acest program are loc incepand si cu data de 24 iunie.

Tarife

· Program standard – engleza & activitati, 1475 GBP / 2 saptamani
· Fotbal, baschet, golf, trambulina – sport & engleza, 1553 GBP / 2 saptamani
· Golf Academy – engleza & golf, 1826 GBP / 2 saptamani
· Trampoline Academy – engleza & trambulina, 1618 GBP / 2 saptamani

Tarifele includ: cazare in rezidenta, pensiune completa, curs de limba engleza,  antrenamente sportive pentru Sports Academy, program de activitati si excursii, materiale de studiu, test de plasament, supraveghere permanenta, certificat de participare.

Tarifele nu includ: transport avion, transfer aeroport Heathrow 100 GBP / sens (sosiri in intervalul 7:00 – 13:00; plecari in intervalul 11:00 – 18:00), transfer privat aeroport Heathrow 290 GBP / sens, asigurare de calatorie / storno.

Documente necesare: formular de inscriere, pasaport valabil (obligatoriu sub 14 ani) / carte de identitate, declaratie notariala cu acordul ambilor parinti.

Alte tabere similare gasesti AICI!

Suna-ne acum! 0736.913.866
office@mara-study.ro